in

Het was een druilerige zondagmiddag.

Kutje. Alexandra liep rusteloos door haar huis, ze verveelde zich. Het weer was te slecht om iets buitenshuis te gaan doen en eigenlijk had ze daar ook helemaal geen zin in. Ze voelde zich raar, geen idee wat het was maar ze voelde zich opgejaagd. Een beetje eenzaam ook.

Zuchtend ging ze in de luie stoel voor het raam zitten. Het was al tegen één uur maar ze had zich nog niet aangekleed. Ze was nog in haar nachtjapon, een doorzichtig kort jurkje, eigenlijk bijna niets om het lijf. Dromerig keek ze naar buiten. De regen kletterde tegen de ramen. Zachtjes streelde ze haar tepels.

Haar handen vonden haar kutje

Ze realiseerde zich dat de buren haar misschien wel zouden kunnen zien maar het kon haar weinig schelen. Om te beginnen sloeg de regen zo hard tegen de ramen dat het een gordijn leek te zijn en ten tweede had ze een beetje genoeg van de saaie buurt waarin ze woonde. Nooit gebeurde er iets spannends,er was geen kip te bekennen. Hoewel dat nu wel logisch was met dit weer. Mocht iemand haar al zien dan hadden ze tenminste iets om over te roddelen.

Ze kneep wat harder in haar tepel, tot het een beetje pijn deed.
Langzaam streelde ze haar buik, haar handen vonden haar kutje.
Oh wat was ze nat, haar vingers glibberde zonder moeite naar binnen.
Langzaam begon ze haar vingers in en uit haar kutje te bewegen.
Streelde haar klitje en weer naar binnen.

Met haar andere hand masseerde ze haar tepels. Streelde haar klitje en weer naar binnen, nu een klein stukje in haar achterste gaatje.
Ze kreunde zachtjes, hmmmm ze genoot van haar eigen vingers maar wat zou ze graag weer eens geneukt worden. Het was lang geleden dat ze een lekker pik in zich had gevoeld.

Bij de gedacht daaraan werd ze nog natter en haar handen gingen als een gek tekeer in haar natte kut. Ze voelde een hoogtepunt aankomen terwijl ze naar buiten keek. Wie zag ze daar lopen in de stromende regen. Het was niet goed te zien, het was een man maar wie was lastig te zeggen door de regen en de capuchon die hij droeg.

was dat peter? alexandra keek nog eens goed.

Was het Peter? Ze tikte op het raam,haar andere hand zat nog steeds tegen haar kutje, twee vingers naar binnen.De man keek op, het was Peter.
Weer kreunde Alexandra zachtjes, zo vond Peter zo’n lekker ding. Peter zwaaide. Alexandra gebaarde met haar hand of hij binnen wilde komen.
Hij knikte, bijna gretig. Snel trok Alexandra haar ponnetje recht en trok een badjasje aan,wat ook niet veel om het lijf had, en snelde naar de voordeur.

“Kom binnen” zei Alexandra “zulk hondenweer, wil je een kopje koffie?”
“Ja” zei Peter “lekker”. Met dat lekker bedoelde hij eigenlijk wat hij zag.
Ook al had Alexandra iets aangetrokken het was wel duidelijk dat ze onder het badjasje niet veel aan had. Hij kon zelfs een stukje van haar billen zien.
Zou ze het met opzet doen vroeg Peter zich af?

Zou hij haar ongestraft kunnen aanraken en misschien wel neuken?
Hij besloot om het er op te wagen en terwijl Alexandra koffie in het apparaat stond te scheppen drukte hij zijn natte spijkerbroek tegen haar kont en zoende haar in haar nek. “Oh Peter” kreunde Alexandra en ze draaide zich met een ruk om en begon hem gretig te zoenen. Haar handen graaide naar zijn gulp, ze voelde hoe hard hij was.

Peter voelde haar kutje

Peter voelde haar kutje, oh wat was ze nat. Zijn vingers gingen naar binnen.
Eerst één, toen twee, daarna drie. Hij voelde haar lichaam al schokken.
Dat is snel dacht hij, ze heeft zich vast al gevingerd voordat ik binnen kwam. “Neuk me Peter, hier op de keukentafel. Snel liet Peter zijn broek zakken en slingerde hem door de keuken.

Alexandra was op de keukentafel gaan liggen. Het badjasje had ze uitgedaan, het ponnetje had ze nog aan maar dat verhulde toch niets.
Uitdagend lag ze met haar benen wijd op de tafel, knietjes omhoog.
“Kom lekker bij me binnen Peet” Zachtjes vingerde ze zichzelf.

Peter bleef daar een minuutje naar kijken, zo geil,hij voelde zijn pik nog harder worden. “Heel even nog, even proeven” Hij knielde neer bij de tafel en likte zacht de lippen en het klitje. Alexandra kreunde “oh dat is heerlijk maar ik ga gelijk komen, ik wil dat je me neukt” Peter stond op en drong zijn harde hete pik bij haar naar binnen. Alexandra gilde.

Peter gaf een paar harde stoten, toen een aar voorzichtige. Alleen zijn eikel ging naar binnen. Toen weer een paar keiharde stoten. Ook hij voelde dat het niet lang zou duren. Alexandra was zo geil, ze kronkelde op de tafel.
Het kostte hem moeite in haar te blijven. Het zou niet lang duren of ze zouden beide heerlijk klaarkomen.

Peter pakte Alexandra’s heupen stevig beet en ramde zijn pik naar binnen.
In uit, in uit,in uit, in uit. Alexandra kreunde en gilde, haar kutje maakte zuigende natte geluiden. “Oh Peter laat me klaarkomen” gilde ze.
“Ja bijna, bijna” Peter kreunde en ramde nog harder naar binnen. Hij keek naar beneden en zag dat haar kutje glom van het vocht. “Ik ga zo komen Alex” gromde Peter.

“Jaja,kom kom” In uit, in uit, Peter ramde zo hard en hij kon en toen hield hij het niet langer in. Schreeuwend kwam hij in haar klaar. Alexandra gilde en schokte. Snel haalde ze zijn spuitende pik uit haar kut en spoot hem leeg over zicht zelf. Ze gleed van de tafel en zoog de laatste druppels uit zijn pik.
Peter kreunde. Voorzichtig duwde hij zijn pik zo ver mogelijk in Alexandra’s keel. “Dat was heerlijk Peet” hijgde Alexandra.

“Zeker weten” hijgde Peter. “Als je wil mag je vaker langskomen” lachende kneep ze Peter zachtjes in zijn glimmende eikel en gaf en nog een klein likje aan. “Oh Alex” zei Peter “ga nog eens liggen” Alexandra deed wat hij vroeg.
Zachtjes likte Peter haar kutje helemaal schoon. Kreunend kwam Alexandra nog een keer

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De lingerie verkoper

Seks on the beach