in

Een “hemelse” sessie met Dr. Bob…….

Voor deze ervaring zag ik mezelf geplaatst in de categorie vrouwen die alleen met veel toeters en bellen een orgasme kon krijgen, nu weet ik dat bij mij een orgasme met name tussen de oren zit en dat het gaat om de energie, de verbinding die ontstaat.

Tijdens een bezoek aan een SM avond zag ik hem voor het eerst in actie: Dr. Bob. Hij was in de weer met een subje. Het schouwspel leek in eerste instantie op hypnose. Als snel werd ik gegrepen door de intimiteit die dit spel uitstraalde. Op de bondagetafel lag het subje met haar benen wijd, haar handen achter haar.

Haar lichaam maakte kleine schokjes en het vocht rondom haar kutje schitterde ons tegemoet. Wat me nog meer fascineerde was haar blik; ze leek in trance en volledig geconcentreerd op Dr. Bob die haar dan weer streng, dan weer teder toesprak. Ze leken in een andere wereld te vertoeven. Een wereld waar wij niet in kwamen. Ik slikte, nipte aan mijn wijntje en voelde een golf van opwinding in mijn onderlichaam.

Wauw; dit wilde ik ook eens meemaken. Ik had nog nooit gezien dat een vrouw kon klaarkomen zonder aangeraakt te worden. Haar lichaam deed het zelf. Na afloop van dit spel zag ik de zweetdruppeltjes op het voorhoofd van Dr. Bob. Kalm ruimde hij zijn spulletjes op en een diep gevoel van respect voor deze man kwam over me. Het verlangen dit zelf te ondergaan werd groter en groter.

Ik begreep tegelijkertijd dat de dokter die avond waarschijnlijk niet meer aan zo’n spel zou beginnen. Voorzichtig probeerde ik een gesprekje aan te knopen en na een drankje en wat heen en weer gepraat, zag hij blijkbaar dat ik echt geïnteresseerd was en vroeg of ik het ook eens wilde proberen. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd gaan; JAAAA, dat wilde ik.

Uiteraard moest ik dit eerst met mijn meester overleggen. Hij vond het gelukkig goed en is er tijdens de sessie ook bijgebleven, wat me een gerust gevoel gaf. We gingen naar een andere ruimte waar een groot bed stond. Dr. Bob vroeg me of ik gevoelig ben. Ik dacht van wel antwoordde ik verlegen.

Vervolgens vroeg hij me alles uit te doen, waarop ik me meteen begon te verontschuldigen voor de onvolmaaktheden van mijn lichaam. Hij reageerde daar echter helemaal niet op. Ik mocht op het bed gaan liggen. Hij legde zijn hand op mijn onderbuik. Ik weet niet hoe het precies werkte, maar ik voelde een schok door mijn onderlijf. Ik moest hem blijven aankijken. Niet wegkijken; beval hij.

Hij bleef praten tegen me en doorboorde me met zijn blik. Op elke beweging die ik maakte gaf hij commentaar. Het idee dat hij volledig op mij gefocust was, gaf me een enorme kick. Ik voelde iets loskomen in mijzelf; iets beestachtigs; een oerkracht waarvan ik niet wist dat ik die in me had. Er volgde een aantal orgasmes die als een stroom doorging.

Het leek wel een geestelijk orgasme. Anders dan ik tot nu toe ervaren had. Remmingen vielen weg. Ik gilde en gilde; waarop Dr. Bob me streng toesprak en zei dat ik moest grommen in plaats van gillen. De man had me volledig in zijn macht, dus ik gromde. Ik voelde het kleine meisje in me, het geile sletje, de hoer: ALLES Wat begon als een gewone avond eindigde uiteindelijk in deze bijzondere ervaring. Na afloop hebben we nog wat nagepraat.

Ik denk intussen na over een andere lang gekoesterde fantasie:
Een doktersspelletje met Dr. Bob.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

De verleiding bij Dokter Bob.

Die dinsdag middag mijn telefoon gaat af.