in ,

Ik gaf mijn beste vriend zijn eerste goede pijpbeurt

Dit was een jaar of twee geleden. Hij had alleen slechte ervaringen met pijpen. De eersten die hij kreeg, werd hem opgedrongen en slecht gedaan. Toen was het met zijn ex, die een superkleine mond had en altijd met haar tanden krabden over zijn lul. En dan de weinige mensen met wie hij contact had gehad sinds ze hem had verlaten en die het hadden geprobeerd, waren ook waardeloos.

Hij dacht uiteindelijk dat het slechts een van die dingen was die te hevig waren. Toen hij het zei, dacht ik niet eens na, ik zei alleen dat hij van gedachten zou veranderen als ik hem een pijpbeurt zou geven. Ik zei het zo zelfverzekerd dat hij erom moest lachen en me uitdaagde.

Dus ik kreeg toestemming van mijn man en besloot dat ik het de volgende ochtend zou doen (ik logeerde bij hem). We werden rond 7 uur ‘s ochtends wakker en keken even naar YouTube. Hij zat in een leunstoel en ik boog nonchalant voorover in zijn oor om met zachte stem te vragen of ik hem mocht kussen. (We hadden onlangs gesproken over de hele deal met het verkrijgen van toestemming van mijn man).

Hij was duidelijk opgewonden geworden van mij

Hij was duidelijk opgewonden, en hij zei ja. Dus kuste ik zijn nek en daarna zijn kaak, ging toen voor hem staan en kuste zijn sleutelbeen. Ik kuste hem een beetje op zijn borst en streek toen met mijn hand over zijn heup om zijn reactie te controleren.

Hij haalde diep adem en bewoog zijn heupen een beetje naar me toe, dus knielde ik neer en vroeg of ik verder naar beneden kon gaan, en gaf een betekenisvol, maar beheerst, rukje aan zijn riem. Hij zei me ja. Ik kon zijn erectie in zijn spijkerbroek zien.

Hoewel ik hem goed ken en zijn uitspraken kon lezen, wilde ik duidelijke toestemming van hem om hem een veilig gevoel te geven. Ik heb het dubbel gecontroleerd en kreeg een duidelijk ja, dus ik fladderde kusjes rond zijn riem terwijl ik zijn riem losmaakte en de knoop losmaakte, wat hem gek maakte.

Hij stond snel op, schopte zijn spijkerbroek en boxershort uit en ging weer zitten. Hij was niet dik, maar hij was wel 15 centimeter of zo, en ik was eigenlijk bang dat ik hem misschien niet zo’n goede pijpbeurt zou kunnen geven als ik dacht. Toen zei ik tegen mezelf dat ik zelfverzekerd moest zijn. Ik raakte zijn borst, buik en heupen aan met mijn handen terwijl ik kusjes op zijn benen en heupen gaf, zowel om hem te plagen als om hem op te winden. Ik wilde echt mijn best doen.

Ten slotte nam ik zijn pik in mijn hand, en volgde kusjes van beneden naar boven, hij begon harder te kreunen. Ik was al heerlijk nat, en ik voelde dat het nu echt door mijn slipje ging. Ik streek mijn tong plat en likte hem van de basis tot de punt, waardoor hij vloekte, tot mijn vreugde.

Ik keek vervolgens naar zijn harde pik, likte en zoog erop en draaide mijn tong eromheen. Toen begon ik hem afwisselend een beetje naar binnen te zuigen en zijn eikel te plagen.

Toen ik wist dat het het juiste moment was, begon ik hem in en uit mijn mond te trekken, dieper met elke slag, totdat hij de achterkant van mijn keel raakte. Ik probeerde hem dieper te brengen, kokhalzend en hoorde zijn gekreun van genot. Toen trok ik me een beetje terug en begon hem in een regelmatig tempo in en uit te trekken, zijn ballen een beetje strelend en mijn hand gebruiken om hem af te trekken.

Zijn plezier nam toe, terwijl ik hem in mijn mond zoog en rukte. Hij begon te zeggen “oh fuck!” Keer op keer en legde zijn hand op mijn hoofd. Ik begon moe te worden, maar ik wilde hem niet onafgemaakt achterlaten, dus ik dubbelde naar beneden, zoog hem dieper naar binnen en sloeg mijn hand om zijn pik, terwijl ik het ritme vasthield.

Ten slotte kreunde hij dat hij op het punt stond te klaarkomen, en ik maak hem leeg in mijn mond. Er is zoveel dat ik het niet allemaal kan doorslikken, dus ik sta op en ga naar de badkamer om het daar uit te spugen in de wasbak.

Als ik terugkom, ademt hij nog steeds zwaar, en ziet rood van voldoening. Hij kijkt me verbaasd aan en vertelt me dat hij nooit klaarkomt van een pijpbeurt. Ik grijnsde, want dat was precies hoe ik hem het gevoel wilde geven. Het was geweldig, en ik vond het heerlijk om hem zo goed te laten voelen.

Wat vind je ervan?

Mijn tweede lesbische ervaring…

Ik heb eindelijk mijn vriends beste vriend geneukt