in

Grijns…

Onlangs ben ik met mijn Meester naar een BDSM avond geweest, dit was voor mij de eerste keer dat ik openbaar iets doe op dit gebied. Bij binnenkomst kregen we wat uitleg over het hoe en wat in de club. Daarna hebben we ons snel omgekleed, mijn Meester in zijn mooie kleding, waar ik stiekem al een beetje geil van werd toen ik het zag.

En ik in mijn nieuwe lakjurkje met daaronder mijn open schoenen met leren riempjes tot bovenaan mijn kuiten met extreem hoge hakken. Oei, wat voel ik me hierin enorm sexy! We hebben even flink rondgekeken naar alle mogelijkheden en de mooie ruimtes en vervolgens zijn we een drankje gaan drinken aan de bar! Ik maar iets met alcohol, dacht misschien haalt het de spanning weg van de eerste keer.

Het is nog erg rustig in de ruimte met de bar en we kijken eens goed om ons heen. Ik was al enigszins aan het kijken naar de diversiteit aan mannen. Maar zag nog niet echt een man die me echt iets deed. Na een tijdje kwam een knappe man in een dokterspak binnen, die direct indruk maakte met zijn mooie uitstraling.

Keek af en toe eens opzij, maar durfde met blozend hoofd niet naar de dokter te kijken. Toen ik het een paar keer wel deed keek hij mij heel direct aan en keek ik maar weer blozend weg. Oei, wat spannend vond ik dit al, dit belooft nog wat voor de rest van de avond dacht ik! Mijn Meester was zeer rustig en ik zat daar maar onrustig te wachten op wat komen gaat.

Toen ik even alleen zat werd het toch wel erg spannend en begon het gesprek met de Dokter. Er werd gevraagd of we voor het eerst hier waren en ik antwoorde ja, helemaal voor het eerst in het openbaar. Vervolgens stelden hij zich voor als Dr. Bob.

Vervolgens begonnen we een gezellig gesprek en kwam er na 3 drankjes toch iets meer rust in mij en durfde ik ook iets meer te spreken. Dr. Bob vertelde iets over hun werk en legden van alles uit en het begon me steeds meer te interesseren. Ook mijn Meester vond het steeds gezelliger worden en Dr. Bob trokken ook zeker zijn aandacht. Na een tijdje hebben we een moment van rust voor ons 2 gezocht en ook wat gegeten, dat is wel handig met zoveel spanning.

Helaas kon ik zelf niet heel veel op, was toch nog te gespannen. Hoewel ik me toch steeds vrijer en losser begon te voelen. Na terugkomst in de barruimte, gingen we iets verderop zitten en toen viel weer mijn oog op de Dokter, hmmm, wat een leuke, lekkere man. Dacht nog iets van daar moet ik straks nog maar eens contact mee zoeken.
Voor dat ik het in de gaten had stond Dr. Bob ineens naast ons en wilde iets vragen.

Hij was namelijk wel benieuwd of ik met hem een spelletje wilde doen. Van die vraag voelde ik me al weer rood worden. En ik wilde dit wel heel graag, maar onderdanig als ik ben, moest ik voor mezelf wel toestemming vragen aan mijn Meester. Hij vond het ook wel interessant, dus het mocht.

Hmmm wat was ik blij, een spelletje met een knappe Dokter. Dat is iets wat ik nooit gedacht had. Zoals Dr. Bob al eerder had uitgelegd, doelde hij echt op een Doktersspel, waar zoals bij een gewone Dokter geen sprake is van seks met een patiënt, doet hij dit ook niet. Dat vond ik stiekem wel een beetje jammer. Maar om de avond te beginnen met een knappe Dokter en dan daar een spel mee doen is toch ook geen slecht begin dacht ik zo.

Toen onze drankjes op waren ging mijn Meester samen met Dr. Bob een passende plek op zoeken voor het spel. Ik ben er maar slaafs achter aan gelopen, zoals dat hoort bij een onderdanige slavin. Na en tijdje hadden we een ruimte gevonden, met een lekker groot bed wat nog leeg was. In de ruimte waren wel andere mensen, o.a. in een groot bad en een sauna.

De meeste mensen waren wel geïnteresseerd in wat er ging gebeuren. En dus viel de aandacht ook op mij. Inmiddels was ik al zo in het spel en genoot ik van de macht van de Dr. Bob over mij. Toch heel apart dat nu niet alleen mijn Meester de macht over mij uitoefende, maar ook nog een Dokter. Wat een heerlijk gevoel is dat, ik houd namelijk heel erg van machtspelletjes waarin ik de onderdanige mag zijn.

Dr. Bob lokte me met zijn vinger naar hem toe en begon me te strelen, van alle spanning moest ik heel erg glimlachen. En Dr. Bob zei dat hij mijn gezichtsuitdrukking heel erg bijzonder en mooi vond. Ik werd met allerlei dingen gestreeld op diverse plekken, maar vond de pijn telkens erg licht. Na een tijdje mocht ik op het bed liggen en heeft Dr. Bob mij ook duidelijk gemaakt door streng te kijken, dat hij alle macht heeft, dit voelt ontzettend goed. Het strelen werd steeds heftiger en uiteindelijk wordt er steeds mijn buik aangeraakt.

Meestal moet ik Dr. Bob aankijken en mag ik mijn ogen niet sluiten, terwijl de druk en onrust in mijn buik steeds groter wordt. Ook moet ik af en toe mijn Meester aankijken, dit voelt toch ook wel heel fijn om dit samen met hem te doen en ik voel me daar wel heel onderdanig door. Door het vele aanraken van mijn buik voel ik dat ik moet klaarkomen. Dr. Bob vind dat ik me moet laten gaan. Ik ben nu zo nat en schaam me en durf niets meer te zeggen.

Dr. Bob gaat maar door en ik kom meerdere keren klaar, oh wat is mijn kutje nat. Ik voel op meerdere plekken tintelingen in mijn lijf en mijn ademhaling versnelt steeds meer. Soms voel ik mezelf een beetje zweven en word ik in mijn gezicht geblazen of zachtjes geslagen. Na een tijdje wil ik heel graag spuiten, maar in mijn hoofd zegt een stemmetje dat ik dan een slet ben. En voor Dr. Bob schaam ik me daar een beetje voor. Ik probeer het een tijd lang tegen te houden.

Na een tijdje spuit ik dan toch een beetje, maar doordat ik mijn jurkje nog aan heb valt het hoop ik niet te veel op. Mijn jurkje wordt omhoog geschoven en er word nog wat met me gespeeld. Dan moet ik me omdraaien op het bed. Nu word ik door 3 personen verwend en ik geniet zo erg dat ik na het strelen en aanrakingen het niet kan tegenhouden. Het wordt toch wel heel erg nat onder mij.

Dr. Bob en mijn Meester vinden na een tijdje dat het lang genoeg geduurd heeft en het spelletje loopt tot een eind, als ik ga zitten heb ik toch het lef te zeggen dat het laken wel heel nat is geworden. Dit vindt niemand een probleem en daar sta ik toch wel van te kijken, omdat ik mezelf nu toch wel een slet vind. Dr. Bob heeft me al een keer ingefluisterd dat er meerdere mensen hebben gekeken naar ons spel, dat voelt wel bijzonder en ik ben wel trots op me zelf dat ik meegedaan heb aan dit lekkere spel.

Na even bijkomen praten we nog wat meer en geeft Dr. Bob aan dat hij toch wel heel erg gek is op mijn verschillende uitdrukkingen op mijn gezicht tijdens het spel en hij vindt dat heel bijzonder. Mijn Meester heeft mij natuurlijk al vaker met zo’n gezicht gezien en stemt daar mee in. Ook vinden ze het knap dat ik me direct op een eerste openbare bijeenkomst heb weten te geven en het los heb weten te laten, nu voel ik me toch wel heel trots.

Even later aanschouwen we nog wat andere spellen met wat andere onderdanige mensen. Ook mag ik soms helpen in het spel en voel me echt gewaardeerd dat ik dit na mijn sletterige gedrag nog mag doen. Vooral het spelletje met schokken en naalden vindt mijn Meester toch ook wel erg interessant en ik zit ook vol bewondering naar de spelletjes te kijken. Mijn Meester praat soms streng en daar ben ik gek op.

Na een tijdje vraagt Dr. Bob of ik nog een spelletje wil doen met hem en ik zoek mijn Meester maar weer op en vertel hem wat me gevraagd is. En geef aan dat ik dat toch nog wel een keer zou willen, mijn Meester geeft me toestemming en samen gaan we nog een keer naar de Dr. Bob.

Hij is dan eerst nog met een patiënt bezig met nietjes dat vindt mijn Meester heel interessant en ik vraag mij af of ik ooit ook aan dit soort spelletjes mee moet doen. Brrr, ik krijg er kippenvel van af en toe, denk dat ik hier nog lang niet klaar voor ben, maar ja, ik sta voor veel open en heb de laatste 2 jaar al veel meer dingen gedaan waar van ik ooit dacht dat ga ik nooit doen, dus zal nooit nee zeggen en moet ook gehoorzaam zijn naar mijn Meester toe en doe toch immers alles om zijn wensen te vervullen.

Nadat het spel klaar is praat Dr. Bob nog met wat andere mensen en ga ik met mijn been op het bed leunen vlak bij hem. Dit trekt zijn aandacht en hij pakt mijn benen en knijpt in mijn tenen en kietelt me onder mijn voeten. Hier kan ik erg slecht tegen en ik moet er dus heel erg van lachen. Dr. Bob stort nu al zijn aandacht op mij en ik voel me weer enorm onderdanig terwijl hij heel streng naar me kijkt en me vragen stelt.

Ik geef soms wat plagende antwoorden om hem en mijn Meester uit hun tent te lokken. Voel namelijk dat ik heel erg de behoefte heb naar 2 strenge mannen en dat zijn ze nu ook! Ben zo geil dat ik mijn voet in het kruis van de Dokter beweeg! Dan komt er een dame binnen en ziet het en roept “Hé Slet”. Ik krijg een rood hoofd en zeg maar niets meer.

Na deze actie word ik na een worsteling van mijn kant voor straf op mijn buik gelegd en stevig vastgehouden ik kan geen kant op en onderga het slaan op mijn billen Soms slaat Dr. Bob en soms de Meester ik vind het heerlijk en word alsmaar natter. Heerlijk om geslagen te worden door deze 2 heerlijke mannen!

Na een tijdje stopt het spel en ik wil eigenlijk nog wel doorgaan, vind het helemaal geweldig namelijk en wil alleen maar meer en meer. We scheiden in de club onze wegen en toch denk ik nog veel aan Dr. Bob en het spelletje.
Later die avond hebben mijn Meester en ik nog heerlijke seks in een van de rustige ruimtes en is mijn avond zeer geslaagd.

En mijn Meester en ik hebben afgesproken, ondanks ons drukke leven, zeker nog eens iets af te spreken met Dr. Bob in een club of in zijn dokterspraktijk. Hier stem ik natuurlijk mee in, want ik wil zeker nog zoiets meemaken. We gaan aan het eind van de avond terug naar ons Hotel en ook daar wordt er door mijn Meester volop gebruik gemaakt van mij als zijn slavin. Ik vind het heerlijk en bij thuiskomst de volgende dag is mijn Meester heel streng en ik zeer onderdanig.

Als het mogelijk was wil ik dit ieder weekend wel, want als ik er nu na een aantal dagen aan terug denk word ik er nog steeds geil en erg nat van.

Bedankt Dr. Bob

Wat vind je ervan?

-4 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Die dinsdag middag mijn telefoon gaat af.

Eerste keer…..alleen kijken