in

Friends with benefits, een avond vol verrassingen

Het werd tijd om op pad te gaan voor een afspraak bij een vriendin, Hetty. Zij is een “Friends with benefits” zoals dat heet. Het is erg prettig dat we elkaar helemaal vrijlaten in ons doen en laten. We hebben zelfs vaak veel plezier over onze wederzijdse seksuele avonturen, die we maar al te graag met elkaar delen. Ze vormen ook de grondstof van de rollenspelen die we vaak met elkaar spelen. Maar daarover later misschien meer. We hadden bij haar thuis afgesproken en ik wist wel wat dat betekende. Mijn “Friends with benfits” had zin in seks. Ze wilde mijn stijve lul eens lekker in haar natte kut heen en weer voelen raggen. Eerlijk gezegd, had ik daar ook wel zin in. Dus je snapt dat ik met een goed humeur op pad ging.

Toen ik bij haar aanbelde deed ze open en in de gang stonden we al even te tongen met elkaar. Ik voelde mijn lul al een beetje stijf worden. “Ho, ho”, fluisterde ze en stak even het puntje van haar tong in mijn oor: “Niet zo snel, ik heb een verrassing voor je.”We liepen de huiskamer binnen en daar zat een prachtige naakte vrouw, schitterende kleine prompte borsten (ik hou eerlijk gezegd niet van die grote memmen, geef mij maar van die lekkere kleine tietjes).

Haar benen wijd.

Ze zat met haar benen wijd, alsof dat heel normaal was en ik zag nog net een middelvinger in haar kut verdwijnen. “Ik zou je graag een hand geven, maar je ziet dat ik bezig ben.”, zei ze, terwijl ze me geil lachend aankeek, met een paar prachtige glimmende blauwe ogen. “Dit is mijn vriendin Anita, Friends with benefits, nietwaar, heel veel benefits.” , zei Hetty lachend:”Ze wilde graag een keertje met je kennismaken.”“Nou”, mompelde ik, nog wat ontdaan van dit plotselinge schouwspel: “Dit kun je wel een verrassing noemen.

“Kom op, niet getreuzeld”, zei Hetty: ”Ze is hier niet gekomen voor een avondje klaverjassen, dus hup, uit die broek en haal je heerlijke werktuig maar tevoorschijn.” Dit gedrag kende ik niet zo van haar, maar uiteraard liet ik het me geen tweede keer zeggen, ik liet mijn broek en onderbroek zakken en mijn lul sprong onmiddellijk naar voren. Door alle gebeurtenissen en vooral de aanblik van deze geile Anita, was mijn pik al volledig stijf en stak mijn eikel al rood en glimmend uit mijn voorhuid. Ik zag dat Anita er verlekkerd naar zat te kijken en ik had de indruk dat het al een poosje geleden was dat ze een lul in haar kut had gevoeld.

Dat smaakte naar meer.

In geen tijd had ik de rest van mijn kleding ook uit en stond ik volledig naakt voor haar, ik pakte haar hand, waarmee ze nog in haar doos zat en likte haar middelvinger. Een heerlijk smaak van kutsappen drong tot mijn smaakpapillen door, dat smaakte naar meer.

Ik knielde tussen haar benen en begon haastig haar hele kale kut te likken. Ik weet niet hoe lang ze al bezig was geweest, maar het kostte me moeite om alles op te likken en een paar druppels vielen op haar dijen. Natuurlijk liet ik niets van dit heerlijke nectar verloren gaan, dus ook deze druppels werden opgelikt. Toen ik weer opkeek, zag ik tot mijn verbazing Hetty, die inmiddels ook helemaal naakt was, gehurkt op de bank voor me zitten, zodat Anita haar kut kon likken. “Zo, vuile hoer”, hoorde ik Hetty zeggen:”Je denkt toch niet dat je de enige bent die vanavond plezier gaat beleven, eerst ga je mijn doos eens lekker uitlikken.”

“Maar ik wil die lul zo graag in me hebben”, zei Anita een beetje smekend tegen haar vriendin.

“Eerst even goed je best doen op mijn pruimpje, slettebak. Je denkt toch niet dat je zomaar die leuter van mijn “Friends with benefits” in je gaat krijgen. Kom op, likken, kreng.”

Zo dominant kende ik haar niet.

Ik genoot van deze dominante Hetty, die ik zo nog niet eerder had meegemaakt. Ik hoorde de geile geluiden van een vrouwentong die onmiddellijk aan de slag ging om de flamoes van Hetty een goede beurt te geven. Misschien.zou ik die Anita ook wel promoveren tot ” Friends with benefits”. Ik keek ondertussen tegen de reet van Hetty aan. Omdat ik toch even niks had te doen, stak ik mijn vinger in haar aars. Dat gaatje was door mij wel vaker gebruikt om van alles in te stoppen. Ik wist dat er genoeg ruimte was voor wel twee vingers.

Ik hoorde Hetty allerlei geile geluiden voortbrengen, ongetwijfeld het effect van onze gezamenlijke inspanning. Anita, die haar natte gleuf bewerkte , en ik die inmiddels met twee vingers diep in haar anus wroette. Eerlijk gezegd had ik al bedacht dat ik mijn stijve paal best eens in de kont van Hetty kon prikken en een flinke lading sperma in haar kon deponeren, toen ik Hetty hoorde zeggen: “Goed zo meissie, je hebt je best gedaan, nu wil ik wel eens zien hoe mijn vriend je een goede beurt geeft.

Ze ging opzij en keek mij ondeugend aan, in tegenstelling tot Anita had ze donkere bruine ogen, iets grotere tieten, waarvan de tepels nu recht vooruit stonden als twee kleine pikkies en een lekkere kale kut, die nu helemaal open stond. Ik likte met mijn tong langs mijn lippen en toen ze dat zag zeize: “Ja, rustig maar geile beer, je mag zo bovenop mij, maar eerst Anita afwerken. Ik wil dat je haar zo neukt dat ze haar kut over een paar dagen nog voelt branden. Kom op, laat haar merken dat ik niet overdreven heb toen ik haar vertelde hoe je mij altijd tot een heerlijk spuitorgasme brengt.” Ja dat was waar, Hetty kreeg soms orgasmes waarbij er meer vocht uit haar kut spoot, als dat ik sperma produceerde.

Eerst die neukpop een beurt geven.

Maar goed, dat was misschien voor later op de avond. Eerst die mooie neukpop maar eens lekker een beurt geven. Ik maakte haar met mijn wijsvinger duidelijk dat ze zich om moest draaien en gehoorzaam ging ze op haar knieën op de bank zitten. Ze stak haar billen al wat omhoog, zodat ik een goed zicht had op haar natte spleet, met daarboven een mooi klein rond poepertje.

Dat poepertje zou ik misschien later nog wel eens bewerken. u stak ik mijn lul in één keer diep in haar kut, waarbij ik haar lange haar van achteren greep en haar hoofd naar achteren trok. Ik hoorde een diepe kreun uit haar komen, gedeeltelijk van geiligheid en gedeeltelijk van schrik door mijn plotselinge harde aanpak. We bleven even in die houding zitten. Ik hoorde Hetty in mijn oor fluisteren: “Pak ze maar aan die hoer, dat vind ze lekker. “ Ondertussen voelde ik een vinger van Hetty op zoek naar mijn balzak. Ze nam mijn ballen in haar handen. Plotseling kneep ze hard in mijn ballen en riep: “Neuk dat wijf. ”

Door die plotselinge pijnscheut schoot ik met mijn heup naar voren en kwam mijn lul tot aan mijn balzak in Anita’s heerlijke neukgrot. Nu kon het feest beginnen. Ik pompte mijn lul in en uit haar kut. Om niet steeds met haar hoofd tegen de muur gebeukt te worden, moest Anita zich stevig afzetten. Hierdoor kwamen de stoten van mijn lul in haar kut nog harder aan.

Het werd steeds geiler.

Ondertussen sloeg Hetty mij steeds harder op mijn billen onder het roepen van geile aanmoedigingen. Om mij nog geiler te maken, kneep ze op een gegeven moment van achteren in mijn tepels. Dit deed behoorlijk zeer, maar dat kon me niet veel schelen. Integendeel, die pijn zorgde er voor dat ik mezelf steeds meer vergat. Met een rode waas voor mijn ogen pompte ik met een steeds hogere snelheid mijn lul in en uit Anita. Hoewel ik een goede conditie had begon ik al aardig buiten adem te raken. Ik voelde het zweet overal op mijn lijf tevoorschijn komen. Mijn tepels brandden, mijn lul stond op exploderen. Plotseling voelde ik diep vanuit mijn zak het zaad naar boven komen.

Met een stoot waarmee ik mijn hele onderlijf de kut en de billen van Anita platdrukte, kwam ik klaar. Het leek of mijn pik een eigen leven was gaan leiden. Zonder dat ik er invloed op had, voelde ik mijn pik drie vier keer achter elkaar een lading sperma in haar deponeren. Hierbij krampte haar kut in hetzelfde tempo steeds weer samen en klonken er uit haar keel diepe geile geluiden. Och, wat kwam ik klaar, wat kwam Anita lekker klaar. Als ik me niet vergistte hoorde ik achter me ook Hetty zalige en bekende geluiden maken. Geluiden die ik maar al te goed kende van eerdere neukpartijen.

Bezweet lagen we op elkaar.

Uitgeput liet ik me op Anita zakken, mijn van zweet natte lijf op haar zweterige lijf. Ik voelde hoe Hetty op mij ging liggen met haar koele lichaam. “Ooooh, wat was dat geil”, fluisterde ze telkens weer.

Zo lagen we heerlijk met zijn drietjes op elkaar en ik wist dat de avond nog maar net was begonnen. Gelukkig had ik de laatste dagen flink gespaard. Ik zou zeker nog voldoende reserves hebben om er nog een hete avond van te maken. En ik eist nu zeker dat ik nog een “Friends with benefits” aan mijn verzameling zou toevoegen.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Meesteres opdracht, ik mag alleen maar kijken

Uit eten met mijn vriendin