in

Een geil weekendje Amsterdam

Toen ik 19 jaar was en in de trein zat op weg naar hopelijk een geil weekendje Amsterdam, kwam ik in gesprek met een oudere Engelse heer. Een vriendelijke man, ik schatte hem eind vijftig. Omdat ik niet lang daarvoor in Engeland op vakantie waren geweest hadden we een prettig gesprek. Engelsen zijn over het algemeen vriendelijke mensen, maar ook wat afstandelijk. Het verbaasde me dan ook wat toen hij vroeg of ik mee ging naar zijn hotel, toen we aankwamen op het station.

Een uitnodiging

Hoewel ik op het gebied van seks nog best onervaren was begreep ik wel de bedoeling van zijn uitnodiging. Ik schrok een beetje van de uitnodiging en wilde hem onmiddellijk afslaan. Seks met een andere man van mijn leeftijd had ik wel eens gehad.

Maar seks met een oudere man, daar schrok ik even van terug. “Nou ja”, dacht ik:”Waarom ook niet.” Ik had nog geen verblijf in Amsterdam geregeld. Op deze manier kon ik misschien wel een geil weekendje Amsterdam gratis doorbrengen.
Ik ben van een behoorlijke lengte en stak zeker een kop boven George, zo heette hij, uit. Dus hoefde ik ook niet bang te zijn dat er dingen gebeuren zouden die ik niet wilde.
“Oké”, zei ik: “Good idea.”

Aankomst in het hotel

We waren al snel bij het hotel dar George had besproken. Aan de manier waarop hij ontvangen werd, merkte ik dat ze hem wel kenden. Het hotel was chique en hij werd met alle egards behandeld. Uit de manier waarop ze naar mij keken, begreep ik dat ik niet de eerste jongeman was waarmee George kwam aanzetten. We gingen onmiddellijk naar zijn kamer, zeg maar een suite.

Daar aangekomen gaf George de bediende die zijn bagage had gebracht een flinke fooi. Hij draaide zich naar mij en maakte aanstalten mij te zoenen. “Ho, ho , even geduld”’zei ik: ”Eerst even installeren.”. Ik wilde hem laten merken dat ik de regie zou hebben dit weekend.

Ik begon mijn koffer uit te pakken en mijn kleren in de kast op te bergen. Een beetje plagerig zei ik: “Ik ga me eerst even douchen na deze lange reis.” Mijn broek ging naar beneden en mijn onderbroek. Mijn lul hing nog een beetje slap, omdat ik nog niet echt opgewonden was. “Ga je niet mee in de douche”, vroeg ik George, die wat onzeker stond te kijken. “Graag, zei hij en hij begon zich ook uit te kleden.

Onder de douche

Het was wel duidelijk dat George al een poosje geen seks had gehad. Zijn lul, die behoorlijk groot was, stond recht overeind. De eikel was helemaal rood en stond kroonde parmantig zijn pik. Zijn lijf zag er, ondanks zijn leeftijd nog best goed uit. We gingen de douche in en er kwamen stralen heerlijk warm water van alle kanten op ons af.

Ik begon George in te zepen en nam zijn pik en ballen lekker onder handen. “Wat wil je straks”’vroeg ik : “Wil je met die lekker geile paal in mijn kontje of andersom.” “Ik wil graag in je”, fluisterde hij in mijn oor. Hij probeerde weer om met me te zoenen en nu liet ik hem zijn gang gaan. We stonden een poosje lekker te tongzoenen en ik voelde mijn lul ook stevig groeien en tegen zijn buik opkruipen.

Onze lullen stonden tegen elkaar en ik bewoog me zo dat onze pikken elkaar masseerden. “Kom”, zei ik: “laten we elkaar afdrogen.”
De volgende minuten waren we bezig elkaars lijf af te drogen. Hierbij vergaten we geen hoekje en geen gaatje.

Op het waterbed

Na de douche en het afdrogen was ik behoorlijk rozig. Ik ging naakt op het aanwezige waterbed liggen en wenkte George om naast mij te liggen. “Doe je dit wel vaker, een lekker geil weekendje Amsterdam met een jonge  jongen.” “Ik kom hier minstens een keer per maand voor zaken en probeer altijd een jonge man zover te krijgen om me gezelschap te houden”, antwoordde hij.

Ik begon ondertussen zijn lul in mijn handen te nemen en te masseren. Mijn hand ging verder omlaag en ik nam zijn zak in mijn hand. Ik kneedde het langzaam en hij begon geil te kreunen. “Vind je dit lekker oude man”, zei ik. “Ja, ga door”, en hij deed zijn benen verder uit elkaar. Nu zocht ik met mijn wijsvinger zijn kontgaatje. Toen ik het puntje van mijn vinger in zijn aars wurmde, voelde ik de spieren van zijn lijf aanspannen van genot. Zijn sluitspier was redelijk geoefend en het kostte niet veel moeite om mijn vinger naar binnen te krijgen.

“Zo, daar heb je wel eens vaker iets in gehad”, zei ik. “Jazeker”, hijgde hij van geiligheid. “Honderden lullen van allerlei soorten en maten.”
“Nou de mijne ga ik er ook lekker in rammen”, fluisterde ik in zijn oor: “Maar eerst mag je mij nu neuken.”

Van achteren genomen

Ik ging op mijn knieën en mijn onderarmen zitten en stak mijn billen uitnodigend naar boven. “Wel voorzichtig”, zei ik: “Mijn poepertje heeft nog niet zoveel ervaring.” Hij haalde een flesje glijmiddel tevoorschijn en begon mijn aars in te smeren. Dat voelde heerlijk koel en ik begon al zacht te kreunen.

Vervolgens begon hij met een vinger mijn anus te masseren. Daardoor werden er kleine elektrische schokjes door mijn ballen en mijn lul gestuurd, die nog stijver ging staan. Zijn vinger begon nu mijn sluitspier wat op te rekken en ik voelde hoe hij bij mij naar binnen ging.

Ik probeerde me zo goed als het ging te ontspannen en zijn vinger ging nog verder naar binnen. Hij begon mijn prostaat te zoeken en van binnen masseerde hij die met zijn vinger. Dit had ik nog niet meegemaakt en de kleine schokjes werden nu enorme schokken, die door mijn hele lichaam schoten.

Nu ging het snel

Ik dacht dat ik onmiddellijk klaar zou komen, maar wist me in te houden. “Neuk me, neuk me”, riep ik: “George, ram je lul in me.” Ik voelde zijn eikel tegen mijn kont aan drukken en met een flinke stoot duwde hij zijn stijve pik in me. “ Oooch”, riep ik. Eerste voelde het even pijnlijk, maar daarna was het alsof er een warmte in me stroomde en zich vanuit mijn kont door mijn lijf verspreidde.

Na even rustig zijn lul te hebben laten wennen aan zijn nieuwe omgeving, begon hij mij te neuken. Eerst in een rustig tempo. Dat voelde voor mij heerlijk. Aan de opgewonden hijgende geluiden te horen had George ook een prima tijd. Zijn tempo versnelde en het duurde niet lang of hij kwam klaar en ik voelde zijn warme zaad in me spuiten. “Wauw, dat kon je goed gebruiken”, zei ik tegen hem. Terwijl hij zich uitgeput op mijn rug liet zakken kon hij net nog “Ja” uitbrengen.

Na even rust genomen te hebben

Je kon merken dat George al een jaartje ouder was. Hij was inmiddels behoorlijk buiten adem.  Zijn lul was nu slap maar glom nog van mijn zaad. Zachtjes fluisterde ik in zijn oor: ”Zal ik je pik even schoonlikken”. Het was tenslotte mijn eigen zaad. Hij glimlachte en knikte.

Ik nam zijn pik in mijn mond en proefde de wat ranzige smaak van mijn eigen sperma. daardoor werd ik weer opgewonden. Mijn lul was nog behoorlijk stijf, omdat ik niet was klaargekomen.
Maar ik moest nog even geduld hebben. Langzaam trok ik zijn voorhuid naar beneden.

Hierdoor kwam zijn glanzende eikel bloot te liggen. In vervoering likte en pijpte ik zijn lul en voelde dat er weer wat leven in kwam. “Zal ik jou eens laten voelen wat ik versta onder een geil weekendje Amsterdam”, vroeg ik.
“Graag”, antwoordde George: “Je mag doen wat je wilt”.
Ik had zeker nog wel wat leuke ideetje voor verder in het weekend. George zou dit geile weekendje Amsterdam niet gauw vergeten. Ondertussen besloot ik om op dit moment zijn cadeautje aan mij te retourneren.

Nu was het mijn beurt

Ik draaide hem op zijn buik en ging bovenop hem liggen. Mijn harde pik paste mooi in zijn bilspleet. Ik begon met mijn lul zijn bilspleet te masseren. Omdat ik wist dat hij de nodige ervaring had,  zou zijn kringspier makkelijk toegankelijk moeten zijn. Ik zocht met mijn eikel zijn neukgaatje en pompte mijn lul in een keer hard naar binnen. 

Hij had dit duidelijk niet onmiddellijk verwacht. Daarom probeerde hij overeind te komen, maar ik duwde hem weer terug op bed. “Rustig George, je wilt toch graag een jonge lul in je.” Ik voelde dat hij zich overgaf aan mij. Door alles wat ik had meegemaakt was ik behoorlijk opgewonden.Terwijl mijn handen zijn schouders naar beneden duwden, stootte mijn onderlijf in een gekmakend tempo.

Mijn lul verdween bij iedere stoot volledig in hem. Al na een paar stoten voelde ik diep vanuit mijn zak de spermastroom op gang komen.Minstens drie of vier keer kwam ik in hem klaar. Ik hoorde geluiden van mezelf die ik nog nooit eerder had gehoord. Met een diepe oerschreeuw pompte ik mijn laatste zaad in hem.
Ik liet me op hem zakken en fluisterde in zijn oor. “Dit is nog maar het begin van een geil weekendje Amsterdam”

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Het swingers hotel

Schoonmaakster gezocht, is wat ik typ in Google.