in

Het gedragen slipje !

Gedragen slipje. Misschien ben ik anders dan alle andere mannen maar iets in mij wil dit al een tijdje. Andere mannen zullen mij vast raar vinden maar het kan mij niets meer schelen.

Ik zal jullie eerst eens vertellen waar dit nu allemaal om gaat. Ik heb een fetisj maar eentje die niet iedereen als geil zal ervaren. Maar ik vind het heerlijk. Ik hou ervan als vrouwen een slipje een aantal dagen heeft gedragen en dat ik er dan aan mag ruiken. Alleen het idee bezorgt mij al een dikke paal in mij broek.

Elk vrouwen poesje heeft een andere geur . De ene zal erger ruiken na een paar dagen dan de ander. Dat is het juist . De geur die er dan vrij komt wordt ik helemaal gek. Dat bezorgd mij de meest stoute gedachten en dan wil ik er alleen maar mee spelen.

Nu heb ik maanden zitten zoeken naar een site en elke keer kon ik niets vinden. Alleen maar vrouwen die leugens op hingen en uiteindelijk na betalen met niets kwamen.

Tot dat ik deze site vond Haarslipje.nl . Hier gaat het over het echte werk. Er zijn dus echt vrouwen die hun gedragen slipje zullen versturen . Niet alleen versturen maar ze zijn ook echt gedragen.

Hoe ik dit weet ? Ik zal mijn ervaring eens delen.

Zoals ik al zij heb ik maanden lopen zoeken naar een site . Tot dat ik uiteindelijk op deze site terecht kwam www.haarslipje.nl . Volgens mij bestaat die pas net maar het ziet er goed uit.

Er stond een advertentie op van enen Naomi. Haar advertentie zag er als volgt uit.

Heey hallo stouterd, ja ik weet dat je kijkt dus lees dan maar even goed. Ik heb misschien wel iets wat jij zoekt. Ik bied verschillende gedragen slipjes aan die ik voor jou zal gaan dragen als jij er eentje uitkiest. Aangezien je er voor betaald wil ik hier ook wel iets voor terug doen . Je mag niet alleen kiezen welke je wilt hebben maar ook mag je kiezen of ik deze een of twee dagen zal dragen. Nu weet je helemaal niet hoe ik eruit zie maar ik zal een klein beetje over mijzelf vertellen. Ik ben een donkere vrouw die een maatje L als slip heeft. Ik heb altijd zin in seks en speel vaak met mijzelf. Het liefste met mij slipje nog aan. Hoor ik snel iets van jou zodat je mijn slipje snel in huis hebt? Xx Naomi .

Het gedragen slipje van Naomi

Toen ik dit berichtje las moest ik wel reageren. Natuurlijk wilde ik eerst wel een paar berichten over en weer sturen . Ik wilde alleen niet dat zij mij naam zou weten of verder ergens achter zou kunnen komen.

Een fictieve naam aan mij profiel geven was geen probleem dus dat was al een voordeel. Nu kon er ook nog betaald worden via PayPal dat is helemaal geweldig. Ik hoef alleen maar haar mail adres en kan zo alles versturen.

Alles ingevuld en een profiel aangemaakt kan het allemaal gaan beginnen. Hup gelijk een berichtje naar deze leuke Naomi.

Goedemiddag Naomi,jou advertentie spreekt mij heel erg aan en zou het er dus graag met jou over willen hebben. Misschien kan je gelijk een foto sturen uit welk gedragen slipje ik kan kiezen? Sorry voor mij directe vraag. Groetjes Peter paal.

Het enigste wat ik nu kan doen is wachten op antwoord. Ik hoop maar dat dit niet te lang zal duren. Stel dat zij wel echt is. Dan kan ik binnenkort gaan genieten van haar geile poes lucht.

Nieuw bericht van Naomi,

Hallo Peter Paal, leuk dat je durft te reageren op mijn advertentie. Jij bent dus opzoek naar een gedragen slipje. Hoeveel dagen zou je dat dan het liefste willen? Je kunt bij mij kiezen uit een dag of twee dagen. Bij mijn berichtje zal ik de fotos sturen waar je uit kunt kiezen. Voor een slipje betaal je 25 euro voor een dag en 30 euro voor twee dagen. Maar hier komen we dan wel uit toch? Groetjes en veel liefs Naomi.

Ik ben echt heel erg blij met het berichtje wat ik heb binnen gekregen. De slipjes zien er zo lekker uit en nu dat ik weet dat ik ook nog mag kiezen maakt het het helemaal spannend.

Ik kies dat ook voor het tweede slipje dat zwarte kant met dat donkere rood maakt het net wat spannender. Zo wie zo vind ik kant heel erg mooi om te zien bij een vrouw.

Moet je je eens bedenken dat zij een lekker nat kutje zal krijgen en dan lekt in het slipje misschien zelfs met zichzelf speelt . Alleen van het idee wordt ik al helemaal gek. Ik stuur haar maar snel een berichtje terug met het slipje naar keuze en dat ik een gedragen slipje wil van een dag met misschien een foto van haar natte kutje in het slipje.

Elke keer kijk ik op mijn telefoon om te zien of ik al een berichtje terug heb. We zijn nu al een uur verder en omdat ik al zo vaak belazerd ben zakt de moet een klein beetje weg.

Pling! U heeft een nieuw bericht van Naomi.

Goede avond Peter Paal , sorry ik was aan het werk en dan kan ik niet gelijk berichten. Ik zie dat je een keuze heb gemaakt voor het donker rode slipje en dat wil je dan een dag gedragen hebben. Daar kan Ik natuurlijk voorgaan zorgen. Ik laat wel al mijn betalingen via PayPal gaan en het kost je 25 euro. Als het geld binnen is zal ik hem gelijk aantrekken en verzend ik hem de volgende dag voor je. Ik zou alleen dan nog graag je adres willen zodat ik hem op kan sturen. Je vroeg in je berichtje of ik dan een nat poesje kan krijgen. Zal ik het helemaal stout voor je maken en lekker met mijzelf spelen als ik jou slipje aan heb? Geile likjes Naomi.

Deze meid snapt precies wat ik bedoel ik stuur haar snel een berichtje terug met mijn adres en maak het geld over . Ben zo benieuwd wanneer ik hem binnen zal krijgen.

Twee dagen later krijg ik een berichtje binnen van de post nl app dat er een pakketje onderweg is.

Discreet verzonden

Eenmaal thuis na een lange dag werken ligt er een pakketje op de deur mat . Zoals je ziet super mooi ingepakt zodat niemand denkt dat er iets raars in zou kunnen zitten. Wat ben ik hier blij mee. Eerst zal ik even wat eten gaan maken en dan ga ik hier voor zitten.

Eindelijk het is zover na alles te hebben gedaan kan ik er nu even voor gaan zitten. Ik maak het pakketje open en er zit een kaartje bij. Met een heel mooi vrouwelijk handschrift staat erop geschreven ‘voor de liefste Peter Paal. Onder dit kaartje zit de donker rode kanten string netjes opgevouwen maar je ziet alleen al dat die gedragen is.

Mijn boxer begint al omhoog te komen alleen al van het zien van het slipje. Ik trek alvast mijn boxer uit en neem mijn paal in mijn hand. Als ik het slipje eruit pak en er aan ruik maakt mij helemaal gek. Het idee dat haar vingers met haar kutje hierin hebben gespeeld is zo heerlijk. In het slipje zie je dat ze heel erg nat is geweest. Hmm wat geil dit allemaal.

Ondertussen speel ik heerlijke met mijn paal en laat ik mijn vingers over mijn eikel heen glijden . Langzaam glijd met hand op en neer en krijg ik steeds meer de drang om klaar te komen. Nog een paar keer heerlijk op en neer met het slipje langs mijn paal. Ik voel het op komen en kom heerlijk klaar.

Als ik de verpakking weg wil halen valt er een foto op de grond . Op de foto staat een mooie donkere vrouw met het slipje aan die ik heb gekozen. Met haar heerlijke ronde billen vol in het beeld. Wat is dat een mooie vrouw zeg.

gedragen slipje

Op de achterkant van de foto staat nog iets geschreven .Peter jij wilde heel graag een foto van mij ontvangen in het slipje wat jij heb gekozen. Ik ben daar verder niet op in gegaan maar heb hem erbij gedaan als verrassing. Hoop dat je hem mooi vind en misschien is het leuk om eens een keer een stapje verder te gaan. Veel liefs Naomi.

Dit had ik inderdaad echt helemaal niet verwacht maar super geil dat ze er een foto heb bij gedaan. Ben benieuwd wat ze bedoeld met zullen we de volgende keer een stapje verder gaan. Ik zal haar nog een berichtje sturen om haar te bedanken voor al dit geils en wil er wel heel erg snel achter komen wat ze nog meer in petto heeft.

Wat vind je ervan?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bezig met laden…

0
kutje

Het was een druilerige zondagmiddag.

seks on the beach

Seks on the beach