in

Eerste ontmoeting met Dokter Bob.

Het was een doodnormale zondag middag toen ik op een chat nogmaals in contact kwam met Dr. Bob. Nogmaals ja, want het was niet de eerste keer dat wij elkaar spraken. Maanden eerder was er al eens contact geweest omdat ik een speciale wens had. Door omstandigheden is dat toen niet door gegaan. Maar goed, wij spraken elkaar en hij stelde voor om nog diezelfde avond af te spreken.

Nu waren de omstandigheden mij (ons) gunstig gestemd en zodoende ben ik na het avondeten richting Dr. Bob gereden. Spannend natuurlijk want ik had een wens, een wens die wellicht door Dr. Bob in vervulling kon gaan.
Meer dan een jaar geleden had ik van een afstandje het werk van Dr. Bob kunnen bewonderen, hij was op dat moment bezig met een workshop.

Daar is mijn wens ontstaan, namelijk het klaarkomen zonder aanraking van de borsten, vagina en/of penetratie. Wel met aanraking, maar vooral op een andere manier niet hard en dwingend, maar zacht en volgend. Deze wens heb ik meermaals besproken met Dr. Bob en die bewuste zondag nodigde hij mij uit om vliegles te komen nemen. Dat liet ik mij geen tweemaal zeggen en voor ik het wist stond ik voor de deur.

Spannend, dat zeker maar ook nieuwsgierig ik wilde het graag meemaken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen dit voelde goed, pfuuw gelukkig. Dr. Bob nam mij vrijwel direct mee naar boven waar er in een kamer een massagetafel klaar stond. Nadat we even over koetjes en kalfjes gepraat hadden en mijn wens nogmaals besproken hadden vertelde hij mij ook eerlijk dat deze spelvorm niet altijd werkt.

In dat geval zou er nog geen man overboord zijn, wellicht wat teleurstelling van mijn kant, maar niets waar ik spijt of last van zou krijgen. Ik mocht mij geheel uitkleden en zelf kiezen hoe ik op de tafel wilde gaan liggen. Heel bewust koos ik voor de buikligging. Lekker veilig nog, niet zozeer omdat ik bang ben om mijn lijf te laten zien, als wel dat ik hier voor een totaal onbekend persoon naakt stond en niet wist wat ik precies kon verwachten.

Daar ging ik dan de tafel op, het was er lekker warm en er speelde een ontspannend muziekje op de achtergrond. Dr. Bob vertelde mij dat het goed was en dat ik mij mocht ontspannen en kon gaan genieten. Zijn handen begonnen over mijn lichaam te dwalen terwijl hij ondertussen vertelde dat ik op mijn ademhaling moest letten. Het duurde even voordat ik mij echt begon te ontspannen het nieuwe van de situatie moest allemaal even bezinken.

En toen vroeg hij mij……. Dit ben je niet gewend he? Gewoon aangeraakt worden, opgewonden mogen en kunnen worden zonder dat daar ‘kracht’ voor nodig is. En dat was waar ik was bijna vergeten om gewoon even met mijn lijf te voelen en niet alleen met mijn hoofd. De spanning verdween en ik reageerde steeds sterker op de aanraking van zijn handen.

Mijn lijf werd naar zijn handen toegetrokken het wilde op zijn aanraking reageren. En toen besloot ik mij gewoon te laten gaan…. Natuurlijk kwam daarna de instructie om mij op mijn rug te draaien, nu was er geen ontkomen meer aan. Naakt, kwetsbaar, maar duidelijk opgewonden draaide ik mij om. Dr. Bob trok zich daar niets van aan en ging gewoon door met waar hij mee bezig was toen ik nog op mijn buik lag.

Ook toen ik op mijn rug lag wisten zijn handen mijn lichaam te prikkelen en daarbij waren zijn handen niet eens in de buurt van mijn vagina of borsten gekomen. Naarmate de tijd verstreek begon ik mij steeds meer te focussen op zijn stem, zijn handen en instructies. Ik begon een gevoel te krijgen van opwinding dat ik niet herkende bij mezelf. Vanuit mijn buik borrelde er een intensiteit van opwinding door mijn onderlijf dat ik niet kon beschrijven.

Dit was geen ‘normale’ opwinding maar een oer gevoel dat vanuit mijn tenen kwam. Voor ik het in de gaten had was ik aan het kreunen en volgde mijn lichaam verlangend zijn handen die zich steeds weer over mijn buik bewogen.
De aanraking werd steviger en met de intensiteit waarmee hij mij voelde kwam het rommelende gevoel van klaarkomen.

Vanuit mijn buik dat zich als een gloei kacheltje uitstraalde naar mijn intieme delen. Mijn hele lijf was er klaar voor, ik ging klaarkomen. En Dr. Bob stimuleerde dat door tegen mij te praten en mij te dwingen naar dat heerlijke gevoel in mijn lijf te luisteren. En het gebeurde! Toen deze eerste ervaring achter de rug was, kreeg ik de kans even op adem te komen. Dat was ook wel nodig want ik was behoorlijk onder de indruk van hetgeen ik zojuist had meegemaakt. Maar het meest verwonderde ik mij over het opgewonden gevoel dat ik nog steeds had.

Hoe kon dat nou, zojuist heerlijk klaargekomen en nu had ik het gevoel dat ik nog wel een keer zou kunnen. Het leek wel of Dr. Bob wist dat dit zou gebeuren, want zijn handen wisten mijn lichaam weer te vinden. Maar nu vroeg hij mij om bewust naar zijn handen te kijken en die te volgen naar waar hij ging. Dat was gewoon ronduit bizar alleen van het kijken en volgen kwam ik alweer klaar. Zonder mijn lijf aan te raken.

Daarnaast sprak hij tegen mij, waarbij hij mij vertelde dat ik nogmaals klaar ging komen. En zoals hij vertelde gebeurde, hij zat nu echt “in mijn hoofd”. Na een tijdje van spelen op de massagetafel verhuisde we naar het bed toe. Een heerlijk waterbed waar ik mij helemaal kon ontspannen. Nu mocht ik even knuffelen gewoon even voelen en mijn lijf reageerde nog steeds zeer sterk op zijn aanraking.

Toen ik de instructie kreeg om op mijn rug te draaien haalde hij er een toy bij die hij gebruikte om mijn clit te stimuleren. Dat in combinatie met zijn handen op mijn buik zorgde voor een climax die ik nog nooit meegemaakt had. Ik schreeuwde het uit! Wauw wat een ontlading. En daarmee was het nog niet afgelopen.

Dr. Bob ging onverminderd door. Waar ik allang dacht dat ik het onderste uit de pot had gehaald, dacht hij dat er nog wel wat meer in zou zitten. En dat bleek, want in diezelfde sessie, tussen aanraken, voelen, en beleven ben ik nog meermaals klaar gekomen.

Maar aan alle leuke dingen komt een eind zo ook aan deze sessie. Maar helemaal klaar was Dr. Bob nog niet met mij. Hij fluisterde in mijn oor dat ik bij de eerste rotonde, die ik onderweg zou passeren, nogmaals klaar zou gaan komen. En ik, met het beetje sceptische dat ik nog in mij had, lachte vriendelijk en bedankte hem voor een heerlijke avond. Maar… natuurlijk kwam die rotonde en natuurlijk kwam ik nogmaals klaar!

Wat vind je ervan?

-1 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Op consult bij dokter bob

Verslag van mijn eerste consult bij Dokter Bob.