in

Geile huisvrouw houdt van harde seks.

Zaterdag ochtend net zo een als alle andere. Ik ga dan altijd boodschappen doen bij de supermarkt en daarna door naar de bakkerij op brood te halen. Supermarkt brood vind ik gewoon weg niet lekker en haal het liever vers. De zaterdag middag ziet er altijd uit dat ik mijn huisje schoon maak. Ik heb geen geile huisvrouw die dat even voor mij kan doen.

Ik loop naar de auto en zet de lege tassen achterin. Stap in de auto en de dag kan beginnen. De supermarkt is vijf minuten bij mij vandaan. Bij de supermarkt komt een ontzettend mooie vrouw aan lopen en ik laat haar dan ook voor gaan. Een blonde stoot met enorm grote tieten en een kont waar veel vrouwen jaloers op zijn. Als ik haar voor laat gaan bedankt ze mij en loopt de supermarkt in.

Alle boodschappen zitten na een half uur in mijn karretje en ik loop richting de kassa. Dan zie ik ineens de blonde stoot van de parkeerplaats staan. Gelijk loop ik op die kassa af en vanachter haar staan. Bedankt nog voor het voor laten gaan he! Geen dank dame. Ik zet mijn spullen op de band en help haar nog even met de haren. Ach ! Wat vriendelijk van je. We blijven nog even staan kletsen als ik ga afrekenen. Samen pakken we de spullen in en met haar twee volle tassen lopen we naar buiten.

Zal ik je anders even thuis afzetten?

We liepen samen naar mijn auto toe en zetten de boodschappen in de auto. Als nog bedankt dat je ze even naar mijn huis wilt brengen. Ik doe de deur van de auto voor haar open en ze stapt in. Zo kon ik haar lichaam nog wat beter bekijken. Als ik ook ingestapt ben in de auto zie ik dat ze haar blouse wat meer heeft los geknoopt. Ik kijk er naar en zij geeft mij alleen een knipoog.

De auto start ik en we beginnen te rijden. Stiekem kijk ik af en toe opzij wat ze aan het doen is. Ze tilt haat kont van de zitting op en zie haar string naar beneden zakken. Als ze hem uit heeft gedaan legt ze haar string bij mij op schoot en laat haar vingers langs mijn paal glijden. Ik heb een korte broek aan en via mijn broekspijp gaat ze met haar hand naar binnen. Langzaam begint ze mijn paal te strelen en ik wil nu alleen maar zo snel mogelijk naar haar huis toe. Zodat we daar kunnen doen wat we willen.

Aangekomen bij haar huis pakken we snel de spullen uit de achterbak en zij loopt voor mijn uit naar de lift. Deze geile huisvrouw houdt van heel stoute spelletjes als zij voor mij uit loopt richting de lift gaat haar rokje elke keer een stukje hoger zodat ik haar kutje lekker kan zien. Ze bukt een beetje naar voren al ze het lift knop in drukt. Ze stappen samen de lift in. De boodschappen zet ik op de grond en zij drukt op een knop zo dat de lift stil blijft staan.

Daar begin dan ook het geile spel met de geile huisvrouw.

We beginnen te zoenen en mijn vingers glijden over haar grote borsten. Haar tepels zijn zo stijf dat ze door haar blouse heen steken. Ik knoop de rest van haar blouse los en laat hem van haar schouder af glijden. Mijn hoofd laat ik zakken en mijn tong begin haar tepels te verwennen. Haar handen glijden door mijn haar als ik met haar aan het spelen ben.  Ik wil graag weten hoe nat ze is en dan kan ook via hier buik naar beneden. Haar rokje doe ik iets omhoog aan daar kom ik terecht bij haar kutje. Als ik haar schaam lippen iets uit elkaar duw zie ik hoe nat ze is. Ik ben gek op klets natte kutje en steek mijn tong tussen haar lippen.

Haar kutje proeft heerlijk zoet van deze geile huisvrouw. Ik begin aan haar klitje te likken en zij wordt steeds wilder. Daarna laat ze zich op haar kont zakken en gaat met haar benen wijd midden in de lift liggen. Knoop je broek los! Ik wil zo graag hard geneukt worden. Nu wil ik haar alleen nog maar meer. Mijn broek knoop ik los en haal mijn pik tevoorschijn. Ik ga boven haar hangen en mijn pik raakt haar kutje al aan. Ze pakt hem ruw beet en wijst hem de weg naar haar ingang.

Niet te zachtjes oké? Ik wil het hard !

Ik luister naar wat de geile huisvrouw zegt en begin mijn pik diep in haar te rammen. Haar warme kutje voelt heerlijk aan. Dan glijden haar handen over mijn billen en ze knijpt er stevig in. Ik ga over eind zitten en trek haar naar mij toe. Ik zie haar grote borsten schudden als ik haar diep neuk. Mijn handen jeuken en ik pak haar tepels beet en knijp er zachtjes in. Nu begint ze nog harder te kreunen en haar kutje begin te knijpen.

Ik voel dat het knijpen van haar kutje steeds erger wordt en dat ze klaar gaat komen. Daarom begin ik harder en harder te neuken. De stoten zijn diep en mijn zaad kruipt richting mijn eikel. Eerst komt zij klaar en door haar ge knijp kom ik ook. Ze kronkelt van genot en samen puffen we uit van het geile avontuur.

We gaan naast elkaar in de lift zitten. Toen we vanochtend wakker werden hadden we dit niet verwacht he? Ik begin te lachen want deze opmerking had ik echt helemaal niet verwacht. Nee haha er is veel wat ik had verwacht maar dit niet zeg ik als ik mijn broek weer terug aan doe. Wil je anders nog een kopje koffie? Ja geen probleem dan kan ik gelijk even de boodschappen bij je binnen zetten. Ze drukt weer op het lift knopje en de lift gaat naar vier hoog. Samen stappen we uit en lopen naar haar huis.

Wat vind je ervan?

Seks met mevrouw de Jong

Lesbische seks met mijn beste vriendin.