in

Een hete vakantie op een nudisten camping

Afgelopen zomer was ik op een wandelvakantie door Nederland. Het was nogal warm en ik had best een zware rugzak met een tentje en wat kleding en kookspullen erin. Op de derde dag was ik s’middags om een uur of vier al best uitgeput en ik zocht op mijn iPhone de dichtstbijzijnde camping. Dat bleek nog een kilometer of twee verderop te zijn en het was een nudistencamping. Op dat moment vond ik alles best en ik liep nog een half uurtje voor ik bij de camping arriveerde.

Daar werd mij een plaats toegewezen vlak naast een grote de Waard tent. Snel zette ik mijn kleine tentje op. Ik had gezien dat er een zwembad in de camping was, dus kleedde ik mij uit en nam een verfrissende duik in het zwembad.

Ik had verder nog geen andere campinggasten gezien en terwijl ik lekker op mijn rug lag te drijven speelde ik wat met mijn pik. Plotseling hoorde ik een vrouwenstem achter me:” Zo lekker met jezelf aan het spelen.”

Verschrikt stond ik op en ik stond ineens voor een prachtige vrouw, blond haar, mooie volle borsten en onder water zag ik dat ze een mooi kaal kutje had. Mijn pik was al wat stijf en bij het zien van dit wonder der natuur werd het natuurlijk niet minder. “Sorry”, mompelde ik: “Ik dacht dat ik alleen was.”

“Je hoeft je niet te verontschuldigen” , zei ze:”Ik heb hier wel meer pikken in vol ornaat gezien.”

“Wat dacht je, er lopen hier veel mooie vrouwen rond, dus dan is het heel normaal dat je een stijve krijgt.” terwijl ze dit zei, streek ze plagend over mijn pik, die natuurlijk nog stijver werd. Mert haar andere hand streek ze over een tepel en ik voelde een elektrisch stroompje van mijn tepel direct naar mijn lul gaan. Omdat ik al een tijdje niet geneukt had, dacht ik dat ik bijna klaar kwam.

“Heb je zin om straks bij ons een drankje te halen, dan kun je gelijk kennis maken met mijn man.”

“Je man…”, terwijl ik wat teleurgesteld keek. “Kom nou maar”, zei ze plagend. “We zijn niet zo eenkennig, tot straks, we zitten in die tent naast de jouwe.”

Nadat ik een hapje gegeten had, ging ik om een uur of acht naar de tent van mijn buren. Ik zag de vrouw van het zwembad al buiten zitten om de laatste straaltjes zon mee te pikken en ik had weer een goede kijk op haar prachtige lijf. Omdat ze haar benen wat uit elkaar hield zag ik ook haar mooie roze kale kutje een beetje glinsteren in de zon. “Hoi”zei ik: “Ik heb me nog niet voorgesteld, mijn naam is Leo.

Ik gaf haar een hand en zij zei dat ze Laura heette. “En dat is mijn man, Nico”, terwijl ze naar de tent wees, waar net een grote slanke donkere man naar buiten kwam. Hoewel ik echt wel hetero ben, keek ik vol bewondering naar zijn afgetrainde donkere lijf en mijn blik ging naar zijn pik die flink aan de maat was, zelfs in de ontspannen staat waarin hij nu verkeerde.

“Zo Leo, leuk dat je even langs komt. Ga zitten.”, zei Nico, terwijl hij ook in een van de stoelen ging zitten.

We praatten wat over koetjes en kalfjes, maar ondertussen zag ik dat Laura met een hand naar haar kut ging en met de andere had een van haar borsten masseerde. Ondertussen nam Nico zijn pik in zijn handen en begon er langzaam aan te trekken. Terwijl we gewoon verder praatten over alledaagse dingen, liep Nico naar zijn vrouw en stak zijn lul in haar mond. Ze begon er onmiddellijk aan te zuigen en ik zag dat haar vingers intussen speelden met haar rode schaamlippen, die al behoorlijk nat aan het worden waren. Je begrijpt dat ons gesprek even stokte en vervangen werd door geile geluiden die zowel Nico als Laura aan het maken waren.

Nico keek me aan en knikte alsof hij mij ook uitnodigde om mee te doen aan het feestje. Dat liet ik me uiteraard geen twee keer zeggen, dus ik ging op mijn knieën voor Laura zitten, die haar benen inmiddels nog wat verder uit elkaar had gedaan. Hierdoor had ik een goed zicht op haar kut, waarvan de lippen inmiddels een stukje uit elkaar waren gegaan. Ik begon onmiddellijk haar kut te likken en proefde haar heerlijke geile kutsappen, die een beetje ranzig, maar toch heerlijk smaakten.

Met mijn tong masseerde ik haar klit, die als een klein stijf pikje overeind stond.

Ondanks de lul van Nico in haar mond, die inmiddels behoorlijk groot was geworden, zodat haar lippen er stijf omheen sloten, wist ze toch nog geile geluiden te produceren.

Mijn pik was natuurlijk ook behoorlijk stijf geworden en toen Laura plotseling opstond en zei : “Ik wil dat je me van achteren neukt.” vond ik dat natuurlijk prima. Ze ging voor me op haar handen en

knieën zitten en ik ramde mijn harde pik in een keer diep in haar natte kut. Nico bekeek dit tafereel grijnzend en zei: “Goed zo, neuk die geile teef maar even lekker door. “ Ik zag zijn lul recht overeind staan en had eerlijk gezegd nog nooit zo’n grote paal gezien. Terwijl ik met mijn pik in de kut van zijn vrouw flink heen en weer pompte, trok hij in hetzelfde tempo aan zijn pik, waarbij zijn donkerpaarse eikel steeds opnieuw zichtbaar werd.

Ik voelde dat het niet lang ging duren voor ik klaar zou komen en mijn zaad ik Laura’s kut zou spuiten. “Ik ga komen”, riep ik. “Kom maar, schatje”, riep Laura: “Pomp me maar vol.”

“Ja”, zei Nico: “Spuit die hoerenkut maar lekker vol.”

“Ik voelde het zaad diep vanuit mijn zak, door mijn lul omhoog komen en met ik stootte diep in haar natte kut, terwijl mijn zaad hard uit mijn pik spoot. Niet een keer, maar wel drie keer achter elkaar spoot ik een lading zaad diep in haar. Tegelijkertijd voelde ik dat haar kut samenkrampte, terwijl zij een orgasme kreeg. Haar geile orgasme geluiden en mijn diepe grommen klonken samen als de laatste paukenslagen van een symfonie.

Uitgeput zakte ik op haar lijf, terwijl we allebei nog lagen te hijgen van dit heerlijke geile samenspel. Mijn lul zat nog in haar. Nico riep enthousiast: “Goed gedaan, man. Wat een geil gezicht was dat om mijn vrouw zo heerlijk te zien klaarkomen. Kom trek je pik er maar uit, dan is het mijn beurt.”

Ik trok mijn lul tussen haar schaamlippen vandaan en hoorde een zacht plop geluidje, toen haar kut even vacuüm trok. Zag wat van mijn zaad uit haar kutje in het gras druipen.

Kon me niet voorstellen dat Laura nu onmiddellijk weer genomen wilde worden, maar blijkbaar wist Nico wel beter. Hij trok haar billen omhoog en ik zag tot mijn verbazing dat hij zijn pik tegen haar anus aanduwde. “Zo nou gaan we dit teefje eens heerlijk in haar reet neuken”, zei Nico, terwijl hij naar mij knipoogde. “Ja doe maar schatje”, zei Laura bijna smekend.: “Ik wil je in mijn kont voelen.”

Nico spuugde een paar keer op haar poepgaatje en duwde zijn immense eikel er tegenaan. Ongetwijfeld had ze zijn lul wel vaker op die plek naar binnen gehad, want ondanks de afmetingen van zijn lul, zag ik dat hij vrij makkelijk naar binnen gleed. Hij duwde zijn pik tot aan het einde bij haar naar binnen en ik zag dat zijn zak tegen haar kut aankwam. Even stopte hij en vroeg: “Is het goed, liefje, voelt het goed.” “Het voelt zalig”, antwoordde ze. Nu begon hij haar reet te neuken .

Eerst in een rustig tempo, waarbij hij bij elke stoot iets geils tegen haar zei. “Konthoer, naaiteef..” elke keer weer een ander woord. Langzaam voerde hij het tempo op en begon hij haar bij elke stoot op haar billen te slaan. “Zeg wat geils tegen haar”, zei Nico tegen mij. Ik ging bij haar zitten en zei allerlei geile dingen in haar oor, terwijl ik met twee vingers haar in haar mond neukte. “Vind je dat lekker, in je kont geneukt te worden? “, “Zal ik je bekkie straks lekker volspuiten” enz…

Achter haar hoorde ik Nico met een diepe grom klaarkomen. “Ooooh”, zuchtte Laura, bij elke stoot waarbij Nico een lading van zijn zaad in haar spoot. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit haar en likte wat van zijn eigen zaad bij haar anus vandaan.

We bleven nog even nagenieten en Laura lag heerlijk in mijn armen en in die van Nico, terwijl we haar lichaam masseerden. “Kom je morgen nog een keer langs”, vroeg ze.

“Als jullie dat leuk vinden, wil ik dat best doen.”

“Leuk vinden”, lachten ze allebei. “Natuurlijk vinden we het fijn om met jou nog allerlei dingen uit te proberen, we hebben best nog wat plannetjes.”

Ik begreep dat deze vakantie wel eens een heel bijzondere hete vakantie zou kunnen worden.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Fotoshoot met een vriendin

Meesteres opdracht, ik mag alleen maar kijken