in

Een onverwachte ontmoeting op het voetbalveld

Al jarenlang gaat mijn zoontje van 8 elke zaterdag ochtend naar voetballen. Het is zijn lust en zijn leven en ga ook trouw elke zaterdag ochtend met hem mee. Meestal zijn het hele saaie ochtendjes, behalve vorige week.

Mijn vrouw vraagt zich nog steeds af waarom ik veel later thuis was, maar ze gelooft mijn smoesje van de oude jeugdvrienden. Ik had haar verteld dat ik wat oude jeugdvrienden ben tegen gekomen en daarom wat langer in de kantine ben blijven hangen als gewoonlijk.

Maar eigenlijk is het verhaal niet helemaal waar. Ik kwam geen oude jeugdvrienden tegen maar een oude jeugdvriendin, Babet. Een meisje, nou ja inmiddels al een hele dame natuurlijk, waar ik nog mee op school heb gezeten.

We waren toen elkaars beste maatjes en hebben ook nog heel kortstondig iets met elkaar gehad. Echt een blauwe maandag hoor, maar het was een vriendschap die je niet snel vergeet. Ik was dus ook heel verbaasd toen ik haar daar tegen kwam, op het grote voetbalveld.
Zoals elke zaterdag ochtend stond ik langs het voetbalveld mijn zoontje aan te moedigen.

Het was een beetje miezerig weer en ik had mijn kraag al omhoog gezet. Gelukkig had ik een paraplu mee genomen om toch nog iets te kunnen schuilen tegen de regen. Ik heb er al vaker gestaan in gure weersomstandigheden dus ik ben het eigenlijk wel een beetje gewent, en voor je kind doe je alles niet waar?


De jongens starten hun spel en ik keek aandachtig hoe hij het vandaag weer zou doen. Een beetje weggescholen onder mijn paraplu en in gedachten stond ik daar tot er plots iemand naast mij ging staan. “Ik kruip even onder jouw paraplu, mag het?” Toen ik opzij keek was ik meer dan verbaasd.

Naast mij stond Babet, mijn oude jeugdvriendin. De verbazing was ook op haar gezicht af te lezen. “Simon, wat leuk om jou weer te zien, dat is lang geleden!” De glimlach op haar gezicht zei me genoeg. Wat een leuke verrassing. Uiteraard raakte we aan de praat en de ochtend vloog voorbij.

Mijn zoontje zou met een vriendje mee gaan om te spelen en het zoontje van Babet werd door haar ex opgehaald. Ik vroeg haar hoe ze op het voetbalveld was en ze antwoorde met de bus. “Zal ik je een lift geven?” Het was een aanbod waar ze graag ja op zei en zo gezegd zo gedaan.

Onderweg praatte ze nog ronduit en af en toe legde ze haar hand speels op mijn knie. Ik kan je zeggen, het liet me niet onberoerd. Vroeger was het al een mooie meid maar nu was het een vrouw waar je moeilijk je ogen vanaf kon houden, wow! Het liet me dus zeker niet koud en ik probeerde het zelfde.

Mijn hand raakte haar knie aan en ik voelde de stof van haar panty onder mijn handen. Veel te snel bereikte we het adres waar ze woonde en ik zette de auto in een parkeervak, vlak voor haar deur. “bedankt voor de lift” begon ze het gesprek en kwam plots met haar hoofd dichterbij. Voor ik het in de gaten had gaf ze me een zoen.

Die vrouw kon zoenen, echt dat wil je niet weten. Alles in mijn lijf begon te tintelen en mijn lul drukte tegen de stof van mijn spijkerbroek. Ze keek me aan en zei “Jij gaat mee naar binnen, ik duld geen nee. Kom op” en voor ik kon antwoorden stapte ze al uit.

Echt ik had geen keuze, hoe graag ik misschien ook had gewild, zij had de leiding, zij bepaalde, dus stapte ik braaf uit en liep achter haar aan. Ze woonde in een mooie villa, een grote voortuin en een leuke oprit voor de deur. Die vrouw deed het goed. Binnen zag alles er spik en span uit, alsof je midden in een showroom stond. De meubels waren licht en klassiek, een mooie combinatie als je het mij vraagt.

Ik nam plaats op de bank terwijl ze zelf direct doorliep naar de keuken om wat te drinken te halen, waarna ze naast me op de bank plofte. “ik ben zo blij je terug te zien, weet je hoe vaak ik aan je heb gedacht?” Haar woorden maakte mij verlegen en ik nam maar snel een slok uit mijn glas.

Veel drinken lukte niet want mevrouw nam wederom de leiding. Ze pakte mijn glas uit mijn hand en zette beiden op tafel. Ze stond op en kwam voor me staan. Langzaam knoopte ze haar bloesje los en liet zij me kennis maken met wat er onder zat. Wat een prachtige rondingen. Ik greep naar haar borsten en ontdekte dat mijn handen te klein waren.

Babet ging rustig door met de rest uit trekken. Eerst haar bh die ze speels op de grond liet vallen. Nu kon ik haar prachtige, ronde borsten nog beter bewonderen. Het liet haar vast niet koud, want haar tepels prijkte naar voren alsof ze wilde zeggen, kus mij, streel mij.

Iets wat ik dus ook graag deed. Babet kreunde en duwde mij terug op de bank. Haar handen maakte de rit open aan de achterkant van haar rok, waarna haar rok langs haar benen naar beneden gleed.

Wat ik toen te zien kreeg deed mij even duizelen. Daar stond ze, in een panty zonder kruis en haar hoge hakken. Onder haar panty droeg ze geen slipje. Al die tijd was ze dus in mijn aanwezigheid geweest zonder een slipje. Haar kutje klaar voor elke aanraking, wat heerlijk. Ik stond op en legde haar op de bank.

Ik wilde alles van haar ontdekken, haar borsten, haar billen en haar kutje. Mijn handen deden het onderzoekswerk en een maak bij haar kutje aan gekomen voelde ik dat die al drijfnat was. Deze dame had er dus zeker zin in. Ze ging rechtop zitten, precies met haar hoofd voor mijn heupen en maakte mijn riem los. Hierna volgde al snel mijn rits en mijn broek ging uit.

Haar handen gleden over mijn slip en mijn lul schreeuwde bijna om een bevrijding. Toen ook mijn slip naar beneden vertrok kon hij dan ook niets anders doen dan ferm vooruit gaan staan, geheel op haar gericht. Haar handen omsloten mijn lul en ze zette haar lippen rondom mijn eikel. Langzaam verdween mijn lul in haar mondje.

Eerst heel langzaam maar steeds dieper en gulziger begon ze te zuigen. Alles dolde om mij heen, wat een zalig gevoel was dit!
“Stop anders kom ik” ik hield het al bijna niet meer en was blij dat ze zich even terug trok. Ik zakte op de grond en duwde haar terug op de bank. Mijn handen spreidde haar benen zodat ik een mooi zicht had op haar kutje.

Mijn tong ging op zoek naar haar klitje en zachtjes begon ik haar te likken. Wat smaakte deze vrouw lekker zeg! Ik duwde 2 vingers in haar natte gleufje en terwijl mijn vingers haar neukte likte mijn tong haar tot een hoogtepunt “Ik ga komen op je tong, lik me, lik me harder, oohhh jaaa”. Ik voelde haar kutje verkrampen om mijn vingers en haar hele lijf trilde onder mij op de bank. Ik stond op en zette mijn lul voor haar openstaande gaatje. Zonder wat te zeggen en met een soepel beweging duwde ik hem naar binnen.

Onder mij hoorde ik enkel gekreun, een teken dat ze er volop van genoot. Mijn lul schoof in en uit haar kutje die nog steeds verkrampte van haar orgasme. Even stopte ik om het gevoel te laten zakken, waarna ik haar weer met harde en diepe stoten nam. Ze was zo nat dat ik alle vocht tegen mijn ballen aan voelde als ik diep in haar kwam. Niet lang hield ik dit vol want ik voelde dat mijn ballen op knappen stonden.

Dit gevoel was te veel voor mij. Ik haalde mijn lul uit haar omdat ik haar niet zomaar wilde vol spuiten. In een seconde tijd zaten plots haar lippen weer om mijn lul. Langzaam pijpte ze me, terwijl ik alleen maar meer en meer en sneller wilde. Juist het langzame pijpen zorgte er voor dat ik een orgasme kreeg die van heel diep kwam.

Ik voelde hoe mijn zaad haar mondje vulde en zonder dat ik het had verwachte slikte ze alles door. Een klein straaltje liep er langs haar mondhoeken naar beneden. Een heerlijk gezicht, een heerlijke vrouw. Ze lachte en stond op om te gaan douchen.
Ik ben na dit avontuur naar huis gereden en heb mijn vrouw nooit verteld wat er echt die middag is gebeurt. Of er nog een vervolg komt weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik nu op een andere manier naar mijn jeugdvriendin kijk. We zien elkaar nog regelmatig bij het voetballen, maar of we nog eens seks zullen hebben durf ik niet te zeggen.

Toch is het een middag die ik niet snel zal vergeten en waar ik nog vaak met een harde lul aan terug denk.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een spannende jaarwisseling

Een onverwachte geile verrassing