in

Een verslag van mijn eerste sessie bij Dokter Bob

Had via B al het een en ander gehoord over Dokter Bob, had verslagen gelezen die ze een keer van hem had gekregen en moet toegeven dat ik daar erg opgewonden van werd ondanks dat ik eigenlijk niks met rollenspellen heb en ook niet met nursing. Aangezien B en ik regelmatig samen spelen vroeg ze of ik zin had om met der mee te gaan naar der volgende afspraak, maar ja alleen kijken wilde dan natuurlijk toch ook wel wat meer. Kreeg het niet geregeld op de dag dat zij haar afspraak had, ondertussen was ik al wel met de Dokter in gesprek geraakt en had ik een eigen doktersafspraak gemaakt. Moest er dus aan gaan geloven.

Natuurlijk eerst netjes een subbieslijst ingevuld waar de Dokter hartelijk om kon lachen want had ingevuld dat ik niet van rollenspellen hield en van klysma’s. Wat ga je dan in godsnaam bij een Dokter doen dan zul je denken.

Maandagavond om 20.00 uur werd ik in Amersfoort verwacht. Netjes op tijd vertrokken en had geen file onderweg dus zat relaxed in de auto tot om 19.30 mijn telefoon ging. Nam op en het bleek de Dokter te zijn of ik al onderweg weg was. Ja, natuurlijk was ik dat en zou gewoon keurig netjes op tijd zijn. Spanning nam toen meten flink toe. De gedachte dat ik me in de tijd had vergist schoten door mijn kop heen maar nee volgens mij had ik echt om 20.00 uur afgesproken en niet om 19.00 uur. Mocht dat wel het geval zijn geweest zou hij dat toch ook wel gezegd hebben en niet zomaar weer op gehangen hebben. 19.55u stond keurig netjes in de straat. Bleek echter dat ik het verkeerde huisnummer opgeschreven had en stond dus bij de verkeerde mensen voor de deur. Ja wat nu, toch maar ff bellen. En ja hoor goede straat verkeerde nummer.

Zenuwen waren nu dus in opperste paraatheid. Bij de Dokter binnen gekomen mocht ik me meteen uitkleden. Had al meerdere verslagen gelezen dus wist dat als hij zei uitkleden dat betekend dat alles uit ging, maar natuurlijk twijfelde ik even bij mijn ondergoed en vroeg ik hem schaapachtig of dat ook uit moest.
Na helemaal uitgekleed te zijn moest ik voor hem komen staan en werd me gevraagd waarom ik een afspraak had gemaakt bij de Dokter.

Zo zenuwachtig en opgewonden als ik al was kon ik hier geen antwoord meer op geven terwijl ik het voor mezelf eigenlijk heel goed wist, maar ik kon het niet over mijn lippen krijgen. Ik stamelde maar wat ,van leek me wel leuk om een keer naar de Dokter te gaan. Bleek dat de Dokter wel beter wist en dat het gewoon kwam door mijn ongecontroleerde geiligheid, net zoals als bij de meeste van zijn andere patiënten.

De Dokter voelde even of hij gelijk had en, ja hoor het was behoorlijk nat mijn kruis. Hierna mocht ik naar de behandelkamer toe. Eerst een algehele controle van het lichaam. Bleek dat hij toch wel wat gevoelige plekjes kon vinden. Kreeg in pingpongballetje in mijn kut geduwd en die moest ik voorlopig maar even vast houden. Stond er zelf verbaast van dat dit me nog lukte, terwijl ik al zo nat was.

Werd een plakker op mijn kont geplakt en voelde hier lichtjes stroom door komen, ook het raderwieltje waar hij mee over mijn lichaam ging kwam stroom uit. Dacht bij mezelf nog ha, lekker en alsof de Dokter dat merkt ging het steeds harder zodat ik niet meer fatsoenlijk stil kon blijven staan.

Toen moest ik in de stoel klimmen. Dit kostte me enige moeite omdat ik niet echt lang ben en wel behoorlijk op gewicht. Toen ik eindelijk zat werden mijn benen in de beugels vast gelegd. De Dokter legde uit dat hij dit deed omdat sommige patiënten nog wel eens wilde trappen.

Achteraf was het denk maar goed dat hij dat gedaan had, want denk dat hij mij misschien weleens op dat lijstje van trappende patiënten toe had kunnen voegen. Hij bracht een speculum in en pakte een klein haakje. Zenuwen gierden nu door mijn lijf en ik wilde het liefste een eind naar achteren kruipen in de stoel zodat hij nergens bij kon. Dit lukte natuurlijk niet maar de Dokter had wel in de gaten dat ik het behoorlijk eng vond en hij genoot er van om me nog een beetje verder op te jutten. Met het haakje ging hij over mijn tepels en hier kwamen hele kleine bloeddruppeltjes op te voorschijn.

Het pingpongballetje werd uit mijn kut gehaald samen met de speculum en werd toen verwisseld door een hele grote dildo die hij flink op en neer begon te bewegen. Ook bewerkte hij hierbij mijn clitoris en mijn ademhaling was op dat moment al lang niet meer rustig. Wist niet waar ik kijken moest en wilde het liefste mijn ogen sluiten maar moest van de Dokter hem telkens aan kijken. Oh wat vond ik dat vervelend. Opnieuw werd er een speculum in gebracht en de Dokter liet me zien hoe ik er van binnen uit zag vond dit een hele rare ervaring, maar ook wel heel gaaf. Kon het ook niet laten om af en toe stiekem in de spiegel te kijken naar hoe ik er bij lag.

Natuurlijk bleef dat niet onopgemerkt en moest ik mezelf eens goed bekijken in de spiegel.
De Dokter maakte een verpakking open; een katheter. Na wat voorbereiding en sterilisatie begon hij een slangetje in m’n plasgaatje naar binnen te schuiven. Mijn eerste gedachte waren van dit vindt ik eng, maar het viel reuze mee. Had niet verwacht dat ik dit zo gaaf zou vinden. Er wordt op dat moment zo ontzettend met je gedachte gespeeld. Hoeveel de Dokter er precies ingespoten had ik zou het niet weten, wel weet ik dat er voor mijn idee echt niks meer bij kon. Op het moment dat ik van de stoel af mocht komen en voor de spiegel werd gezet met een po tussen mijn voeten kon ik nog maar aan 1 ding denken en dat was dat ik er zo snel mogelijk vanaf wilde, of er nu wel of niet iemand op stond te kijken.

Toen alles eruit was, wilde ik het liefste ook dat slangetje eruit trekken. Gelukkig haalde de Dokter dit er snel uit. Ik moest op mijn knieën op de grond plaats nemen en werd anaal nog onderhanden genomen. Ik genoot hier zo ontzettend van, maar was gewoon niet meer te houden. Ik wilde alleen nog maar weg kruipen voor de Dokter maar ik kon geen kant op. Toen ik weer overeind stond, stond ik maar een beetje te wankelen op mijn voeten en werd het volgens de Dokter tijd voor een verkoelende douche.

Dokter Bob ik wil u graag hartelijk bedanken voor deze behandeling en hoop dat ik terug mag komen voor een vervolg behandeling. Aangezien dit zeker nodig zal zijn.

Een verlegen patiënte S, met neergeslagen oogjes.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mijn verjaardagscadeau.

Contact met Dokter Bob.