in ,

Haar eerste webcam! online sex contact

Ze zag er lekker uit, zo op die foto! Maar goed, een foto op social media kan enorm bedriegen, dus wilde ik haar beter leren kennen voordat we een afspraak zouden maken. Dat was wederzijds, maar van haar kant had het meer te maken met vertrouwen. “Heb je geen webcam ?” Vroeg ik haar brutaal. Jammer genoeg was het antwoord nee, maar ze beloofde de dag er na er één te gaan kopen.

Een beetje ongeduldig wachtte ik op het signaal dat ze online zou zijn. Zou ze woord hebben gehouden? En waarom zou ze dat hebben gedaan ? We konden elkaar nog maar net en eigenlijk alleen maar via de chat. Een foto delen was het meest vertrouwelijke dat we hadden gedaan. Natuurlijk kende ik de verhalen over online sex contact en ergens kwamen die gedachten ook wel in me op. Wat zou je allemaal voor elkaar kunnen krijgen. Die tietjes zagen er op de foto goed uit, die zou ik best wel eens naakt willen zien op mijn computer scherm. En net voor ik verder wilde fantaseren over haar lichaam op de webcam, ging het groene lampje bij haar naam branden. Ze was online.

“Hey… ben je wakker?” verscheen er in het chatscherm. Ze wist dat ik vaak ‘s avonds een tukje deed na het eten, vandaar de vraag. “Jij houd me wakker ja” was mijn gevatte antwoord. “Nog wat leuks gedaan vandaag? “. Na wat gekeuvel over van alles en nog wat had ik nog steeds de moed niet gevonden haar te vragen naar de webcam. Hoe moest ik dat brengen, zonder opdringerig te willen lijken? Ik gooide het op een andere boeg en maakte semi geïnteresseerd de opmerking dat ik mezelf steeds meer af begon te vragen hoe ze er uit zag. “Wil je het zien”, antwoordde ze. “Ik zou toch een webcam kopen!” Het knopje met de webcam was snel gevonden met mijn muis en binnen enkele seconden verscheen ze op mijn beeldscherm.

Ze was zeker knapper dan op de foto. Haar zat anders. Lange bruine haren met prachtige diep bruine ogen, die me vragen aankeken. “Valt het je mee?” Vroeg ze me, terwijl de pc me vroeg ook mijn webcam aan te zetten. Op beide antwoordde ik positief.

“Nu kan ik je tenminste goed bekijken, alleen jammer dat ik alleen je gezicht kan zien zo”. Ik gooide het maar direct op de brutale kant, en blijkbaar was dat de juiste, want ze ging pakte de webcam en richtte die meer van haar af. Nu kon ik haar bovenlichaam en haar hoofd goed bekijken. Het leek wel of ze op de vraag gerekend had, want haar bovenlichaam was alles behalve goed verstopt. Het moet een soort nacht japon zijn geweest, met dunne bandjes over haar schouders.

Haar decolleté liet een kleine glimp zien van haar borsten. Klein en strak… precies waar ik van hou. Ze lachte, alsof ze door had dat ik naar haar lichaam zat te staren en typte met of ik ook eens wilde gaan staan. Oeps, daar had ze me. Want met mijn gedachte was ik al veel verder dan haar decolleté… en dus was mijn lul al stijf geworden van die gedachte. Net als altijd droeg ik alleen een dunne pyjamabroek, zonder short eronder.

Mijn stijve was dan ook duidelijk te zien wanneer ik nu op zou staan. Maar ach, zou ze het zien of er op letten, dacht ik, en stond op van mijn bureaustoel. “Dat bevalt met wel, beter dan op de foto!” verscheen er op mijn chatscherm. Ik volgde haar geschreven antwoord amper omdat ik niets anders kon doen dan haar ogen volgen op de webcam. Ze keek me na… van boven naar beneden en ja… ze typte: “beval ik je ook… of zat je ergens anders naar te kijken?

Hahaha” Ze had me door en ik vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Ik antwoordde met een smiley terug. “Wil jij ook eens gaan staan? “, vroeg ik. “Ik wil jou ook wel eens helemaal zien” De webcam bewoog, ze zette hem weer op haar gezicht. Jammer dacht ik, maar het tegendeel was waar. Ze stond op en nam een stap naar achteren. Zo kon ik haar hele lichaam zien op het beeldscherm. Een slank lichaam, met heerlijke tietjes, maar jammer genoeg nog verstopt achter haar nachtjapon.

Dus besloot ik maar opnieuw brutaal te doen en typte “Als je me meer laat zien, hoef ik nergens anders naar te kijken toch? “ Even zag ik haar twijfelen, maar haar handen gingen naar haar borsten en zachtjes drukte ze haar tieten wat omhoog. “Zo ? ”, vroeg ze, en ze begon te bewegen alsof ze langzaam aan het dansen was. “Mmmm” was het enige dat ik kon typen, terwijl ik mijn ogen niet af kon houden van haar geile lichaam op mijn beeldscherm. Haar handen gingen langzaam naar haar schouders. Ze pakte de bandjes beet en teasend begon ze er mee te spelen.

Door het bewegen van haar japon zag ik steeds meer van haar borsten. Haar rechterhand bewoog naar het toetsenbord en ze typte; “speel eens met je lul!” Ik legde mijn hand op mijn kruis en begon mijn harde penis te strelen. Ze beantwoordde mijn gedrag door de bandjes van haar nachtjapon langzaam te laten zakken. Haar borsten waren heerlijk strak en aan haar harde tepels te zien had ze het zelf ook prima naar haar zin. Het toetsenbord van de beide computers hadden geen taak meer.

Mijn hand was bezig mijn lul te bevredigen en haar handen streelde haar borsten en haar lichaam. Af en toe typte ik nog een “mmm” , maar dat had ze wel begrepen denk ik uit mijn geile blik. Alsof we zonder woorden precies wiste wat de ander wilde. Ze deed alsof ze haar nachtjapon verder wilde laten zakken, en ik antwoordde erop door mijn dikke lul uit mijn broek te halen en en zachtjes mee te spelen. Ze werd er zichtbaar geil van. Ze stak één vinger in haar mond en maakte een zuigende beweging. De ander hand trok langzaam haar japon verder naar beneden, waardoor ik nu ook de rest van haar lichaam kon zien.

De string die ze aanhad was duidelijk nat en haar overgebleven hand zocht ook al snel dat lekkere plekje op. Ze streelde haar kutje over haar slipje heen, maar toen ze door had dat ik steeds harder aan mijn pik begon te trekken draaide ze zich om en begon ze langzaam haar slipje uit te trekken. Die kont! Ze was strak…en geil!

Steeds sneller trok ik aan mij inmiddels keiharde lul. Ik stond op springen maar wilde niet spuiten voor ik haar helemaal naakt had gezien! Ze teasde me, door wel met haar naakte kut te spelen, maar zich nog niet om te draaien. Ze wist donders goed wat ik wilde!

Ze draaide zich om… haalde haar handen weg van haar kruis en met de aanblik van dit heerlijke geile lichaam spoot de sperma met gang over mijn pyjamabroek! Ze maakte een likkende beweging richting de webcam en zette hem uit… In het chatscherm verscheen alleen nog de tekst ”wanneer ben je weer online?””

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een onverwachte geile verrassing

Mijn nichtje blijft een nacht logeren