in

Eerste ervaring op Tinder

Quarantaine is ongelooflijk moeilijk voor me geweest. Ik ben een echte extrovert die graag nieuwe mensen ontmoet en uitgaat. Thuis vastzitten is een saaie, gekmakende nachtmerrie voor me geweest, maar het heeft ook zijn hoogtepunten gehad. Zoals toen ik ongelooflijk geil was en besloot om Tinder voor de eerste keer te downloaden.

Ik keek door mijn nieuwe profiel, probeerde uit te vinden hoe het werkt. Mijn leeftijd instellen, mijn bio instellen, mijn naam instellen, enz. Het kostte me een tijdje om te beslissen over foto’s, maar ik dacht dat ik iets opvallends moest doen voor de eerste dan zijn de rest algemene foto’s van mij.

Ik keek door de foto’s van mijn telefoon en herinnerde me mijn halloween van een jaar geleden. Ik bestelde dit sexy kont piraten kostuum. Ik ben ongeveer 1 meter 80 met een gespierd gebruind lichaam dat meestal bezaaid is met allerlei tijdelijke tatoeages. Ik heb kraaglang steil donkerrood haar en een dun gezicht met oceaangroene ogen. Het kostuum heeft een zwart leren harnas dat op verschillende plaatsen is bezaaid met plastic nepmetaal en een zeer grote V-hals heeft.

Ter hoogte van mijn dijen opent het leren harnas zich in een eenvoudige kniehoge rok met daaronder een strakke witte onderjurk met veters rond een V-hals om de boven- en zijkanten van mijn atletische borsten van C-formaat te laten zien. Om het middel zit een donkerbruine riem met daarin de schede van een plastic hakmes en een plastic vuursteenslot. Het heeft een strakke zwarte broek die vanaf mijn middel naar beneden gaat onder mijn scheenhoge zwarte laarzen waarvan de tenen beschermd zijn met plastic metaal.

Het zou zeker iemands aandacht trekken en plaatste het als eerste en voegde een dwaze piratenflirt toe aan de bios. De rest van mijn foto’s waren gewoon basis. Nadat ik klaar was met dit alles, begon ik te kijken naar de verschillende foto’s van verschillende jongens. Ik ben niet kieskeurig, ik slaap meestal met de eerste de beste jongen die met me flirt, dus het duurde niet lang voordat Tinder een pop-up liet zien dat ik geen likes meer had. Dus legde ik mijn telefoon neer en ging verder met mijn dag.

Ik kwam overeen met veel jongens, maar een in het bijzonder viel me op. Zijn naam was, “Ethan”. Hij was schattig, ongeveer 1,80 m met een geweldig goed gebouwd atletisch lichaam en een licht gebruind lichaam met kort donkerbruin haar en van die geweldige hazelnootkleurige ogen.

Zijn eerste sms aan mij was, “Ik denk dat ik de schat gevonden heb”. Ik wist wat hij ging zeggen maar speelde mee en zei, “Waar is het?”. Hij antwoordde, “Jij”.

Na wat flirterige sms’jes over en weer, wisselden we uiteindelijk nummers uit en nodigde hij me uit voor een klein feestje dat een vriend van hem organiseert in de volgende stad. Het is in een groot appartement met uitzicht op de oceaan. Ik ging akkoord.

3 april was het zover, ik stapte in mijn auto en vertrok. Het was niet ver, slechts 30 minuten rijden. Het appartement was een groot rechthoekig gebouw, lichtblauw geschilderd met veel balkons. Afgezien daarvan was het niet erg indrukwekkend, maar ik zag hem wachten bij de trap die naar een deur op de tweede verdieping ging. “Holy hell” dacht ik, hij was zo veel sexier in het echt. De manier waarop hij zich hield deed me gewoon iets.

Ik stapte uit mijn auto en liep erheen, mijn tas bij me. Ik was gekleed in een dieprood tanktopje dat ik wat had dichtgeknoopt om meer van mijn buik te laten zien en ik had een klein lichtblauw broekje aan met basic gympen aan. Hij glimlachte en ik glimlachte terug.

Er waren misschien hooguit 6-7 mensen op het feest vanwege COVID. Maar Ethan’s vriend wist hoe hij moest entertainen. Hij had drankjes, muziek, interessante decoratie, tv met een komedie, verschillende soorten eten en hij was een uitstekende prater. Maar dat was Ethan ook, gedurende de 3 uur dat we bleven, hadden we zo’n band en waren we onafscheidelijk. Hij flirtte constant met me en ik flirtte terug. We waren ook erg handtastelijk met elkaar.

Hoe meer we heen en weer gingen, hoe geiler ik werd. Ik wist dat ik deze nacht wilde eindigen met hem klaar te laten komen op mijn tieten.

Ik haalde hem weg bij de rest van zijn vrienden en deed mijn zet. Het gezelschap keek op dat moment naar een komische actiefilm op tv en maakte grapjes en zo. Ik nam hem mee naar de andere kamer die een keuken en een eettafel was. Ik draaide me om, sloeg mijn armen om zijn nek en vroeg hem of hij het naar zijn zin had. “Ja” antwoordde hij. “Goed, wat denk je ervan om het wat aan te wakkeren en me te kussen?” vroeg ik onschuldig.

Hij glimlachte en leunde voorover toen onze lippen elkaar met passie ontmoetten. Een beetje onwennig voor de eerste seconde toen we probeerden synchroniciteit te krijgen. Maar, verdomme, hij was goed. Hij gleed met zijn handen over mijn rug en drukte me tegen zich aan en ik haalde een hand door zijn haar terwijl we zoenden. Ik was een beetje bang dat zijn vriend erachter zou komen, maar die angst werd snel in mijn achterhoofd geduwd toen zijn linkerhand mijn contouren volgde en mijn kont vastpakte. Als antwoord pakte ik zijn haar wat steviger vast en onze tongen ontmoetten elkaar.

Hij draaide zich om en duwde me tegen het aanrecht, het deed een beetje pijn en hij trok zich terug om er zeker van te zijn dat ik in orde was. Ik knikte en kuste hem opnieuw. Een van zijn handen ging omhoog en begon aan mijn borsten te voelen toen hij zich terugtrok en langs mijn kin naar mijn nek begon te zoenen.

Ik hield hem onmiddellijk tegen en fluisterde: “Ik wil niet dat ze het weten. Laten we het ergens anders proberen, nu je het toch voelt.” Ik trok mijn tank-topje omhoog en over mijn beha en leidde zijn gezicht ertussen. Ik werd getroffen door een bijtend genot terwijl mijn huid brandde van intensiteit toen hij er met zijn mond en handen mee speelde. Ik hield zijn hoofd stevig vast en beet op mijn onderlip, terwijl ik hard ademde.

Een van de andere feestgangers liep langs de keuken om naar de badkamer te gaan. Ze zag me op het aanrecht zitten met Ethan’s hoofd in mijn borsten. Ze werd knalrood en ging verder alsof ze niets zag. Dat wond me alleen maar meer op en ik trok hem weg en stapte van het aanrecht af en fluisterde tegen hem: “Is er een andere plek waar we heen kunnen?” Hij knikte intens en pakte mijn hand.

We liepen de trap op naar wat volgens mij een logeerkamer was. Hij trok me naar binnen en sloot de deur. De slaapkamer was klein, maar geweldig. Hij was heel vierkant, had donkerblauwe muren met een halfgroot raam dat uitkeek op de ondergaande zon boven de oceaan. Een queensize bed met bleekwitte dekens, een boekenplank en een nachtkastje.

Ik draaide me naar hem toe toen hij naar me toe kwam en het duurde niet lang of we hadden alleen nog onze onderkleren aan. En DAMN wat had hij een mooi lichaam. Ik had hem nodig en kroop op het bed, met mijn buik naar het plafond gericht, vouwde mijn benen naar me toe en trok mijn slipje naar de zijkant, hem een beetje uitdaagend. Hij glimlachte, ging zitten en ging langzaam naar boven, kuste mijn dijen en taille voordat hij naar beneden ging.

Een warm genot verspreidde zich door mijn lichaam en ik moest mijn mond bedekken om niet te gaan kreunen toen zijn mond mijn kutje verkende. Ik voelde zijn tong over de lippen van mijn kutje gaan en ik reikte met mijn andere hand naar beneden en greep zijn haar stevig vast en probeerde zachtjes zijn naam te fluisteren. “Ahhh Ethan!” Hij gromde terug als antwoord.

Ik kronkelde heen en weer en spande mijn benen om hem heen terwijl hij aan me vrat, uiteindelijk trok hij zich terug en begon mijn lichaam te kussen. Hij drukte een kus op mijn middel, dan rond mijn buik en dan draaide hij zijn mond rond mijn tieten en speelde er een beetje mee waardoor er nog een paar zachte kreuntjes uit mijn mond kwamen die hij dan het zwijgen oplegde terwijl hij me kuste.

Na een beetje zoenen, draaide ik hem om en ging bovenop hem zitten en baande mijn weg naar zijn boxershort die ik vrolijk uittrok. Zijn lul sloeg me zowat in het gezicht, hij was niet te groot en niet te klein, gewoon van gemiddelde grootte, zo’n 6-7 centimeter. Ik gleed met mijn tong over zijn lul en sloot mijn mond rond het topje en begon hem te beffen. Hij gromde onder adem, reikte naar me toe, pakte mijn haar vast en liet me helemaal naar beneden gaan.

Ik was niet verbaasd en kon goed tegen een kokhalsreflex, dus ik vond het meestal prima en keek naar hem op terwijl ik ook mijn hand om zijn schacht legde en begon te wrijven terwijl ik met mijn mond op en neer ging, waardoor zijn lul en mijn hand glommen van het speeksel.

Met een zacht knallend geluid trok ik me terug en glimlachte naar hem. “Denk je dat ze het weten?” Fluisterde ik. Hij schudde zijn hoofd en zei: “Het kan me niet schelen of ze het weten”. Die uitspraak alleen al raakte me en ik gleed meteen mijn slipje uit en kroop op hem, reikte achter me naar beneden en pakte zijn lul en liet hem langzaam in me gaan.

“Omg ooohh shit” fluisterde ik onder mijn adem terwijl ik voelde hoe mijn kutje door hem uit elkaar werd geduwd en een heet kokend genot door mijn lichaam gierde en in vuurwerk ontplofte toen ik helemaal bij de schacht was. Hij gromde en probeerde rechtop te gaan zitten om zijn gezicht in mijn borsten te plaatsen. Ik liet hem een paar seconden zitten voor ik hem weer naar beneden duwde. De man was echt stiekem met zijn handen, want nu viel mijn beha uit. Ik ving hem op, glimlachte en gooide hem opzij en legde mijn handen op zijn mooie borstkas en begon hem langzaam te berijden.

Ik ging een paar keer op en neer op het topje van zijn pik en ging toen helemaal langs zijn schacht en herhaalde het proces. Ik wist dat hij er gek van werd en we probeerden allebei te zwijgen. Het was moeilijk want ik kon kreunen door mijn gesloten mond.

“Fuucckk” fluisterde ik terwijl ik hem sneller begon te berijden. Zijn lul gleed er een paar keer uit, maar het was makkelijk genoeg om hem er weer in te krijgen toen ik doorging. Uiteindelijk moest ik achterover leunen en mijn haar uit mijn gezicht borstelen terwijl ik hem neukte. Zijn handen gleden langs mijn zij en rond mijn tieten terwijl we als gekken neukten.

Ik had geen idee hoeveel tijd er voorbij ging, alleen dat we plezier hadden terwijl we elkaar bevredigden. Maar al snel zei hij me dat hij ging klaarkomen. Ik zei dat hij het op mijn tieten moest doen en we trokken ons terug, ik ging op mijn knieën zitten en hij stond op en trok zich een seconde of twee af voordat hij op mijn tieten klaarkwam. Toen zei ik dat hij me een orgasme moest bezorgen en hij ging liggen en begon weer met mijn kutje te spelen tot ik klaarkwam.

Toen ik me weer bewust was van mijn omgeving in mijn post-orgasmische waas, was het al pikdonker buiten en we deden snel ons best om op te ruimen, want het feest was zonder twijfel voorbij.

Voor een eerste echte ervaring op tinder was ik zeker tevreden lol.

Wat vind je ervan?

Mijn baas weet dat ik een slet ben.

Naakt serveren voor mijn vrienden!!