in

Een vluggertje met de kinderopvangleraar

Ik was bijna thuis nadat ik mijn dochter van de kinderopvang had opgehaald, toen haar leraar me belde om me te vertellen dat ik vergeten was het tweewekelijkse bijdrage te betalen. Ik zette mijn dochter thuis af en ging terug om haar de cheque te geven. Toen ik aankwam, had de lerares, Nika, haar dagelijkse uniform van een spijkerbroek en Harry Potter-t-shirt en een stropdas, geverfde yogabroek en een loszittend t-shirt met een diepe halslijn uitgetrokken. Het materiaal van het shirt was dun, bijna doorschijnend, en ik kon de omtrek van haar sportbeha zien en haar tepels staken er doorheen. Ik had nooit echt gemerkt hoe groot haar borsten eerder waren. Ze moet zich klaarmaken om te gaan joggen, of wat yoga, dacht ik.

“Sorry, ik vergeet steeds de cheque mee te nemen” zei ik.

‘Geen probleem,’ zei ze. “Ik ben net klaar met opruimen. Kom binnen. Ik denk dat ik ook ben vergeten je haar hoodie terug te geven. ”

Ik liep naar haar bureau om de cheque uit te schrijven, en ze liep naar de kast om de hoodie te pakken. Toen ze langs de hoek van het bureau liep, pakte haar hand een kopje potloden en sloeg deze op de grond.

“Ah, shit!” zei ze, en ze bukte zich om de rotzooi op te ruimen. Ik kon het niet nalaten om niet naar haar mooie, grote borsten te staren. Ze keek op en betrapte me erop dat ik naar haar keek, en ik keek snel weg, een beetje beschaamd door mijn totale gebrek aan discretie. Ze pakte de potloden op, legde ze weer op het bureau en kwam toen dichter naar me toe.

“Was het een goed uitzicht?” vroeg zij.

Ik lachte zenuwachtig. “Mijn excuses.” Ik schaamde me nu echt.

“Wat zou je vrouw zeggen als ze wist dat je naar de leraar van je dochter kijkt?” vroeg ze.

“Eerlijk gezegd?” Ik zei. ‘Misschien vindt ze het goed. Ze heeft ogen, ze weet hoe mooi je bent. ” Dit was waar. We hadden gesproken over hoe schattig Nika is, en ik had grapjes gemaakt over een trio, waar mijn vrouw nooit voor zou gaan.

Ze bloosde en lachte toen. “Werkelijk?” zei ze en legde toen haar hand op de mijne. “Is er nog iets anders waarvan je denkt dat ze het goed zal vinden?” Ze trok mijn hand naar haar borst en legde hem daar stevig vast. Ik keek in haar ogen, mijn mond open, en ze glimlachte en beet op haar onderlip terwijl ik zachtjes in haar zachte borst kneep. Ik was even verloren in haar ogen, en het gevoel van haar borst, voordat ik weer bij zinnen kwam en me terugtrok.

“Ik weet eigenlijk niet of ze dat goed vindt.” zei ik.

“Wat als ik beloof het haar niet te vertellen?” antwoordde ze. Ze pakte mijn hand weer vast en trok hem naar zich toe, dit keer onder haar shirt. Ik zou er niet tegen vechten. Ik streelde haar borst over haar dunne sportbeha en wreef met mijn duim over de tepel. Ik boog me voorover en kuste haar, terwijl ik mijn andere hand op haar rug legde, onder haar overhemd. Ze had haar armen om mijn nek. Ik bewoog beide handen naar beneden om haar stevige kont in haar yogabroek te voelen. Ik kuste haar nu dieper, onze tongen gleden in elkaar. Ik trok haar tegen me aan, om mijn erectie aan haar te laten voelen. Ze bewoog haar hand naar beneden om over mijn spijkerbroek te wrijven. Ik bracht mijn lippen naar haar nek en zoog.

“Geef me geen zuigzoen,” zei ze.

Ik negeerde haar, zoog harder terwijl ik haar bij haar kont optilde en op haar bureau zette, de ordners omver gooide en de potloodbeker die ons in deze situatie bracht. Ze slaakte een kreunend geluid dat ik geen onderscheid kon maken tussen opwinding of lichte ergernis over de rotzooi. Ze had haar knieën op mijn heupen en ik drukte mijn stijve lul op haar heuvel. Ik pakte de tailleband van haar yogabroek en trok hem naar beneden rond de ronding van haar kont. Ik tilde haar benen op en ze leunde met haar rug op het bureau terwijl ik de broek helemaal uittrok. Haar slipje, plakkerig van haar nattigheid, liet een stroperig spoor achter aan haar kutje toen ik ze uittrok. De aanblik van haar vochtige, plakkerige poesje deed mijn pik verstijven tegen mijn broek. Ik trok haar heupen naar de rand van het bureau en ging op mijn knieën zitten.

Ze stak haar hand naar beneden en spreidde haar lippen uit elkaar, haar opwinding vormde een nat spoor terwijl het zich spreidde. Ik kuste haar dijen tot mijn lippen de hare ontmoetten. Ik likte opgewonden haar gespreide schaamlippen op en neer. Ik reikte naar beneden en ritste mijn broek open en trok mijn kloppende pik eruit, terwijl mijn tong haar clitoris raakte. Ik draaide rond, haar gekreun begeleidde het ritme en de druk van mijn tong. Ze reikte van onder haar kont om haar kutje te vingeren met haar middelvinger en ringvinger. Met haar andere hand trok ze haar shirt en beha over haar borsten. Toen ze bijna klaar kwam, haalde ze haar vingers uit haar kutje en pakte een handvol haar op de achterkant van mijn hoofd en drukte mijn gezicht strak tegen haar aan, en met de andere hand greep ze haar borst stevig vast. Onze ogen zaten op slot, haar mond stond open en haar adem werd grillig. Ze zei: “Ik kom klaar, ik kom klaar, ik kom klaar” en haar lichaam spande zich strak en ontspande zich toen. ze gooide haar hoofd achterover terwijl ze kreunde en gromde, haar heupen heen en weer tegen mijn gezicht.

Toen het bewegen langzamer ging, stond ik op en pakte haar bij de onderarmen om haar van het bureau te trekken, draaide haar toen om en boog haar voorover. Ik gleed snel mijn pik in haar natte  poesje. Ze had een relatief grote kont voor haar tengere lichaam. Haar rondingen gaven me de perfecte houvast om diep in haar te stoten. Mijn pik deed pijn en bonkte, ik wilde in haar exploderen. Ze paste haar aan bij mijn ritme en stuiterde met haar kont terug naar mijn pik terwijl ik naar voren bewoog. Het mooie, hypnotiserende stuiteren van haar kont en haar tieten tegen het bureau drukten me over de rand.

Ik zei: “Ik kom klaar.”

Ze gleed van het bureau en keek me aan, op haar knieën. Ze trok haar shirt en beha uit en keek me aan met haar tong uit haar mond, terwijl ze over haar borsten wreef. Binnen een paar gretige stoten van mijn lul, spoot mijn hete sperma in haar gezicht en tieten, terwijl ik woest gromde. Ik stopte de rest ervan in haar mond, en ze veegde met haar vingers wat ze kon van haar tieten en gezicht, en gooide het allemaal op haar tong. Ze nam de lading in één gezonde slok op, met een glimlach op haar gezicht, zonder het oogcontact met mij te verbreken. De post-coïtale gevoeligheid in het puntje van mijn pik deed mijn knieën bijna knikken toen ze me onbeholpen in haar mond zoog en me schoon likte. Ik legde mijn hand op haar schouder om mezelf te stabiliseren.

Ik trok me uit haar mond terug, zocht rond naar mijn broek en trok hem aan. Nika vond haar yogabroek en deed ze weer aan, leunde toen achterover op het bureau waar ik haar even daarvoor had geneukt en sloeg speels haar benen over elkaar. Ze begon met haar handen over haar met zaad gespoten tieten te wrijven.

“Mmmmm, dat was leuk,” zei ze.

Ik glimlachte en knikte instemmend. ‘Ik had dit niet van je verwacht,’ zei ik.

‘Ik zou hetzelfde over jou moeten zeggen, jij stoute papa,’ zei ze, terwijl ze van het bureau sprong, naar me toe stuiterde, me bij mijn kont vastgreep en me naar zich toe trok. Ik genoot van het gevoel dat haar borsten tegen mijn borst gedrukt werden. Ik kuste haar en proefde mijn sperma in haar mond.

“Ik moet gaan voordat mijn vrouw argwaan krijgt.” Zei ik, terwijl ik naar de deur liep.

“Uh, ik denk dat je iets vergeet.” Ze zei.

“Oh, klopt.” Zei ik, terwijl ik me de reden herinnerde waarvoor ik überhaupt was teruggekomen. Ik schreef de cheque uit en gaf hem aan haar.

‘Dankjewel,’ zei ze. “Misschien kun je binnen twee weken vergeten me te betalen en kunnen we dit helemaal opnieuw doen.” glimlachte ze.

Wat vind je ervan?

Rustig op de bank, maar we moeten stil zijn

Ik liet mijn man seks hebben met mijn moeder