in

Eerste keer…..alleen kijken

Al een tijdje zit er een SM-centrum bij ons op het bedrijventerrein. De eigenaresse had de meeste ondernemers in de buurt al laten weten over haar activiteiten. Het was bijzonder, omdat ik tot nu toe alleen over SM gehoord had via bladen als Panorama en Nieuwe Revu, als ik bij de tandarts in de wachtkamer zat te lezen. Het kwam nu wel heel erg dichtbij.

Ik was al eens uitgenodigd om ook eens binnen te komen kijken en me te laten rondleiden en uitleg te laten geven over de attributen, die tijdens ‘het spel’ werden gebruikt. Een aantal daarvan zag er erg huiveringwekkend uit. De bezoekers waren volgens mij vaak gekleed in opvallende sexy kleding, en zagen ernaar uit om ‘gepijnigd’ te worden.
Gisteravond ging ik uit nieuwsgierigheid eens langs bij “de buurvrouw”.

Ze nodigde me uit om te komen kijken en een bakkie koffie te drinken. Ik werd ook door haar uitgenodigd om zo’n avond eens mee te maken als bezoeker/aanschouwer door die dame. Ik werd gewaarschuwd van tevoren, dat het er heel heftig aan toe kon gaan en dat ik gewoon weg mocht gaan als ik het niet meer aan kon zien. Dat kon ik me wel enigszins voorstellen als ik dacht aan al ‘middeleeuwse martelwerktuigen’, die ‘s avond gebruikt zouden kunnen worden.

Ik was ietwat gespannen, maar ook wel nieuwsgierig. In principe sta ik voor alles open. Er zouden zo’n 8 mensen komen en de avond zou geleid worden door ‘dokter Bob’. Er waren 5 blote vrouwen waarvan 4 met blinddoek en dokter Bob ging uitleggen hoe je het die vrouwen “naar de zin kon” maken. Sommigen werden hierbij vastgebonden aan planken of stellingen.

Het was tot mijn grote verbazing bijzonder mooi en bijzonder om te zien wat er gebeurde. Dat puur door aandacht, met woorden, aanraking en zachtjes blazen, de vrouwen steeds meer begonnen te trillen en te bewegen Ook aandacht verlangden van meerdere personen.

Dokter Bob begon mij ook in het spel te betrekken en te laten ervaren hoe je een vrouw kon uitdagen en steeds meer laten verlangen met “niets”. Zonder het aanraken van de erotische zones konden ze dan uiteindelijk tot een enorm orgasme komen. Echt verbazingwekkend! Dokter Bob was net een tovenaar, met magische handoplegging.
Op een bepaald moment gingen de blinddoeken af en mochten de dames zien met wie ze te maken hadden.

Op een gegeven moment daagde dokter Bob een van de vrouwen uit om een andere vrouw te beffen. Beide dames waren zonder “Vrouw Vrouw ervaring” en ook “dat” ging als vanzelfsprekend. Ze genoten er allemaal zichtbaar van en zo ook de ‘toeschouwers’. Bij het aanschouwen van zo veel genot nam langzamerhand het verlangen steeds meer toe om zelf ook flink mee te doen aan het beffen.

Ook een van de deelnemende mannen werd helemaal ontdaan van kleding en op allerlei manieren geprikkeld. Een vrouw met gigantische borsten ging eerst op z’n gezicht zitten en genoot ontzettend van z’n tong. Iedereen straalde aan het eind van de avond en zag er voldaan uit.

Van mijn verwachtingen bleek uiteindelijk vrijwel niets terecht gekomen, want van ‘geweld met middeleeuwse foltermethoden’ bleek vrijwel helemaal geen sprake. Het was één en al zachtheid, voor zover ik heb ervaren. Ik vond het leuk dat ik het een keer mocht mee maken en vond het een fijne sfeer met dank aan dokter Bob, de eigenaresse van de SM ruimte en alle andere deelnemers.

Veel groeten van de buurman

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Grijns…

Try and Play