in

Erotische massage tijdens mijn eerste seksafspraakje

Dag ik… Ik kom voor een erotische massage. De receptioniste is een oudere dame. Ze lacht naar Johan. Eerste keer? Ja… Hoezo? We doen veel onderzoek in deze praktijk. Sommige mensen zien we regelmatig terug. Johan knikte. Het zijn geen onplezierige onderzoeken. Nu voelt Johan dat hij een beetje kleurt. Het lijkt wel alsof dat mens weet waarover hij heeft zit te fantaseren. Wat is uw naam? Johan Jonker. Ze tikte op het toetsenbord. U hebt een afspraak met de masseuse, ja dat klopt. Neem plaats, ze komt u zo halen. Daar staat de koffie-automaat.

Johan kijkt om zich heen. Potverdorie, het is wel poep chique hier. Alles wit echt glas in Chrome. Johan haalt cappuccino uit de automaat en gaat zitten. Wat een stoelen. Brede, diepe kussens, bekleed met zegt, weet leer. Klik klak klik klak klik klak er komt een vrouw met kort zwart haar de wachtkamer in. In een heel strak, kort jurkje, met benen waar geen eind aan lijkt te komen. Hoge hakken. Ze is tegen de 30, schat Johan. Hij bekijkt het vanuit zijn ooghoeken. Gods kanonnen, wat een verschijning!

Ze is echt bloedmooi. Meneer Jonker! Ze geeft me een hand met een stralende lach en ze loopt me vooruit naar de gang. Johan vind Grace en Anne fleur allebei super lekker. In het strakke jurkje dansen de ronde billen van de vrouw en bij elke stap gaan ze op een neer. Heerlijk. Dan, komt Grace binnen. Meneer Jonker! Grace geeft hem een hand met ook een stralende lach. Hee man! Tof dat je bent gekomen. Ze lopen door de gang. Naar een kamer en Johan volgt haar.

Voor de ramen zijn de witte rolgordijnen neergelaten. Er staat een witte, leren bank. Midden in de kamer staat een massage tafel, en achtereen bevindt zich aan deur, die openstaat. Door de deur opening ziet hij Anne fleur zitten, aan een klein bureau., in een witte jas. Dan roept ze naar Anne Fleur: Onze bouwvakker is er. Die mooie, met de brede schouders en de lange manen! Anne fleur kijkt op en steekt lachend een duim omhoog. Johan lacht een beetje verlegen terug.

Die meiden hier zijn niet op hun mondje gevallen. Ja, Amsterdam is fijn dichtbij Akersloot. Daar is de erotische massage tafel. Ga zitten, Johan. Moet je luisteren. Je kunt kiezen tussen twee soorten massage olie. Ik laat je even alleen, dan kun je je uitkleden. Je kunt daar je kleren ophangen. en dan mag je op de tafel gaan liggen, op je buik. Is goed. Vlot met haar mooie figuurtje loopt ze naar de kamer waar Anne fleur zit en sluit de deur achter zich. Johan trekt zijn T-shirt uit en hangt het aan een van de haken aan de muur. Dan aarzelt hij. Wat zou de bedoeling zijn?

De massage olie gaan zo waarschijnlijk op zijn schouders uitproberen en dat wordt eerst masseren denk ik en daarna een erotische massage. Dat is hem beloofd! Is dat ook alleen van boven? Verdorie, hij wilde handen van de meiden best even op zijn lul voelen. Kom op, Johan, zegt hij tegen zichzelf, wie weet wie niet wint. Ik laat je even alleen. Dan kun je je uitkleden. Als ze zou willen dat hij z’n broek aan zou moeten, dan zou ze dat gezegd hebben. Trek je je T-shirt even uit, toch?

Ineens schiet hem te binnen dat ze wel heel lief en verleidelijk heeft gekeken naar hem. Johan knoopt zijn broek open en trekt hem uit. Hij gaat zitten in zijn onderbroek op de massage tafel zitten. Of zou hij op zijn onderbroek…? Hij grinnikt zacht: nee, Johan, zo brutaal moet je denk ik niet zijn. Hij gaat op zijn buik liggen. Aan de kant van de tafel zitten ronde opening, dat is vast voor zijn gezicht. O ja! Hij denkt er net op tijd aan om zijn lul even weg te leggen.

Die is nu al wat gezwollen, door de verwachting, en als die meiden straks met hem aan de gang gaan, wordt hij gegarandeerd stijf. En dan kan hij natuurlijk moeilijk zijn heupen optillen en in zijn onderbroek gaan graaien. Johan draait zich op zijn zij en kijkt naar zichzelf in de grote spiegel die aan de muur hangt, rechts naast de erotische massage tafel. Hij heeft hard getraind, de hele winter: hij ziet er geweldig uit. Zijn onderlichaam is zwaar behaard, maar zijn bovenlichaam niet: dat is vrijwel glad. Dat vinden vrouwen prachtig, weet hij.

En hij knikt goedkeurend naar de onderbroek die hij aan heeft. Een mooie, strakke boxer, paars met groen. Ja dat vinden vrouwen belangrijk. Sonja, zijn vriendin, kijkt ook altijd kritisch naar zijn ondergoed. Het is maar goed dat je er tegenwoordig aandacht aan besteed, want je weet nooit hoe de dag zal verlopen, dat blijkt wel. Ga maar na: zo stap je in Akersloot in het werk busje, en zo lig je op een massage tafel in Amsterdam voor een Ontspanningsmassage van twee lekkere meiden. Je moet maar boffen! De deur gaat open en Anne fleur komt binnen.

Ze schiet in de lach. Grace! roept ze over haar schouders. Moet je zien! Johan heeft er wel zin in, hoor. Hij heeft zijn broek al uit! Johan bloost. Is hij dan toch te ver gegaan? Maar: ze vraagt er niet om zijn broek weer aan te trekken, oh zo. Nee, dat heeft hij best aangepakt. Je moet het voor meisjes niet te brutaal zijn, maar vooral ook niet te voorzichtig, want dan krijg je nooit wat. Oké Johan! Je krijgt muziek te horen. Die staat lekker hard, want de bedoeling is dat daarbuiten niets hoort, zodat je optimaal kunt ontspannen. Ga maar op je buik liggen, met je gezicht in de opening.

Ja daar. Dat is prima. Je hoeft nergens aan te denken alleen maar te ondergaan. OK? Johan knikt. Hij is best nieuwsgierig. Grace stopt de dopjes van de headset in zijn oren en start lekkere B&R muziek. En inderdaad op een flink volume. Hij hoort verder niks meer. Ja, daar heb je de olie. Zowel links als rechts op zijn rug voelt hij een straal van een warme vloeistof.

Daarna handen, vrouwenhanden. Sodeju, wat doen ze het lekker. Niet alleen zijn schouders, nee, ook zijn nek en zijn boven armen en zijn hele rug worden meegepakt. Natuurlijk is het weer veel te snel voorbij. Grace haalt de dopjes uit zijn oren en Johan beantwoord braaf te vragen over hoe hij links voelt en rechts. Veel verschil heeft hij niet opgemerkt, eerlijk gezegd, maar hij doet zijn best.

Daarna komt het moment waarop hij zich de hele middag heeft lopen te verheugen: de erotische massage. Johan heeft daar geen ervaring mee. Eigenlijk heeft hij geen idee wat het precies inhoud. Hij is een keer, gewoon, gemasseerd, toen hij pijnlijke schouder gehad, een paar jaar geleden, door een fysiotherapeut in Heiloo. Dat is alles. Hij weet natuurlijk wel dat er massagesalons zijn, vooral Chinezen, dan kan je een erotische massage krijgen met de zogenaamde happy end.

Dan word je afgetrokken door zo’n vrouwtje. Het is verboden. In Amsterdam gaat de politie zelfs met een speciaal sperma apparaat rond in de salons, om te onderzoeken of er soms stiekem mannen tegen betaling worden gemasturbeerd, want het is illegale prostitutie. Bij de bouwplaats in Amsterdam waar hij werkt, is natuurlijk altijd wel een Chinese erotische massage salon in de buurt, en op de steiger wordt en daar aan de lopende band graag een grap over gemaakt.

Veel stoer doen maar Johan heeft de indruk dat sommige collega’s er wel af en toe naar binnen wandelen. Zelf heeft hij ook geregeld er over gefantaseerd. Maar hij kan het niet maken tegenover Sonja. Hij moet er niet aan denken dat zij er ooit achter komt dat haar vriend zich door Chinese meisjes laat aftrekken voor veel geld. Maar… dat is niet eens het enige wat hem weerhoudt. Hij ziet zichzelf ook niet van tevoren bij zo’n salon informeren of er een een happy end bij inbegrepen zit. Wat? Weet je wel dat het hartstikke verboden is, zoekt hij soms een hoerentent?

Waarom komt hij dan naar afgezonderde massagesalons? Kolere, wat zou hij voor lul staan. Als hij zou gaan, dan zou hij niks vragen en gewoon gaan liggen voor een erotische massage. dan zou zij natuurlijk een appje in handen krijgen. en daar zou hij zijn geld kwijt zijn en zich ongelofelijke loser voelen. Kortom, de gedachte aan zijn erotische massage heeft hem altijd opgewonden, maar het is er nooit van gekomen. En natuurlijk is een Ontspanningsmassage iets anders dan een erotische massage, dat begrijpt hij best. Maar aan de andere kant… Het is een massage voor je plezier, en niet uit medische noodzaak. Toch?

Maar een Ontspanningsmassage door twee lekker hete en sexy meiden en dan nog wel een blonde en een zwartharige dame! Dat is toch andere koffie daarna schouder massage van een fysiotherapeut zeg nou zelf. Geniet maar van de muziek als wij bezig zijn. Anne Fleur stad dat is wel eens in orde. De handen van de twee meiden gaan aan de slag. En ze masseren stevig, hoor. Johan vind het super lekker. Hij voelt zijn lul stijf worden. Wat zijn die meiden sterk! Dat zijn echte professionals, dat kun je wel voelen.

Ze gebruiken niet alleen de handpalmen maar ook de muis van de hand. En zelfs hun knokkels. Wat een verwennerij. En als het een beetje mee zit, dan gaan ze straks misschien nog met zijn benen aan de slag. Maar goed dat hij op zijn buik ligt, wordt hij steeds harder. Hij is blij dat hij hem nog even recht heeft gelegd.. Opeens valt ongemerkt zijn rechter oordoppen uit zijn oor, waardoor hij er uitvalt. Moet hij nu….. nee..Hij ligt zo lekker. En zo belangrijk is de muziek toch niet.

Omdat hij nu nog maar één oordop in heeft en hoort hij opeens wat de meiden tegen mekaar zeggen. Waarbij hij dingen hoort die je niet had verwacht. De meeste Hollandse mannen hebben van die hangbillen, maar deze niet, hoor! Jeetje, voel zijn rug eens. Tjonge, wat een spieren. Handen vol! En wat een heerlijk strak kontje..maar… Er onder, Anne Fleur, heb je daar onder gekeken? Wow. Wat een heerlijke dikke pik heeft hij zeg! Tuurlijk heb ik gekeken! Volgens mij heeft hij inderdaad een ontzettende joekel! Ik weet het wel zeker hoor!

Toen ik zag dat dat hij z’n broek op uit trok, kreeg ik het er heet van! Ik ligt ademloos te luisteren. Wow! Ik vind hem hartstikke lekker! zijn lul wordt nog harder. God allemachtig, zo komt hij nog wat te weten. Dit is toch niet te geloven? Hoe die vrouwen onderling net als mannen praten en dan omgekeerd? Dat ontkenden ze altijd, ze zeggen altijd dat ze het hebben over verliefdheid en relaties, ja, dat hoort er bij, maar seks in de relatie, oh, dan moeten ze niks van hebben. Nee nee, maar ondertussen! Ik sluit mijn ogen en laat het allemaal gebeuren.

Twee hete meiden die me overal betasten, likken, kussen en aftrekken, ballen worden gemasseerd en oh wat gaan ze als beesten nu tekeer op mijn lijf. Nu mag ik zegt Grace. Nee, nog even wachten! Ze weten niet dat ik alles kan horen wat ze zeggen en er wordt een taal gesproken van dikke lul, sexy mond, mooie kloten en een borst die je nooit zou loslaten. Ik voel me steeds harder en harder worden en mijn zelfvertrouwen neemt met de seconde toe. Dit had Sonja nog nooit tegen hem gezegd! Nu werd zijn lul door vier handen afgetrokken en een golf van schokken kwam door mijn hele lijf heen. Ik hield het niet meer en vingerde nu beide kutjes.

Oooh ooh boefje zeiden ze tegen elkaar en ze zeiden geen nee. Kreunend van geilheid kwamen ze met hun kutje bovenop mijn gezicht zitten en de sappen spatten in het rond. Oh mijn god, wat waren deze meiden ontzettend geil! Dit had ik in mijn hele leven nog nooit meegemaakt. Ik hield het niet meer, met een grote kreun spuit mijn lul zich leeg over de meiden en ze smeren zich helemaal met mijn sperma in. Ze glijden over me heen en houden niet op met geilen.

Mijn lul word gelijk weer stijf en ze smeekten om een neukbeurt. Beide gingen voorover staan voor de massagetafel naast elkaar en ik kon nu beide neuken. Wat waren deze meiden geil! Ik neukte ze één voor één en zag hoe mijn gladde lul van de massageolie in en uit ze glijd. Ik sidder en pak met mijn linker en rechterhand beide nekjes en neukte hard en wild de beide meiden.

Ze hielden niet op en de orgasmes kwamen achter elkaar aan. Dit was omdat ze mij verschrikkelijk hot en sexy vonden dat had ik mooi even gehoord. Ze hielden hun echt niet meer in en gingen nu beide op hun rug liggen. Mijn natte lul tussen hun borsten in werd afgerukt en gepijpt. Het deed bijna pijn zo lekker voelde dit. Mijn eikel werd om de beurt gezogen en ze knepen aan mijn ballen en streken langs mijn bilnaad met hun vingers woelend naar mijn borst en weer omlaag.

Met een luide kreun spuit in in beide mondjes mijn tweede orgasme! Jezus ik was zo bloedgeil! Mijn god dit was wel even iets wat ik nooit van mijn eerste erotische seksafspraakje had verwacht! Opeens gingen de meiden weg, ze werden weggeroepen voor een andere klant. Mijn god, ik was bekaf! Wat moeten zulke masseuse een ontzettend goede conditie hebben? Dit is echt topsport! RESPECT voor alle masseuses.

Wat vind je ervan?

-1 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een oude vriend

Avondje uit naar de singles night in een parenclub.