in

Een nieuwe ervaring..

In het donker staat een man op de stoep, hij zwaait naar mij en wenkt. Ik stap op hem af en hij zegt: hier ben je goed. Achter hem aan ga ik zijn huis binnen. Bril af, jas uit en nog wat dingen tot ik naakt voor hem sta. Blinddoek voor, omdraaien en de trap op; het begin van een wonderlijke date.

Onzeker om wat gaat komen, de blinddoek draagt haar steentje bij. Opdracht om de rekstok stevig vast te houden, af en toe een zweepje, een zuchtje wind, een Stem met een verhaal, warme hand en opeens een brom tegen m’n clitje. M’n buik reageert direct en daar heeft de stem weer een verhaal bij. Ik word naar een harde tafel geleid en ga op mijn rug liggen. Zijn hand gaat over mij heen, concentreer mij daarop, mond geopend en stuur m’n adem daar naartoe.

Dan krijg ik opdracht mijzelf te openen. Meteen gaat mijn mond dicht, adem stopt, gedachten gaan weer aan de gang … geen idee wat de Stem bedoelt. Het geheel komt mij op een standje te staan. Wat volgt is een handensessie op mijn buik. Zijn hand vindt de gevoeligste plekjes en toch krijg ik opdracht om stil te blijven liggen met mijn mond open. Wat me niet lukt en ik word vastgebonden.

Ik eindig met bindsels om een arm, een been, m’n heupen en oeps! op m’n hals. IJskoud gevoel, de hitte in m’n hoofd, m’n keel laat niets meer door. M’n taboe hierover heb ik van tevoren niet gemeld en ik kan dus niet anders dan heel hard aan M denken en mijn paniek verdringen. Als ik weer wat bijkom zit het bindsel op m’n kin. Immens de opluchting en ik bedank de Stem oprecht.

De hand gaat door, onderbuik volgt en al gauw kan ik mij beter ontspannen. Heerlijk om te luisteren, blazen in mijn oor, de hand over mijn buik en het plagen met de vibrators. Schokjes door mijn buik en mijn kutje knijpt. Dan mogen de bindsels los en mijn blinddoek af. Een vriendelijk gezicht hangt vlak boven mij. Te dichtbij, zodat ik het wel moet blijven volgen.

Indringende ogen, zachte lippen gericht op mijn gezicht of op mijn buik, onwillekeurig begin ik te bewegen, mijn adem versnelt, mijn buik schokt mee en clitje klopt. Ik ben niet ver meer van klaarkomen, verbazing over wat me gebeurt in mijn keel en in mijn ogen. Dokter Bob heeft de gave ontwikkeld om door zijn ogen, stem, hand en oplettendheid zijn wil op te kunnen leggen tot klaarkomen aan toe.

Voorwaarde is vertrouwen, volgen en loslaten. Langzaam kon ik uiteindelijk loslaten en mij volledig laten gaan. Orgasmen volgden elkaar snel op, ik heb geschreeuwd, mijn lijf hard als een plank. Golven van warme opwinding gingen door mij heen en bleven maar komen. Heb alles laten gaan tot squirten aan toe. Ontspannen heb ik mij overgegeven aan zijn fist en mijn dankbaarheid getoond met mijn gulle vocht.

Met intens gevoel van dankbaarheid liep ik weer buiten. Dankbaar voor een mooie avond, nieuwe ervaringen.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Welke grenzen?

Jeetje….