in

Fotoshoot met een vriendin

Ze wilde ook wel eens een leuke fotoshoot doen, had ze gezegd. “Maar dat laat ik natuurlijk niet door een man doen hé!”, Jij hebt toch net een nieuwe camera?” En inderdaad. Mijn splinternieuwe Nokia was die week ervoor binnen gekomen en ik had de camera al willen uitproberen, maar was er nog niet aan toe gekomen. Dit was een uitgelezen kans en dus had ik ja gezegd. “Waarom niet door een man dan?” Had ik nog gevraagd, maar daarop antwoordde ze alleen “Daar kom je nog wel achter!”. Die zaterdag zou ik mijn collega ontmoeten voor een fotoshoot. We spraken af bij de oude boerderij, net langs het water.

“Ik heb mijn garderobe maar meegenomen, ik wist niet wat ik precies wilde” Zei ze, toen ze aan kwam gelopen. Parmantig als een echt fotomodel kwam ze op me af lopen. Ze had ook zo een fotomodel kunnen zijn. Ze had een prachtig lichaam, slank met parmanige borsten en stevige billen. Ergens was ik wel jarloers op haar lichaam, had ik dat ook maar! Maar vooral haar spontaniteit sprak me in haar aan. Vanaf de eerste dag dat ze bij ons kwam werken kon ik al goed met haar opschieten. Toen ze me een keer vertelde dat ze alleen was, verbaasde ik met erover dat ze geen vriendje had. “Jij? Geen vriend?” Hoeze een vriend? Had ze geantwoord, maar zei voor de rest niks. Ze lachte alleen maar.

“… Ze had een prachtig lichaam, slank met parmanige borsten en stevige billen…“

Na wat onschuldige foto’s en portretjes begon ze wat losser te worden. “Zullen we een paar sexy foto’s maken?” Vroeg ze. Ik knikte. Ze nam een echte pose aan en hing wat met haar lichaam naar voren. Haar borsten waren een beetje te zien, maar niet genoeg om het sexy te noemen. “Waarom doe je dat blouseje niet een beetje open?” Vroeg ik, waarop ze de knoopjes los begon te maken.

“Zie je, daarom wilde ik geen man. Jou kan ik gewoon vertrouwen!” zei ze, terwijl ze haar blouseje helemaal uitdeed. Daar stond ze, alleen nog in BH en strakke spijkerbroek. Ze was mooi. Haar Bh was voor het grootste gedeelte van kant en ik kon er niks aan doen dat ik er naar bleef kijken. Ik verstopte me achter mijn vizier maar zoomde de camera in op haar borsten. Haar tepels waren hard! En het was niet echt koud of zo. Zal ze dit opwindend vinden? Dacht ik. En merkte dat ik het ook wel spannend vond!

”Haar tepels waren hard! En het was niet echt koud of zo. Zal ze dit opwindend vinden? …”

Vreemd, want ik was niet echt aangetrokken op vrouwen! Gewoon hetero. Soms een vriendje, soms niet. Maar nooit eerder voelde ik een opgewonden gevoel bij het zien van een ontklede vrouw. Misschien dat het kwam door haar mooie lichaam en die opmerking van die vriend. Zou zij wel op vrouwen vallen? De gedachte maakte me nog meer opgewonden en snel nam ik een paar foto’s van haar, met dat half ontblote bovenlichaam.

“Wacht!” roept ze “Ik heb nog meer kleren meegenomen!” en voor ik het door had had ze de tas met kleding al te pakken. “Wat wil je eerst doen?”, vroeg ze ,“ stoer en sexy of een bikini shoot?” Ze overviel me, maar de bikini trok me wel aan en dus vroeg ik haar daarom. Ze liep naar me toe met twee bikini’s in haar handen.

Welke van de twee zal ik aandoen? Vroeg ze. Ik wees de zwarte aan, terwijl ze al dicht bij me stond. “Ok”, zei ze en ze begon haar broek uit te trekken. Om de spijkerbroek goed van haar lichaam te laten glijden, draaide ze zich met haar billen naar me toe. Met het naar beneden glijden van de spijkerbroek zakte haar slip een stukje mee. Ik zag haar mooie strakke billen naakt voor me staan.

Op de één of andere manier voelde ik dat ik het steeds spannender begon te vinden en besloot een voorzichtige ‘move’ te maken. “Mooi lichaam heb je…” ik twijfelde even en zei zo snel mogelijk als ik maar kon “je lijkt wel een fotomodel!” Ze draaide zich om, ze lachte maar ik keek enkel naar haar lichaam. Ik denk dat ze gemerkt had dat ik het wel spannend vond en met haar hand raakte ze voorzichtig mijn lichaam aan. “Jij mag ook niet klagen hoor!” Zei ze. En vervolgens trok ze de BH van haar borsten af.

“… “Jij mag ook niet klagen hoor!” Zei ze. En vervolgens trok ze de BH van haar borsten af….“

Nu stond ze alleen nog maar in haar slipje voor me. De ronde, stevige borsten hadden harde tepels en haar slipje hing nog steeds half over haar strakke billen heen. Ik pakte mijn camera, hield hem voor me en zei “Mag ik zo eens een foto van je nemen?” Ze knikte instemmend en nam een nieuwe pose aan. De camera klikte en ze bewoog als een model heen en weer. Tot dat ze met een arm leunend op een hek en haar billen naar achteren stond. Ik zette mijn camera even weg en liep naar haar toe. “Mag ik even wat proberen? “ Vroeg ik. Ze knikte ja en ik liep naar haar toe.

“Gewoon zo blijven staan en naar achteren blijven kijken” zei ik. En knielde bij haar neer. Ik trok langzaam haar slipje verder naar beneden en liet deze net boven haar knieën hangen. Terug bij mijn camera nam een snel een paar sexy foto’s van haar. Toen draaide ze zich om, trok haar slipje weer omhoog en kwam naar me toe lopen. Had ik het verpest nu? Was ik te ver gegaan? Maar niets dan dat. Ze pakte de camera uit mijn handen en zei “Nu is het jouw beurt!”.

“…Ik trok langzaam haar slipje verder naar beneden en liet deze net boven haar knieën hangen. ..“

“Nee joh… ik wil niet op de foto!” Zei ik, maar ze had de camera al vast. “Nee zei ze, maar we doen het toch!” Ik besloot maar mee te werken en nam een pose aan. De camera klikte en ze legde me vast op de gevoelige plaat. “Doe je shirt ook eens uit!”, vroeg ze. Maar ik twijfelde. Toen legde ze de camera neer. “Mag ik ook wat proberen?” zei ze. Ik kon alleen maar knikken.

“Laat je shirt maar aan” Zei ze. Ik voelde haar handen naar mijn broek gaan. Ze maakte de rits los, de knoop en trok hem een beetje naar beneden. “Doe dit maar uit.” zei ze en ging op haar knieën zitten. Ik voelde hoe ze de broek verder naar beneden trok. En dat was niet het enige wat ik voelde. Haar half naakte lichaam en haar handen zo op die van mij maakte dat ik geil begon te worden en mijn kutje daardoor nat!

Ze had het blijkbaar door. “Vind je het spannend?”, vroeg ze. Ik antwoordde ja. “Ik ook… wil je dat ik door ga?”…… stilte…..”ja…Ze pakte mijn slipje beet en trok het langzaam naar beneden. Ik voelde de nattigheid van mijn kut en daarna en zachte warme tong die zich in mijn snede baande. Ze begon me te beffen en ik voelde mijn lichaam verstijven van genot. Ze had er duidelijk ervaring mee, zoals zij met haar tong mijn kittelaar bespeelde! Ik kreunde het uit van genot!

“….Ze had er duidelijk ervaring mee, zoals zij met haar tong mijn kittelaar bespeelde!…“

Ze merkte dat ik steeds meer opgewonden raakte. Ze stond op, maar verving haar tong met haar vingers en met haar andere hand kroop ze onder mijn shirt. Haar ontblote lichaam drukte zich tegen me aan en haar vingers bewerkte mijn kittelaar verder! Het heerlijke gevoel maakte me super geil en ik vergat dat ik tot nu toe alleen nog maar met mannen seks had gehad. Wat een ervaring! En ik wilde meer!

Mijn handen zakte van haar rug lager naar haar billen, zachtjes kneep ik in de stevige rondingen en drukte haar rustig tegen me aan. Ze pakte mijn shirt en begon het uit te trekken. “Wow..je ziet er lekker uit meid!” zei ze, terwijl ze ook mijn BH los deed. Haar mond zakte naar mijn nek en al kussen maakte ze een weg naar mijn borsten. Haar tong speelde met mijn tepels en af en toe zoog ze er zachtjes aan. Mijn handen waren ondertussen al onder haar slipje gekropen en ook ik liet mijn vingers in haar kutje gaan.

Zo vreeën we uren bij de oude boerderij. Beiden helemaal naakt vielen we vervolgens voldaan in het hooi neer. Ik pakte mijn camera en richtte het boven ons. “Nog even een selfie zo? “ Knik..en onze naakte lichamen stonden op de gevoelige plaat. Van foto’s nemen kwam die dag niet veel meer, maar onze relatie duurde nog heel lang daarna. Voldoende om haar prachtige lichaam nog vaak op de foto te zetten!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Avondje uit naar de singles night in een parenclub.

Een hete vakantie op een nudisten camping