in

Een spannende jaarwisseling

De feestdagen zijn voor mij altijd een beetje verplichte nummertjes, naar familie om te eten en cadeautjes uit te pakken en dan het liefst zo snel mogelijk weer naar huis om in mijn huis pak op de bank te ploffen.

Omdat ik vrijgezel ben word ik meestal wel door iemand uitgenodigd met de kerst en oudjaar, alleen dit jaar ging het met oudjaar anders. Iedereen had al zo zijn verplichtingen en eerlijk gezegd vond ik het in de eerste instantie niet zo heel erg.

Laat mij maar een avondje bank hangen, ik vermaak me wel, dacht ik. Dus zo gedacht en zo gepland. Ik had lekkere dingen in huis gehaald en nestelde mijzelf op de bank onder een dekentje.

Maar hoe meer de avond vorderde en de klok richting de 12 uur ging, des te meer voelde ik me alleen. Zo een hele avond alleen op een oudjaarsavond, dat voelde toch een beetje raar. Maar ik zou me er wel door heen slaan.

Ik zette een film op en keek naar de gelukkige mensen op het scherm, de kussen om 12 uur, pff waarom zat ik hier nu eigenlijk alleen? Een keertje neukend het nieuwe jaar in gaan, dat leek me nog wel wat, maar in je eentje is dat toch wat lastig vond ik.

De tijd verstreek en toen het bijna 12 uur was vond ik mezelf wel heel erg zielig. Ik ga hier niet blijven zitten, nee ik ga naar buiten en zie wel wat er op mijn pad komt.

Ik liep naar de slaapkamer en dook mijn kast in, wat trek je dan eigenlijk aan? Want echt warm was het natuurlijk ook niet maar een joggingbroek kon ook niet, je weet maar nooit waar ik nog belande na 12 uur. Een kort jurkje, zwart met wat glitter, dat leek me wel wat.

Het had wel een diep decolleté maar dat nam ik maar voor lief. De kou zou ik me wel doorheen slaan. Als schoenen koos ik voor een paar hoge hakken in het zilver, best sjiek eigenlijk.

Blote benen kon natuurlijk niet dus trok ik nog een zwarte, glimmende panty uit de la. Mijn make-up en mijn haar deed ik snel en ik was er klaar voor. Toen ik op de klok keek was het al 10 voor 12, jeetje ik mocht wel eens op gaan schieten.

Ik liep de deur uit, de galerij over naar de lift. Ik woon in het laatste huis dus de hele galerij moest ik passeren voor ik uiteindelijk bij de lift kon komen. Net voor de lift kwam de buurman zijn huis uit gelopen.

Hij was in gedachten en botste bijna tegen me aan, “oh sorry ik had je niet gezien”. Ik had hem al vaker opgemerkt en moet zeggen dat kan ook niet anders. Een mooi strak lichaam en fel blauwe ogen, daar kun je niet om heen.

Ook hij was op weg naar buiten en samen stapte we de lift in. Terwijl de lift zijn gang naar beneden maakte brak buiten plots het vuurwerk los. Ik zag de buurman op zijn horloge kijken, inderdaad het was 12 uur. Voor ik wist wat er gebeurde pakte hij met twee handen mijn hoofd vast en gaf me een kus vol op mijn mond.

Mijn god, mijn hele lichaam begon te tintelen, wat kan die man zoenen! Hij stopte even, “gelukkig nieuwjaar” maar voor ik een antwoord kon geven duwde hij me tegen de wand en begonnen weer hartstochtelijk te zoenen. Ik ging er graag op in, heerlijk.

De liftdeuren opende zich omdat we op de plaats van bestemming waren. Zijn handen gleden over mijn billen terwijl hij in mijn oor fluisterde “Ik was van plan weg te gaan maar wat dacht je er van als we samen terug naar boven gaan?

Ik wil je helemaal! Ik wil je al zo lang” Ik was verbaasd maar knikte toch van ja. De buurman drukte op het knopje 12 en de lift zette zich opnieuw in beweging naar de locatie waar we waren vertrokken. De hele rit bleef het stil, de buurman zei niets eer en raakte me ook niet meer aan, even begon ik dan ook te twijfelen of ik wel met hem mee moest gaan.

Maar die zoen had me geil gemaakt, mijn slipje droop al helemaal en eerlijk gezegd had ik toch geen andere plannen. Toen de lift stopte liep ik zwijgend achter hem aan, de galerij over, de voordeur in, naar de woonkamer.

Mijn hele lijf trilde van spanning, dit is eht niets voor mij, hoe zou dit aflopen, wat moest ik doen? Maar de buurman wist wat hij moest doen, hij pakte mijn hand en trok me mee naar de slaapkamer. Daar af hij me zacht een duw zodat ik achterover op het bed viel.

Hij hurkte over me heen en begon me opnieuw hartstochtelijk te zoenen. Zijn tong draaide rondje in mijn mond en ik werd seconde na seconde geiler. Zacht gleed zijn mond af naar mijn oor, mijn hals en naar mijn decolleté. “Wat ben jij een geil wijf zeg, je tieten, je kont, echt om op te vreten.”

Zijn woorden galmde na in mijn hoofd en ik voelde me zeer gewild. Zijn handen gleden in mijn decolleté en zijn vingers speelde zachtjes met mijn tepels. Al snel werden ze hard en kon ik niet langer verbergen wat hij met me deed. Zijn handen trokken mijn mouwtjes van de jurk omlaag en voor ik het wist had ik enkel nog mijn lingerie en panty aan.

Zijn handen waren overal, over mijn borsten, mijn buik en mijn benen. Zijn mond gleed over mijn lichaam en langzaam aan verdween kledingstuk na kledingstuk. Plots pakte hij het kruis van mijn panty vast en gaf een harde ruk zodat het kruis scheurde. “Zo dan kan ik er makkelijker bij” zei hij en met zijn vingers gleed hij achter het randje van mijn slipje.

Ik voelde een vinger naar binnen glijden. “Oh wat ben je nat, je wilt goed genomen worden of niet?” Zijn vingers gleden steeds wilder in en uit mijn natte gleuf terwijl hij met zijn gezicht naar beneden ging om eens eerlijk om mijn klitje te zuigen. Ik voelde mijn lijf kronkelen, dit genot werd me bijna te veel.

Ik wilde meer en meer, ik wilde zijn lul voelen. Voor ik het in de gaten had zei ik het ook. “Neuk me alsjeblieft laat me jouw pik diep in me voelen”. De buurman lachte en pakte me op. Hij draaide me om en zette me op handen en voeten op het bed.

Mijn panty trok hij naar beneden en mijn slipje verdween achter het bed. Ik deed mijn ogen dicht en wachtte vol geiligheid op wat er ging komen. Plots voelde ik zijn eikel drukken tegen mijn gaatje. Zijn handen omklemde mijn billen en met 1 ferme stoot kwam hij in me.

Oh wat was hij groot en dik, dit vulde mijn hele kutje. Met langzame, maar diepe stoten begon hij me te neuken, steeds wilder, steeds harder. Zijn handen knepen afwisselend in mijn tepels en met mijn duim wreef ik over mijn klit. Ik voelde een orgasme op komen en kon hem niet tegen houden.

Terwijl de buurman mij met wilde, diepe stoten neukte kwam ik klaar. Vanuit mijn tenen en ik gaf een wilde kreet. Mijn kutje krampte samen om zijn lul en dit werd ook hem te veel. “Ik ga je volspuiten geil ding” fluisterde in mijn oor en met nog een paar wilde stoten kwam hij diep in mij klaar, ik voelde zijn zaad naar binnen spuiten bij elke beweging.

Wow, wat kon die man neuken! Hij draaide zich van mij af en kwam naast me op bed liggen. Maar ik had nog niet genoeg gehad, ik wilde hem nog een keer proeven. Met mijn hoofd gleed ik naar beneden en nam zijn, nog harde lul in mijn mond. “oei wat doe jij nu?” vroeg hij me maar ik had mijn mond vol.

Vol overgave likte ik mijn eigen vocht en zijn zaad van zijn lul, helemaal schoon. Mijn lippen gleden over zijn lul en ik nam hem diep in mijn mond. “Oh jee wat ben jij geil, ik geloof dat ik nog een keer ga komen. Oh ja ik ga je mondje volspuiten, ik aahhhh” Voor ik het wist voelde ik zijn zaad nog eens, alleen deze keer diep in mijn keeltje.

Die man had een goed uithoudingsvermogen, heerlijk! Zoals het een vrouw behoort slikte ik alles netjes door. Hier na kroop ik naast hem om ook uit te blussen.

We praatten nog een tijdje na over wie we eigenlijk waren en hoe we heette, want we wisten hoe we proefden maar zijn naam had hij me nog niet verteld.

Helaas heb ik deze avond niet de wens kunnen waarmaken om neukend het nieuwe jaar in te gaan, maar het werd wel een avond waar er nog veel op volgde en waarop er een mooie vriendschap met een plusje ontstond. Minimaal een keer per week komen we nu samen om van elkaar en de seks te genieten.

Het jaar is voor mij dus goed begonnen!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De overbuurvrouw wilt even bellen.

Een onverwachte ontmoeting op het voetbalveld