in

Herinneringen aan Arno

In de jaren eind 70 begin 80 ging ik met een vriend om die 2 jaar ouder was dan ik.

Op een zondagmiddag was ik bij hem op bezoek, zijn ouders waren weg dus we waren alleen. Arno vertelde me dat zijn ouders seksboekjes in het nachtkastje hadden liggen. Zullen we samen gaan kijken, vroeg hij me.

We gingen naar boven en Arno pakte de seksboekjes. We bladerden ze door en werden opgewonden van alle geile foto’s van naakte vrouwen en mannen. Krijg jij ook een stijve vroeg Arno me. Ja man die van mij is flink hard. Kom we trekken onze broeken uit zodat we lekker met onze lullen kunnen spelen. Ik was wat verbaasd over dit verzoek maar volgde de actie van mijn vriend. Inderdaad had hij een knetter stijve pik die best wel groot was. Nou ben ikzelf ook flink geschapen dus ik was schijnbaar niet de enige.

Wauww, jij hebt ook een flinke paal. Net zo’n dikke en lange als ik. We bladerden samen door de geile plaatjes en trokken aan onze pikken. Ik werd ontzettend geil van de foto’s met al die grote pikken toen plotseling Arno tegen me aan begon te rijden. Ik draaide me naar hem toe zodat we met onze pikken tegen elkaar aan konden rijden. Voordat we het doorhadden kwamen we allebei heftig klaar en spoten we elkaar onder met onze sperma. We moesten er om lachen, waarschijnlijk omdat we even niet wisten hoe te reageren. Dat was geil zei ik. Ja hé reageerde Arno instemmend, super geil. Dat moeten we vaker doen.

We maakten ons schoon en deden onze broeken weer aan. We legden de boekjes weer weg en gingen naar beneden. Mijn lul was nog steeds hard voelde ik en kon zien dat dit bij Arno was ook zo was. Ik kon alleen maar denken aan die geile ervaring van net, wat was dat lekker.

“Kom” zei Arno, “JAAA’ reageerde ik terug. “Wat ja, terug naar boven gaan?” was de reactie van Arno. Zonder te antwoorden stormden we naar boven. Arno pakte een paar boekjes en we gingen naar zolder waar zijn kamer was. Kom we kleden ons nu helemaal uit, riep hij, en dan gaan we weer lekker tegen elkaar aanrijden. Binnen no time waren we alle twee spiernaakt en lagen we op zijn bed tegen elkaar aan te rijden. Ik lag boven op hem en was wederom super geil. Ik wilde zijn pik in mijn mond, net als in die boekjes. Zonder te vragen ging ik met mijn hoofd naar beneden en pakte zijn harde pik vast. Ik trok zijn voorhuid naar beneden zodat zijn eikel bloot kwam te liggen. Deze was nat van het voorvocht en zag er super geil uit. Spontaan likte ik met mijn tong zijn voorvocht en nam de eikel in mijn mond. Man wat geil was dat. Ik lag nu een pik te pijpen net als in die seksboekjes. Ik zoog zijn paal verder naar binnen en gebruikte mijn tong om zijn eikel te masseren. Als een bezetene begon ik te pijpen, allles was pik voor mij. Arno begon te kreunen en kwam schokkend klaar in mijn mond. Zijn sperma kwam diep in mijn keel en ik probeerde het door te slikken. Gedeeltelijk lukte dat en de rest liep uit mijn mond. Arno was ook helemaal door het dolle heen en wilde zijn sperma van mijn mond likken. Binnen no-time lagen we elkaar geil te tongen met zijn sperma. Ik kom, riep ik en duwde Arno weg zodat hij met zijn mond naar mijn pik kon, wat hij ook deed. Al spuiten ving hij wat van mijn sperma op en nam mijn pik in zijn mond om me verder af te pijpen. We hebben toen weer tongend mijn sperma gedeeld.

Die middag zijn we volgens mij nog twee keer vaker klaargekomen al tongend en pijpend.

Vanaf dat moment waren we zodra de omstandigheden het toe lieten met elkaars pikken bezig. Natuurlijk gingen we verder met onze ontdekkingstocht. Arno heeft later een homoporno boekje gekocht en daarin stonden voorbeelden wat we samen verder nog konden gaan doen. En dat hebben we gedaan, heel veel gedaan.

 

Na onze ontdekking dat het erg lekker was om samen met elkaars pikken te spelen probeerden we met grote regelmaat om dat vaker met elkaar te doen.

Ik kan me herinneren in de zomer dat we een keer samen in de buurt het bos in gingen. Er was een plek waar ik mezelf regelmatig lekker in de open natuur heerlijk kon aftrekken en ik wilde Arno daar eens naartoe meenemen.

We hadden allebei een T-shirt en een short aan aangezien het flink warm was. Zoals vaak als we bij elkaar waren, en zeker nu fietsten we naar de plek toe met beide al een flinke harde pik in onze shorts. Daar aangekomen zetten we onze fietsen weg en lopen een stuk door het bos naar de bewuste plek. Daar aangekomen verzekerden we ons dat er niemand in de buurt was, en vervolgens kleden we ons als een speer uit. Spiernaakt en met twee vooruit staande knetter harde pikken stonden we daar. Lekker de wind om je naakte lichaam voelen verhoogde de geilheid. We besloten om in standje 69 op de grond te gaan liggen zodat we elkaar lekker konden pijpen. Botergeil zogen we onze lullen zo diep mogelijk in onze monden. Al gauw konden we het niet meer houden en spoten we elkaars mond vol. Zoals gewoonlijk gevolgd door een geile sperma tongen partij.

We rusten even in het gras uit en geleidelijk verdween de onbeheersbare geilheid uit onze lichamen. Vaak hadden we niet aan 1 keer genoeg en was een tweede pijpbeurt noodzakelijk.

Arno vertelde dat hij nu eindelijk eens wilde neuken. Dat wilden we al eigenlijk alle twee al heel lang maar durfden dat niet zo goed. We hadden al regelmatig tegen elkaars kont aangereden en zo ook klaargekomen, maar neuken ging te ver.

Thuis als ik alleen was experimenteerde ik wel al met een doorsnee kaars. Als ik mijn kontje goed nat maakte met wat slijm gleed hij er steeds beter in. De pijn verdween dan snel en ging over in een nieuwe sensatie. Maar aan het einde was het vaak een smeerboel met poep aan je kaars. Dus hoe deden mannen dat. In de homoseksboekjes hadden we gezien dat de mannen het daar volop deden. Arno experimenteerde net zoals ik en had hetzelfde probleem aan het einde van de sessie.

Uiteindelijk heeft hij een brief geschreven aan de plaatselijke afdeling van de NVSH. Daar kon hij een specifieke uitgave van het blaadje ‘de Sextant’ ophalen dat over homoseks ging.

Twee weken later kwamen we weer bij elkaar en begrepen toen dat je jezelf eerst moet spoelen voordat je anale seks kan hebben. Dat werd uitgebreid beschreven hoe je dat kon doen. Ik weet nog dat ik die avond thuis onder de douche de douchekop er heb afgeschroefd en voorzichtig wat lauw water in mijn kont heb gespoten en de aanwijzingen van het blaadje heb opgevolgd. Vervolgens de boel goed schoongemaakt om ging bewijslast voor mijn ouders achter te laten. In bed had ik mijn kaars gepakt en er wat vaseline, die ik van beneden stiekem had meegenomen opgedaan. Tevens wat ervan op mijn jongenskutje gedaan en de kaars voor mijn aarsje gezet. Na een klein beetje pijn gleed de kaars soepel in mijn holletje. Gvd wat was dat lekker, vooral als ik neukbewegingen met de kaars maakte. Onbewust stimuleerde ik mijn prostaat en werd geiler en geiler. Ik dacht alleen maar aan meer, meer, dieper en dieper. Zonder mijn pik aan te raken kwam ik spontaan klaar. Dus dit was dus de volgende stap, neuken. Ik heb volgens mij de hele nacht mijn kutje zitten vingeren als een sletterig meisje. Zo lekker was dit.

Ik kon niet wachten om de volgende dag Arno te bellen en te zeggen dat we snel bij elkaar moesten komen. Arno begreep het meteen want ook hij had zichzelf gespoeld en geneukt. 

Als totale verrassing gingen het aankomende weekend mijn ouders weg. Ze wilden me alleen maar alleen laten als er iemand bij me bleef slapen. Dat Arno iets ouder was kwam helemaal goed uit. Vrijdagavond werd Arno door zijn ouders afgezet met de boodschap geen gekke dingen doen hé jongens. Nou dat kwam wel goed.

Toen ze volgens mij de straat nog niet uit waren stonden wij al spiernaakt tegen elkaar aan te rijden. Stop Arno, stop anders kom ik nu al. Ik ben zo geil !!!

Laten we gaan spoelen, ga jij maar eerst. Arno ging de douche in en ging zijn ding doen.

Na tien minuten kwam die met zijn stijve pik naakt uit de douche lopen. Nu jij Ron, riep hij me toe. Ik spoelde mijn endeldarm grondig tot ik compleet schoon was, en compleet geil over wat er stond te gaan gebeuren.

Toen ik op mijn kamer kwam stond Arno daar met een fotocamera in zijn handen. Kijk wat ik heb, kunnen we foto’s maken net zoals in die geile blaadjes. En, ik heb ook nog een Polaroidcamera bij me met 3 foto-packs.

Kom pijp me eerst maar eens Ron, steek die harde pik maar in je mond. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Ik ging op mijn knieën zitten in nam die heerlijke pik in mijn mond, sabbelde op die mooie grote eikel met zijn voorvocht. Plotseling hoorde ik een klik van de fotocamera en schrok. Hij wat doe je nou, hoe laten we dat afdrukken, die foto’s?

Rustig maar, zie Arno, ik weet een adresje waar ik dat kan laten doen. Maak je geen zorgen. Is toch geil als we elkaar fotograferen in actie?

Kom ga door geile homoslet, pijp die pik lekker verder. Ik was bloedgeil en kon het me ook niet verder schelen. Erger nog, het maakte me nog geiler. Ik likte zijn hele pik, nam zijn ballen in mijn mond, zoog zo ver als ik kon zijn pik in mijn keel, likte zijn lekker eikel. En dat alles poserend voor de camera. Arno stond op springen en kon het niet meer houden. Zijn pik verstijfde en kwak naar kwak sperma spoot in mijn mond, over mijn gezicht. Ik probeerde het allemaal door te slikken maar het was te veel. Met mijn mond open vol en mijn gezicht druipend van zijn sperma maakte hij nog een paar foto’s.

Man wat is dit lekker, wat ben jij toch een gore slet Ron. Ik wil je pik man, je pik in mijn kont.

Arno ging op zijn knieën voor me liggen met zijn kont omhoog. Neuk me man, neuk me !!!

Nee, eerst maak ik wat foto’s van je geile kont. Ik pakte de camera en maakte snel wat lekkere foto’s. Trek je kut open voor de camera geile hoer, riep ik. Arne deed wat ik had gevraagd. Ik legde de camera weg en smeerde wat vaseline op zijn kutje. Met mijn vinger kon ik in zijn nog maagdelijke kut glijden, hmm lekker. Ik stopte er nog een vinger bij en begon zijn kutje open te vingeren. Dat ging steeds gemakkelijker. Arno kreunde, please Ron doe het nou. Ik ben zo geil !!!

Ik pakte mijn knalharde pik en bracht mijn eikel naar zijn gaatje. Ik duwde iets en floepte met mijn eikel langs zijn kringspier de warmte in. Gvd wat was dit een geil gevoel. Het ontging mij dat Arno eerst nog wat kreunde van de pijn. Maar ook hij gaf aan dat hij het lekker vond. Langzaam duwde ik mijn pik verder in zijn warme homo grot. Het leek of ik naar binnen gezogen werd. Wat lekker is dit. Ik zat tot aan mijn ballen in zijn kut. Voel je het Arno, ik zit tot aan mijn ballen in jou. Ja man ik voel het, geil man, zo lekker.

Ik begon nu langzaam te neuken en dat was het moment dat wij beide helemaal verkocht waren aan homoseks. Man wat is dit lekker. Pompend en steeds harder en dieper begon ik in hem te stoten. Dit ging niet lang meer duren voordat ik zou klaarkomen. Ik was ook zo geil dat ik me diep in hem leeg wilde spuiten. Na nog twee harde stoten explodeerde ik in zijn kut en spoot mijn sperma in 5 golven in zijn darmen. Arno huilde bijna van geluk en geilheid. Ik trouwens ook.

Nog na pulserend bleef ik diep met mijn pik in hem zitten.

Na een minuut trok ik hem terug en met een plop gleed mijn eikel uit zijn nog een beetje openstaande kut. Snel heb wat foto’s gemaakt van mijn sperma dat uit zijn homokut droop.

Arno ving het met zijn hand op en bracht het na zijn mond. De tweede lading bracht die naar mijn mond en vervolgens begon ons bekend sperma tongen.

Uitgeput viel ik naast hem neer, genietend dat we dit gedaan hadden.

En dit was nog maar het begin van een lang weekend……

Wat vind je ervan?

Sex met de buurman.

Die keer heb ik mijn eigen regel overtreden