in

Een onverwachte geile verrassing

Het is al weer een paar weken geleden maar ik denk nog steeds met veel plezier terug aan die fijne middag, samen met mijn vriendin Elske. We kennen elkaar al heel wat jaren en we weten van elkaar ook best wel veel bed verhalen.

Maar dat dit zou gebeuren had ik niet zo snel verwacht. Oké, ik geef toe dat we wel eens hebben gezoend en ook wel een beetje gevingerd bij elkaar, maar verder dan dat zijn we eigenlijk nog nooit gegaan. Tot die ene zaterdag middag, een paar weken geleden.

Elske was gezellig op de koffie gekomen en terwijl we smulde van de koffie en de, door haar meegebrachte, appelgebakjes, bespraken we de afgelopen weken en hoe deze waren geweest.

Elske is net als ik al een tijdje vrijgezel en dat bevalt haar ook prima. Geen gedoe met verplichtingen en als we zin hebben dan is er altijd wel een vriend of zo die langs wil komen. Of zoals ik al zei, spelen we wat met elkaar.

Elske is een mooie meid, in tegenstelling tot mij met mijn donkere haar, is ze blond en lekker gebouwd. Ze heeft een mooie C cup aan borsten en is netjes kaal geschoren.

Haar blauwe ogen beginnen te glinsteren als ze geil word en ze is bedeeld met een heerlijk kutje. Ik zelf heb lang donker haar, bruine ogen en ook mooi geschoren. Dat hebben we dan gemeen, verder qua uiterlijk zijn we het tegenovergestelde. Elske is vrij slank, ik zelf heb wat lekkere neuk teugels.

Maar goed even terug naar mijn verhaal, we genoten dus van het kopje koffie en ik vertelde haar over mijn nieuwe bed die afgelopen week was geleverd. Uiteraard wilde ze die zien en we liepen samen naar boven om mijn bed te bewonderen. Ze vond hem net zo geweldig als ik en plots pakte ze me vast en begon me te zoenen. Haar handen gleden over mijn lijf en verdwenen onder mijn rokje.

“geile slet” fluisterde ze in mijn oor, “je bent nu al nat”. Ze had gelijk, mijn kutje reageerde direct op haar zoenen en haar handen en ik voelde dat ik geiler en geiler werd.

Ik kreunde zachtjes in haar oor en wilde haar mee op bed trekken. “Nee niets ervan” zei ze, “ik heb een verrassing voor je”. Zo spontaan als ze was begonnen stopte ze ook weer. Op mijn vragen wat voor verrassing kreeg ik geen antwoord alleen de mededeling dat ik maar mee naar beneden moest komen.

Elske nam weer plaats aan tafel en liet mij geheel in spanning. Ze zei er niets over, pakte haar telefoon en stuurde iemand een berichtje en ging gewoon verder met haar verhaal over koetjes en kalfjes.

Op vragen van mijn kant kreeg ik geen antwoord, ze deed alsof ze niets had gehoord. Zo gemeen, want ik bleef daar maar met een nat kutje zitten. Ik was geil, en hoe! Het zal denk ik ongeveer een kwartiertje zijn geweest voordat de deurbel ging.

Elske stond op en liep naar de deur. Ik hoorde wat geroezemoes en gestommel in de gang tot de deur van de woonkamer open ging. In de deuropening stond Elske met een man.

Een hele mooie man mag ik wel zeggen. Goed gebouwd, leuk gezicht en stralende groen ogen. Wow, wat een lekker ding. “Dit is Rob” zei Elske, “en Rob gaat jou eens een goede beurt geven”.

Zonder twijfel sidderde mijn hele lichaam, wat was ze van plan? Elske pakte mijn hand en leidde me mee naar boven, achter me hoorde ik Rob haar voorbeeld volgen.

Eenmaal boven drukte Elske mij op bed en gaf mij een uitgebreide zoen. Rob nam plaats op de hoek van het bed en keek toe terwijl Elske mij langzaam uit kleden, kledingstuk na kledingstuk verdwenen, zowel bij haar als bij mij.

Ik had niet eens meer in de gaten dat Rob er was tot ik zijn hand op mijn borst voelde en hij even hard aan mijn tepel trok. Niet te hard dat het pijn deed, maar wel om even oei te roepen en te voelen dat hij er was. Elske begon mij te vingeren en ik merkte dat het niet lang meer zou duren voordat ik gillend klaar zou komen.

Maar ook Elske kende mij daarin goed genoeg en stopte op tijd. “Zo” zei ze “geef rob eerst maar eens wat hij verdient. Ze pakte me bij mijn haren vast en trok me voor Rob op de grond.

Rob spreidde zijn benen en Elske leidde mijn hoofd met enige dwang naar zijn lul toe. Wat een mooie stijve lul had deze man. De aderen klopte in zijn lul en je kon duidelijk zien wat het schouwspel van zojuist hem had gedaan.

Ik nam zijn lul in mijn mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Elske drukte mijn hoofd naar beneden en bepaalde dat ik wat harder en diepe zoog. Dit was wel heel erg geil. Terwijl ik zo op mijn knieën

voor hem zat voelde ik mijn eigen geil langs mijn benen naar beneden druppelen. Zo geil als ik was, ik wilde ook komen. “Ik wil der neuken” zei Rob plots en trok zijn lul uit mijn mond. Elske pakte mij op en zette mij voor het bed, mijn lichaam gebogen op het bed zodat Rob mij achterlangs in mijn kutje kon nemen.

Ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn lipjes aan zetten. Zijn handen pakte mijn heupen vast en met 1 ferme stoot duwde hij zijn hele lul naar binnen. Zijn lul vulde mij helemaal op, al was het wel even schrikken dat ik alles in 1 keer kreeg.

Met een paar hele diepe, harde stoten begon hij mij te neuken. Het voelde alsof ik werd opgerekt maar oh zo lekker geil. Schijnbaar waren ze nog niet klaar met mij, want Elske nestelde zich op het bed. Ze pakte met beiden handen mijn beiden tepels vast en trok er aan.

Weer net niet zo hard dat het pijn deed, maar net iets te hard om het zacht te doen. Wat was dit geil zeg! Toen schoof ze haar kutje onder mijn gezicht. “Lik me” Zei ze terwijl ze mijn hoofd naar beneden trok “Lik me klaar terwijl Rob je helemaal uitwoont”. En of hij dat deed.

Ik begon te likken aan haar klitje, maar kon maar nauwelijks mijn hoofd in de beurt houden omdat Rob met zijn ferme stoten mij alle kanten op duwde.

Ik hoorde Elske kreunen en ze gaf al aan dat het niet lang meer zou duren. “Lik me klaar sletje, likken! Oh ja ik ga komen op die geile tong van je, ik… ik… ik kommmmm! “ En terwijl rob fel door bleef neuken voelde ik het klitje van Elske tegen mijn tong aan verkrampen.

Het geil drupte uit haar kutje en ze duwde mijn hoofd naar beneden om het op te likken. Ze smaakte heerlijk zoet en naar veel en veel meer. Het neuken stopte plotseling en Rob trok zich even terug. Ook hij zou bijna klaar komen. Elske nam naast mij plaats op het bed en Rob kwam boven ons staan.

eigen geile vocht. “Mond open” riep hij plots en wij gehoorzaamde hem. Met onze mond open en tong naar buiten keken we hem geil aan terwijl hij zichzelf verder af trok. Slechts een paar keer want daarna spoot hij alles in ons gezicht.

We probeerde het netjes in onze mond op te vangen maar helaas liep het er her en der nog naast. Elske gaf me een kus en ik proefde in haar mond het zaad van Rob. “Nu ben jij nog aan de beurt” zei ze en legde mij op het bed.

Ze spreidde mijn benen en begon met haar handen mijn lichaam te strelen. De intieme plekjes, zoals mijn tepels en kutje sloeg ze over en ik werd geiler en geiler.

Ik wilde haar handen voelen op mijn klit, komen op haar vingers, maar ze kende me goed genoeg en sloeg het expres over om mijn genot nog verder te verhogen en mijn orgasme uit te stellen.

Toen ze uiteindelijk met haar vingers mijn klitje bereikte werd ik gek van genot. Haar mond zocht mijn tepel en ze nam hem in haar mond. Rob kwam naast me zitten.

Zijn ene hand pakte mijn tepel wederom vast en trok er zachtjes aan. Zijn andere hand zocht mijn kutje en met een ferme duw stak hij 2 vingers naar binnen. Dit werd me te veel en ik kwam gillend klaar op de vingers van Elske die mijn klitje beroerde.

Na dat Rob was vertrokken hebben we nog even samen gedoucht en wat na gepraat. Het was een heerlijke middag. Haar dominantie had ik niet achter haar gezocht maar gaf me een enorme kick. Wat mij betreft kunnen we dit spelletje nog wel vaker spelen.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een onverwachte ontmoeting op het voetbalveld

Haar eerste webcam! online sex contact