in

Het strand van scheveningen

Een groepje vrienden hangen op de boulevard en op de pier zie je verliefde stelletjes bij de railing staan. Het is in de late avond en de zon verdwijnt achter de horizon. Saskia kijkt uit het raam naar beneden. Ze is een weekendje met haar vriend naar Scheveningen gekomen, even de deur uit. Hij staat nu onder de douche en Saskia gaat na hem.
Het uitzicht is prachtig, ze hebben vandaag de hele dag op het strand gezeten, af en toe de zee in. Als ze aan die momenten terug denkt worden haar tepels hard en begint het tussen haar benen te jeuken.

Haar vriend wilt altijd van alles proberen, waar ze altijd enthousiast in mee gaat. De zee was een groot succes, en dat tussen al die andere mensen die ook in de zee waren en niks doorhadden. Mario had haar naar zich toe getrokken en met zijn vingers had hij haar helemaal gek gemaakt en haar naar een hoogtepunt gebracht. Hij was met zijn handen haar broekje ingekropen en had haar klit lief en zacht gestreeld, steeds sneller tot ze het niet meer kon houden. De tanden stonden nog in zijn schouder.

Ze hoort dat hij klaar is met douche en begint zich uit te kleden en loopt hem tegemoet. Wat is de planning verder,lieverd? vraagt hij, een tik op haar billen gevend. Laten we eerst maar gaan eten, het is al laat en we hebben nog geen hap door onze keel zegt Saskia. Nadat ook zij gedoucht heeft lopen ze samen naar een tentje verderop. Daar gaan ze aan een tafeltje zitten, het is al behoorlijk rustig,

Ze genieten van de omgeving en elkaar en dan vraagt Mario ineens: heb je wat aan onder dat rokje?. Saskia begint te blozen, en knikt van wel. Uittrekken nu, zegt Mario haar strak aankijkend. Saskia wilt opstaan om naar de wc te lopen maar dat gaat niet gebeuren, ze moet het doen terwijl ze aan tafel zit. Saskia gaat verzitten en met een blos op haar wangen trekt ze haar string uit en gooit die onder tafel naar Mario. Nu is haar blik uitdagend en strijdlustig.

Wat hij ook van plan is, ik ben er klaar voor, denkt ze. Tijdens het eten zeggen ze geen woord, al zeggen hun blikken genoeg. Na het eten lopen ze een stuke over de boulevard. Als ze langs het groepje jongens lopen wordt er gefloten. Mario kijkt om en loopt op de jongens en vraagt naar wie ze floten. De jongens kijken elkaar twijfelend aan als ze schoorvoetend zeggen dat ze naar zijn vriendin floten. Mario roept Saskia erbij en als ze bij hem staat vraagt hij de jongens: ”vinden jullie haar lekker dan?”. Saskia kijkt geschrokken naar Mario, net als de jongens. Maar hij wilt een antwoord dus herhaalt de vraag. Als de Jongen die floot toegeeft, moet Mario lachen. Mooi, want ze is van mij, zegt hij lachend.

Met Saskia in zijn armen loopt hij weg, maar wat Saskia niet ziet is dat hij de jongens wenkt hun te volgen. Als ze in de duinen lopen, blijft Mario ineens bij een bankje staan en in een vloeiende beweging zit hij en heeft hij Saskia over de schoot. Saskia giechel van de zenuwen, maar als Mario zijn vingers achterlangs naar haar poes laat gaan voelt hij hoe nat ze is. Zo, zij heeft er in, denkt hij en hij begint zachte tikjes op haar mooie rond kont te geven, steeds harder en sneller. Saskia heeft hier altijd een zwak voor, het blijft een gevoelig iets. Ze begint rusteloos te bewegen, haar benen steeds meer openend.

Haar benen worden verder geopend, terwijl ze tikken op haar kont blijft krijgen. Ze is al van de wereld van geilheid en duwt haar kont iets omhoog.

Ze voelt hoe haar natte lipjes uit elkaar worden gehaald en een vinger langzaam langs de binnenkant van haar natte doos gaan en dan ineens voelt ze een tong, snel over haar klit gaan, ze begint te kreunen, steeds sneller gaat haar ademhaling en haar tieten, die absoluut niet klein zijn, ketsen tegen elkaar en haar harde knopjes worden tussen 2 vingers nat gemaakt en verwent terwijl er tegelijkertijd een vinger langs haar sterretje gaat. De hand tussen haar benen heeft haar klitje gelaten voor wat het is en met 3 vingers wordt Saskia hard genomen, diep nat en geil. Saskia kreunt het uit, duwt haar kont steeds meer omhoog. En terwijl ze heerlijk geil gevingerd wordt voelt hoe er een vinger in haar sterretje wordt geschoven. ”Oh, neem me, pak me, naai me” kreunt Saskia het uit. En dat gebeurt. Ze voelt een harde geile lul haar door inkomen, eerst een klein stukje maar steeds verder, diep langzaam en geil. Maar er wordt nu ook een harde paal tegen haar sterretje gedrukt en Saskia bied zich gewillig aan, ze gaat zo ver naar achteren dat ze

zelf die harde paal bijna haar kont inschuift. Meer bevestiging is er niet nodig en degene achter haar stoot dan in 1 keer haar kont in, nat, heel nat en diep. Saskia gaat van kreunen naar shchreeuwen” neem me, pak me, maak me gek, spuit me vol” schreeuwt ze uit. Ze is zo geil dat ze het gevoel heeft dat ze achter mekaar klaarkomt, en haar kut en kont soppen goed. Ze wordt bij de heupen gepakt en hard en diep wordt ze gepakt in allebei haar gaatjes, er wordt gevloekt en gebromd, maar Saskia is niet meer op deze wereld, ze geil is ze. Dan voelt ze ineens overal zaad, in haar kont voelt ze het, in haar sappige kut, en op haar gezicht. De palen uit haar kont en kut trekken zich terug en Saskia valt languit voorover. De tikken op haat billen worden nog gegeven, en als die ophouden komtSaskia een beetje bij.

Ze ligt nog steeds op Mario z’n schoot. Wie heeft mij dan zo verwent, denkt ze en schrikt. Ze komt kreunend overeind en kijkt Mario aan, maar hij wilt het niet zeggen.

Als Saskia aanhoudt wordt hij geprikkeld, en vraagt of ze nog een keer wilt genieten of niet . Het wasverrukkelijk, hemels, en natuurlijk wilde ze nog wel zo’n ronde. Maar Mario zegt haar kortaf op te staan en met hem mee te lopen. Als ze ergens achter een duin komen zegt hij haar streng voor hem te knielen. Saskia kent dit spel en weigert speels. Mario is niet in de bui en trekt Saskia aan haar haren naar zich toe,:”luisteren, anders laat ik je hier de hele nacht alleen”, zegt hij overtuigend. Oh, maar zo doet Mario nooit, en de toon is ook niet zoals ie normaal is. Saskia weet niet of ze bang of niet moet zijn. Maar voor nu het spel maar meespelen, denkt ze.

Mario heeft haar haar nog steeds vast als hij zijn broek los maakt en daar springt een harde geile paal uit zijn box. Saskia twijfeld wat er nu van haar verwacht wordt, maar Mario wacht niet, en stoot zonder pardon zijn harde lans in haar mond en begint haar in haar mond te nemen, genadeloos, diep nat en geil. Saskia kent deze harde kant niet van hem, maar het bevalt haar prima. Met haar handen neemt ze zijn volle ballen in haar handen, massert ze, kneed ze, maakt ze nat met haar spuug en laat haar vinger naar zijn kont doorspelen. Ze weet dat hij hier helemaal wild van wordt en begint zijn kont te strelen, masseren en langzaam verdwijt er een vinger in. Mario gaat steeds harder en steeds vaker glijdt zijn harde lul haar keeltje in, dieper en dieper. Hij bromt, kreunt en als hij voelt dat hij bijna komt trekt hij Saskia terug en zegt haar haar mond te openen en met een harde brul spuit hij haar onder, het meeste in haar geile bekkie maar ook haar geile tieten worden niet overgeslagen. Saskia likt zijn lul en wrijft alle sperma over haar lichaam naar haar doos.

Mario gaat zitten en laat zich achterover vallen, heerlijk was dit, poeh. Saskia heeft nog lang niet genoeg en begint met haar klitje te spelen. Ze laat haar vingers langs haar klitje gaan en met haar anders hand speelt ze met haar tepels, waardoor Mario weer zo geil als boter wordt en bovenop Saskia kruipt. Sakia slaat haar benen om hem heen en hard en snel neemt Mario haar, in allebei haar gaatjes, diep en hard. Hij trekt haar billen van elkaar af zodat hij nog dieper nog harder kan gaan. Saskia bijt in zijn oorlel, kreunt in zijn oor, smeekt in zijn oor, krabt zijn schouders, en houdt

haar benen zo wijdt mogelijk voor hem. In een raptempo komen ze gezamenlijk tot hun hoogtepunt, en voldaan lopen ze samen terug.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De laatste bus gemist

Elkaar helemaal gek maken