in

Elkaar helemaal gek maken

Al een tijdje wilde ik mijn vriend weer eens heerlijk ouderwets verleiden en bloedgeil maken. Ik weet dat hij het verschrikkelijk geil vind om naar mij te kijken als ik met mijzelf speel. Om te zien hoe ik mijzelf streel en bespeel. Dus dat was mijn plan. Normaal douchen we altijd samen maar dit keer ging ik alleen zodat ik de tijd had om mijn benen te scheren en mijn kutje lekker glad voor hem te maken. Omdat het vooruitzicht aan wat ik straks ging doen werd ik tijdens het scheren nog opgewonderder omdat ik aan mijn kutje zat. Ik voelde de verwachting door mijn lichaam heen gaan en werd al geil bij de gedachte hoe hij mij straks aan zou kijken. Nadat ik klaar was kleedde ik mij aan in gewone kleding omdat ik nog niet wilde dat hij wist wat ik van plan was. Ik pakte zijn spullen en legde die in de douche voor hem klaar en liep terug naar de woonkamer. Ik vertelde hem dat hij kon douchen en dat zijn spullen al in de douche waren. Hij gaf me een kus en liep de douche in.

Terwijl hij aan het douchen was liep ik zachtjes de slaapkamer in om alles klaar te leggen wat ik wilde gebruiken. Mijn dildo legde ik al op het bed samen met het glijmiddel. Daarna kleedde ik mij om in een zwart jurkje waar ik van weet dat hij het sexy vind staan en bracht een vibrerend ei lekker in mijn kutje die al wat nattig was geworden. De afstandbediening deed ik snel in zijn trainingsjasje die hij altijd aandoet na het douchen en ging met één opgetrokken been op de bank zitten zodat hij gelijk mijn kutje kon zijn als hij de woonkamer in kwam.

Vol spanning zat ik te wachten tot hij klaar was met douchen omdat ik zijn reactie wilde zien. Ik wilde zijn ogen donker zien worden omdat hij geil wordt. Ik wil zijn reactie horen als hij mij op de bank ziet zitten en ik wil weten wat hij denkt als hij de afstandsbediening in zijn zak vind.

Ik hoor de kranen in de douche uitgaan en weet dat het bijna zover is. Zodra ik hoor dat hij deo opdoet weet ik dat hij eraan komt. Snel ga ik weer zitten zodat hij mij direct ziet. De deur van de woonkamer gaat open en ik zie aan zijn gezicht dat het bevalt wat hij ziet. Samen met zijn ondeugende Oh voel ik mijn buik samentrekken van de spanning. Hij komt naast mij zitten en laat zijn hand van mijn knie naar boven glijden over mijn dijbeen en hoger tot hij voelt dat ik onder het jurkje niets aan heb.

Ik lach ondeugend naar hem en spreid mijn benen wat verder. Hij laat zijn vinger een klein stukje in mijn kutje glijden en voelt dat ik mijn vibrerend ei heb ingebracht. Hmm zegt hij met de vraag waar de afstandsbediening is. Tja zeg ik als je het vindt kan je het gebruiken. Hij kijkt op de bank maar vind niets. Vervolgens voelt hij op de bank naast mijn lichaam maar daar heb ik het ook niet verstopt. Ik sta op en vraag of hij wat te drinken wilt. Terwijl ik langs hem heen loop streelt hij mij over mijn kont wetend dat ik dat fijn vind. Hij zegt dat hij graag 7-up wil dus ik loop naar de keuken pak een glas en schenk het voor hem in. Terwijl ik drinken voor mijzelf in wil schenken gaat ineens mijn vibrerend ei aan.

Mmm die trillingen voelen echt lekker zo diep in mijn kutje en ik kreun zachtjes terwijl ik hem aankijk en de ondeugende blik in zijn ogen zie. Ik schenk mijn drinken in en loop met de twee glazen voorzichtig terug naar de bank omdat hij het ei nog niet uit heeft gezet alleen wat zachtere trillingen. Ik ga naast hem op de bank zitten en geef hem zijn drinken. Hij neemt een slok terwijl hij mij aan blijft kijken en met zijn andere hand zet hij de trillingen tegelijkertijd harder. Ik kan daardoor niet meer stil zitten omdat het zo lekker voelt. Hij zet zijn glas op de tafel en trekt mijn been omhoog op de bank zodat mijn kutje een klein beetje gespreid word voor hem. Hij laat zijn vinger over mijn klitje heen gaan terwijl hij de trillingen nog verder opvoerd wetend dat ik dat zo heerlijk vind.

Hij maakt zijn vinger nat en streelt om mijn klitje heen. De trillingen van genot voel ik door mijn onderlichaam heen gaan. Maar net zo snel als dat hij begonnen is stopt hij ook weer. Wat een plaaggeest kan hij toch zijn denk ik bij mijzelf. Maar wat hij kan dat kan ik ook dus terwijl ik hem aankijk spreid ik met mijn linkerhand mijn kutje terwijl ik de middelvinger van mijn rechterhand gebruik om over mijn klitje te strelen. Vind je dat lekker om te doen vraagt hij mij. Hmm ja omdat ik weet dat jij ervan geniet maakt het voor mij nog lekkerder om te doen zeg ik. Hij zet het vibrerende ei weer aan terwijl ik mijn klitje streel wat mij nog meer laat kreunen. Ik sta op en vraag hem het ei uit te zetten en dat ik zo terug ben.

Wonder boven wonder zet hij het ei inderdaad uit. Ik loop naar de slaapkamer en ga op het bed liggen. Ik haal het vibrerende ei uit mijn kutje en leg het weg. Ik zorg dat ik mij benen goed spreid en roep hem. Terwijl ik hem aan hoor komen lopen begin ik mijzelf over mijn klitje te strelen. Hij komt binnen en ziet mij liggen en spelen en aan de paal in zijn broek te zien bevalt het wat hij ziet. Hij loopt naar zijn kat van

het bed terwijl hij mij aan blijft kijken en kleed zich uit. Alles uit zeg ik terwijl ik nu ook met mijn tepel speel. Zachtjes trek ik eraan terwijl hij zich helemaal uitkleedt. Aan zijn harde lul te zien is hij al lekker opgewonden wat mij nog geiler maakt. Hij gaat zo op het bed liggen dat hij goed naar mijn kutje kan kijken. Terwijl ik mijn vinger in mijn kutje laat glijden kijk ik naar hem. Hij kijkt naar mijn kutje en ziet dat mijn vinger al lekker nat is terwijl ik die uit mijn kutje haal.

Ik gebruik allebei mijn handen om mijn kutje goed te spreiden voor hem en hij vraagt wat ik wil. Ik wil dat je mij likt zeg ik. Hoe graag vraagt hij? Heel graag lekker geil ding zeg ik en ik voel zijn tong over mijn klitje heen gaan. Ik wordt er zo geil van als hij lekker mijn kutje likt en er zo van geniet. Hij laat een vinger diep in mijn kutje glijden en houdt zijn vinger zoals ik het lekker vind. Hij raakt dan precies mijn g-spot aan waardoor alles zo heftig aanvoelt. Ik weet dat het mij kleddernat maakt maar dat hij dat zo geil vind. Ik laat hem even zijn gang gaan voordat ik zijn hoofd wegduw en begin weer met mijzelf te spelen.

Ik pak het glijmiddel en doe er wat van op mijn hand. Ik laat mijn hand over mijn kutje heen gaan. Over mijn klitje en dan mijn vingers lekker diep in mijn kutje. Mijn vriend vindt dat zo geil om te zien en ik zie dat hij zijn lul beet pakt. En dat vind ik nou zo geil om te zien. Hoe hij zichzelf streelt terwijl hij naar mij kijkt. En hij weet dat ik kijk en hoe geil ik dat vind. Zal ik er wat bijpakken vraag ik hem. Hmm ja zegt hij dus ik pak mijn dildo. Ik smeer daar ook wat glijmiddel op en spreid mijn benen zo wijd mogelijk. Ik laat voorzichtig het topje van mijn neplul in mijn kutje glijden. Dan over mijn klitje heen en weer terug. Zachtjes dus ik hem steeds dieper in mijn kutje ondertussen genietend van het gevoel en de blik op mijn vriend zijn gezicht.

Vertel me hoe je wilt dat ik speel zeg ik hem. Ik hou ervan als hij lekker dominant is daar word ik alleen nog maar meer opgewonden van. Sneller zegt hij dus ik laat mijn dildo iets sneller in en uit mijn kutje gaan. Dit voelt zo lekker zeg ik hem. Hij knijpt me in mijn tepels. Niet te hard maar hard genoeg om mij een heerlijk gevoel te geven. Wil jij spelen vraag ik hem en hij zegt ja. Hij begint zachtjes de dildo diep in en uit mijn kutje te laten glijden maar ik weet dat dit niet genoeg voor hem is en al snel blijkt dat ik gelijk heb. Steeds harder en sneller laat hij het in en uit mijn nu erg nat kutje glijden. Het voelt bijna alsof hij mijzelf neukt in plaats van met een dildo. Ik zeg dat ik hem in mijn mond wilt dus hij komt over mij heen hangen met zijn lul precies voor mijn mond. Op deze manier kan ik hem lekker pijpen en hij kan blijven spelen en kijken naar mij. Ik weet dat hij ervan houd om zijn lul diep in mijn mond te doen en ik hou ervan als hij mij geen keus laat.

Ik voel zijn lul steeds dieper in mijn keel gaan alsof hij mijn mond neukt. En ondertussen voel ik mijn dildo steeds diep mijn kutje in gaan. Ik voel zijn lul zo hard worden in mijn mond als hij hoort aan mijn zachte stikgeluidjes dat hij diep in mijn mond zit. Hij vond dat zo geil maar ik nog geiler dat hij dat doet denk ik.

Ik voel dat ik zo dicht tegen het randje aanzit maar ik wil nog lang niet komen. Maar mijn vriend laat mij geen keus. Hij laat de dildo diep in mijn kutje glijden en stopt niet, geeft mij geen keus. Ik moet toegeven en voel dat ik kom. Hard, snel en heftig maar oh zo lekker. Ik weet dat hij met één keer geen genoegen neemt en knielt tussen mijn benen. Ik weet wat hij gaat doen. Hij vind het verschrikkelijk geil om zoveel mogelijk vingers diep in mijn kutje te doen. Kijk naar me zeg ik terwijl ik mijn klitje streel. Zie je wat je doet vraag ik hem. Zie je hoe nat ik ben door jou. De kleur van zijn ogen is bijna niet meer te zien zo groot zijn zijn pupillen geworden. Een teken voor mij dat hij echt bloedgeil is.

Hij laat zijn vingers steeds harder en dieper in mij glijden waardoor ik automatisch sneller over mijn klitje heen wrijf. Hij voelt dat ik er bijna ben waardoor hij zegt kom dan, ik wil dat je komt. Die geil uitgesproken woorden samen met zijn vingers diep in me stotend tegen mijn g-spot zorgen ervoor dat ik over de rand heen gesmeten word. Ik voel dat ik behoorlijk nat klaarkom. Ik hoor het aan de soppende geluiden van zijn vingers en zijn sissende gekreun. Hij gaat omhoog op zijn knieën en spreid mijn benen door zijn handen in mijn knieholtes te leggen en mijn benen uit elkaar te duwen. Ik pak zijn harde lul beet en hou hem tegen mijn kutje aan terwijl hij diep in mij stoot. Ik zie hoe hij er naar kijkt hoe hij zijn lul diep in mijn kutje stoot. Ik zie het genot op zijn gezicht. Ik begin mijzelf weer te strelen.

Ja ga door zegt hij. Kom met mij zeg ik hem. De combinatie van alles, zijn lul diep stotend in mij, de uitdrukking op zijn gezicht, zijn gekreun in mijn oren en mijn vingers die mijn klitje strelen geven mij zoveel genot dat het niet lang meer duurt. Nu! Zegt hij tegen me als hij voelt dat ik er ben en stoot nog harder en dieper in mij. Ik hoor zijn lichaam tegen de mijne gaan. Ik hoor zijn gekreun en laat me gaan. Ik voel hoe hij klaarkomt en nog geen seconde later volg ik hem. Dit is voor mij het ultieme genot. Wetend dat hij knettergek geil is geworden van mijn showtje en dan samen klaarkomen.

Nagenietend van de tintelingen ligt hij nog bovenop mij in mijn armen met zijn armen om mij heen. Hmm wat was dit weer heerlijk denk ik bij mijzelf. Ik voel dat mijn lichaam en dan met name mijn kutje best wel wat beurs aanvoelt maar het doet er niet toe. Ik ben een zeer bevredigde vrouw 🙂

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Het strand van scheveningen

De hele dag elkaar gek maken en dan…