Top
0
(0)

Beloof het, geen rare mail. Wou je alleen vertellen dat ik het gisteren leuk heb gehad! Voor de tweede keer maak ik je wel wat bewuster mee. Wauw en ik zie een te gekke man. Aardig en charmant en hij kan hele leuke dingen met mij doen. Heel bijzondere dingen. Steekt gewoon een paar naalden in mij, waar ik nu wel een beetje om glimlach. Rare gedachte, omdat ik daar zo vreselijk “niets mee heb”.

Wauw! En…. ik heb gegild gisteren. Twee keer. Vanuit opwinding, Grrrrrrr. Ik wist niet eens dat ik zou kunnen. Komt ie: “dat wil ik vaker kunnen”! Ik rij vaak over de A28 heen omdat ik veel spullen uit Duitsland haal. Zie ik altijd de afslag Zeewolde en dan lach ik, kriebelt mijn buik, ga terug in de herinneringen die ik heb, blaas een kus en denk ik bij mezelf had ik maar lef om de telefoon te pakken. Maar te bang om afgeketst te worden. Bizar hoe het voelt (en daar komen mijn tranen) om eens niet “gebruikt” te worden.

Een bezoek aan jou is echt voor mijzelf! Dan de twijfel achteraf of ik het wel verdien. Misschien vind je me wel saai. Ik ben het niet gewend, en het duurt misschien lang voordat ik het mezelf ook gun. En ik heb misschien ook vreselijk veel tijd nodig, al durf ik nu wel met je bellen zonder zenuwen en dat vind ik al Wauw! Ik kom voor aandacht, ik kom voor mezelf. 2 woorden in één zin.

En die hypnoses…….. zo compleet ”weg” en dan opeens er weer ”zijn”. Weet je hoe onbeschrijfelijk het gevoel is, als je ineens “wakker” wordt midden in een enorm orgasme? Ik kan dat niet omschrijven het voelt gigantisch, magisch, zo bizar, maar ik weet wel dat het iets is, wat ik niet meer wil missen.

Ik zie voor mezelf een uitdaging. (Ik sta versteld van mezelf). Dus wat ik wil. Nou jij zegt weleens dat ik wel eens gezichten trek die goud waard zijn, dat ik wel leuk ben, en wel een oké lijf heb. Dus wat ik wil? Nu wil ik weleens weten of jij de enige bent met die mening of niet en nodig maar twee mannen erbij uit want ik wil weten of het echt waar is.

In combinatie met het magische verhaal hierboven. Onder hypnose… een orgasme …. en twee mannen die met open mond staan te kijken naar mijn “rolercoaster-ride”.

Hoe vond u dit verhaal?

Klik op een hartje om een cijfer te geven!

Algemeen beoordeeld: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen beoordelingen tot nu toe! Wees de eerste om dit verhaal te beoordelen.

Het spijt ons dat dit verhaal niet leuk voor u was!

Laten we dit verhaal verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *