in ,

Gevingerd voor vreemden in de stripclub

Mijn vriend en ik gingen soms samen naar stripclubs. Ik zou een jurk dragen die mijn ruime decolleté liet zien omdat ik het leuk vond om de aandacht te trekken van de mooie strippers. Ze kwamen en praatten met me en betastten me en dat maakte me allemaal zo geil.

Op een avond in de stripclub zei mijn vriend dat er een ruimte voor volwassenen achterin de club was. Ik wist niet eens dat ze nog bestonden! Ik zei: laten we gaan, en had geen idee wat ik kon verwachten. We liepen naar binnen en het zag er best verlaten uit. We konden wel al luide geluiden horen in de ruimte. Borden legden uit dat er een afgezet gedeelte aan de voorkant van het theater was, speciaal voor koppels. Alleenstaande mannen konden niet in die ruimte zitten. Tussen de strippers die in mijn tieten knijpen was dit een nieuw avontuur voor mij, ik was al druipnat.

We gingen naar het paren gedeelte en zaten in het midden. Het was zo donker, maar we zagen een ander stel helemaal vooraan. De vrouw pijpte haar partner en zorgde ervoor dat iedereen het kon zien. Ik giechelde omdat ik geen idee had hoe ik moest reageren! Mijn vriend ging naast me zitten en sloeg zijn arm om me heen en we keken naar het scherm. Ik kon niet stoppen met rondkijken om een ​​glimp op te vangen van mannen die alleen aan het aftrekken waren.

Toen fluisterde mijn vriend in mijn oor. Mij ​​vragend, of ik het leuk vond wat ik zag, of mijn tepels hard waren, of mijn poesje nat was. Hij trok mijn jurk verder naar voren en trok mijn grote tieten uit mijn beha. Ik hoorde een gekreun en een zucht en realiseerde me dat we heel aandachtig werden bekeken. Legde mijn hand in de schoot van mijn vriend en merkte dat zijn grote zwarte lul hard was. Ik draaide me om en glimlachte. Ik kuste hem terwijl ik hem over zijn spijkerbroek wreef. Hij kneep zachtjes in mijn tieten en kneep in mijn tepels, waardoor ik kreunde en kronkelde van genot. Opnieuw hoorde ik geluiden uit de duisternis om ons heen die me vertelden dat we niet de enigen waren die enthousiast waren.

Mijn vriend bewoog zijn hand naar mijn dijen en spreidde mijn benen wijd uit elkaar. Op zulke nachten droeg ik nooit slipjes. Ik wilde dat mijn poesje voor hem beschikbaar was wanneer hij dat wilde. Zijn vingers vonden mijn lippen en hij zei, waarschijnlijk luider dan nodig, dat mijn poesje zo verdomd nat was. Hij duwde zijn vingers naar binnen en wreef met zijn duim over mijn klit. Een van de kijkers was dichterbij gekomen, hij stond maar twee rijen voor ons. Hij boog zich voorover en begon vies te praten. Hij vertelde me dat hij graag naar me keek, dat hij wilde dat ik klaarkwam en me smeekte om op mijn vriendjes vingers klaar te komen. Een vreemde die zo tegen me praat, naar me kijkt en zijn lul streelt … het was te veel. Ik kwam zo hard en LUID.

Mijn vriend wilde me neuken en hij wilde het niet in het openbaar doen. Hij liet me graag zien, maar was nog steeds praktisch. We renden naar ons hotel en neukten de hele nacht. Nog steeds een van onze favoriete herinneringen.

Wat vind je ervan?

De vrouw van mijn collega

Mijn tweede lesbische ervaring…