in

Een kopje koffie ter kennismaking

Oh, er komt ook nog een dame langs voor een tweede sessie, doe je mee? Tuurlijk doe ik mee! Spannend hoor! Iets over half-acht was ik bij het huis van Dokter Bob. Een charismatische man die een bijzondere aantrekkingskracht op mij uitoefent.

We drinken samen een kopje koffie en dan gaan we naar boven. Maar eerst moet ik een keus maken: actief meedoen of ook ondergaan. Aangezien ik een nieuwe uitdaging heb gekregen van mijn Meester besluit ik actief mee te gaan doen. Dokter Bob en ik spreken kort door wat er gaat gebeuren en dan……. gaat de deurbel.

Ik neem plaats op mijn stoel en zorg ervoor dat mijn telefoon uit staat en ik ook rustig en stil ben. Dat ik zo min mogelijk energie verstoor, waardoor de dame in kwestie zou kunnen weten dat er meer mensen dan zij en Dokter Bob in de ruimte aanwezig zijn.

C. komt de ruimte binnen en Dokter Bob zet haar in het midden van de kamer. Draait haar een paar keer om zodat ze haar oriëntatie kwijt is. Leuke spelletjes Dokter Bob kleedt C. in no time uit. Daar staat ze dan: naakt en geblinddoekt Van tevoren hadden we al besproken dat C op het bodyboard kwam te liggen en dat we haar dan een flinke mindfuck zouden gaan leveren.

Het was heerlijk om te zien hoe Dokter Bob met weinig middelen iemand kan (tja welk woord kies ik hier: Domineren of verwennen?) Ik kies voor Domineren. Hij pakte het board en bond haar er strak op vast. Ze was nog een beetje eigenwijs dat ze wel los zou kunnen komen, maar nadat de riempjes goed vastzaten kwam ze daar toch van terug. Ondertussen was Dokter Bob aan het zinspelen of hij alleen er was of dat er meerderen aanwezig zouden zijn.

Ik kon niet aan C. aflezen of ze het doorhad dat ik ook aanwezig was of niet. Gaandeweg op het bodyboard werd C. tot een orgasme gepusht zonder seksueel aangeraakt te worden. Gaaf om te zien hoe iemand zo in het verzet kan komen om tot een orgasme te komen! Dus zo horen echte dames te zijn? Je schamen voor een orgasme? Haha, kan ik nog wat van leren geloof ik! Of juist niet?

Ik kreeg van Dokter Bob het seintje om bij C. te komen staan voor het bekend maken dat er meer mensen in de ruimte aanwezig waren. Oh wat was dit leuk zeg! Ik kan enorm genieten van het zelf ondergaan, maar het was toch wel heel fijn om uitvoerend werk te doen. Ben ik dan toch switch?? Het betrokken worden in dit intieme spel was heel leuk.

Op een gegeven ogenblik kon ze haar orgasme toch niet meer inhouden en spoot ze de boel onder. Wat zeg ik? Op het eind van de avond lag er zo’n dikke sloot aan kutvocht onder de tafel…. Af en aan werd C. onder hypnose gebracht en haalde we mindfucks met haar uit, uiteraard geregisseerd door Dokter Bob. Als mooie afsluiter werd ik nog onder gesquirt door de dame op de tafel, dikke meter haalde ze wel hoor!

En alles zonder dan ook maar met een vinger vaginaal gestimuleerd te worden. Bravo!! Nadat C. van de tafel af was vroeg Dokter Bob of ik ook wat wou ondergaan. Het kriebelde enorm om ook te ondergaan, maar aangezien ik al moe was en net uit een burnout kom moest ik helaas aangeven dat ik weinig aan pijnprikkels aan zou kunnen.

Ook al een vooruitgang voor mij als persoon, normaliter zou ik mij groothouden en dan de dag erna gebroken zijn en tot niets in staat. Spannend, spannend! Ik kleedde mij uit en ging op het inmiddels schoongemaakte en met schone handdoeken voorziene massagetafel liggen. Ik mocht op mijn buik plaatsnemen. Dokter Bob was lief en het enige wat gebeurde was dat hij mij weer in contact bracht met lijf en geest door simpele aanrakingen.

Ik voelde daardoor de spanning in mijn lijf afnemen. Na een tijdje mocht ik omdraaien en ook aan de voorkant kreeg ik dezelfde behandeling. Op een gegeven ogenblik ging hij geconcentreerd op mijn onderbuik pushen, maar ik was op dat moment nog niet zo ver dat ik de spanning los kon laten om plaats te maken voor genot.

Na meer ontspannende aanrakingen, let wel: totaal geen seksuele aanrakingen in de vorm zoals ik dat gewend ben, kon ik mijn eeuwig aangespannen onderbuik ook loslaten. Het eerste orgasme volgde! Zonder vaginaal gestimuleerd te worden! Dit is leuk, dit is nieuw, “give me more”! Ik ben het type dat heel makkelijk en heel veel kan klaarkomen, maar dit is wel een hele leuke bizarre manier van klaarkomen hoor!

Op verschillende manieren werd ik gestimuleerd om klaar te komen. Dokter Bob gebood mij mijn ogen open te houden tijdens het klaarkomen. Dit is vrij nieuw voor mij en voelde me er enigszins onwennig bij, maar na orgasme nummer?? voelde het normaler aan en kon ik mij meer loslaten en laten gaan.

Dank je Dokter Bob voor deze fantastische ervaring. Ik heb er veel van geleerd en heb nog steeds spierpijn in mijn kaken van het oprecht lachen………..

Wat vind je ervan?

-2 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vreemde praktijken II.

Nog meer vreemde praktijken, publieke werken.