in

Ik heb eindelijk mijn vriends beste vriend geneukt

Toen ik vorig jaar aan zijn lul zoog, waren we gewoon neukmaatjes en toen ik maanden geleden terugkwam in Utrecht, ontdekte ik dat hij een echte relatie had. Ik ben mijn hoed afgelopen november vergeten, dus ik vroeg of ik hem kon komen ophalen, hij sms’te zijn adres. We hebben een beetje bijgepraat, wat foto’s gemaakt en uiteindelijk rondgehangen, en een film gekeken.

We lagen op zijn bed en hij vroeg of hij zijn hoofd op mijn tieten mocht leggen en ermee kon spelen, ik zei ja. Hij haalde ze eruit en begon erop te zuigen. Ik was drijfnat, ik stond op en ging tussen zijn benen zitten en haalde zijn pik eruit. Hij was hard en ik stopte zijn kloppende pik in mijn mond en begon te zuigen. Hij zei dat hij mijn mond miste, toen vroeg ik of ik beter was dan zijn vriendin en hij zei ja. Ik nam een ​​schattige kleine video van zijn pik in mijn mond.

Ze belde en hij drkte haar weg, en bleef maar wegdrukken. Het was zo’n ongelooflijk gevoel en de gedachte dat ze er niet achter zou komen, wond me verdomme op. Hij nam eindelijk op en zei dat hij met zijn moeder aan het praten was en dat hij later zou bellen. Hij hing op en stond op, ging achter me staan ​​en trok mijn broek naar beneden. Wreef zijn pik op en neer over mijn clit en stak langzaam zijn pik in mijn natte poesje.

Hij voelde zich zo goed, en ik was bijna klaargekomen. Hij pakte mijn hand en zei dat ik mezelf moest aanraken. Ik begon over mijn clit te wrijven, mijn tieten borstelden de lakens van het bed en kregen ze zo hard, zo gevoelig dat ik daar meteen van klaar kwam. Hij bleef me neuken en ik kwam weer. Hij kwam bijna klaar, hij trok zich terug, ik stapte uit het bed en pijpte hem, hij kwam in mijn mond.

Ik heb mijn hoed gepakt, en ben vertrokken. Hij sms’t me dat hij mijn mond mist.

Wat vind je ervan?

-7 Points
Upvote Downvote

Ik gaf mijn beste vriend zijn eerste goede pijpbeurt

Ik neukte mijn schoonzus naast mijn vrouw!