in , ,

Een buurt bbq met een super geil eind.

Een keer per jaar hebben we een buurt BBQ. De uitnodiging lag al vroeg in de bus en vanavond is de avond . Gezellig met zijn alle onder het genot van een hapje en een drankje praten over van alles en nog wat. Iedereen komt er met het hele gezin om af en alle kinderen spelen met elkaar. Vorig jaar was ik nog met mijn toenmalige vriendin geweest maar nu ga ik voor het eerst als vrijgezel. Het is anders dan anders maar iedereen weet dat ze bij mij weg is dus al de moeilijke vragen hoef ik al niet meer te beantwoorden.

De laatste voorbereidingen heb ik al gedaan voor de buurt bbq. Ik neem vanavond de varkenshaas saté mee. Iedereen die uitgenodigd is neemt iets mee zodat de kosten leuk blijven voor iedereen. Een Amerikaanse party noemen ze dat. Het leukste vind ik eraan dat je ook van andere culturen eten krijgt waardoor je die smaken ook leert kennen.

Douche , aankleden en ik kan naar de buurt bbq gaan.

Daar staat iedereen al . Ik ben een kwartiertje later dan dat ik had verwacht maar dat is niet erg. Iedereen staat gezellig met elkaar de kletsen en de tafels staan vol met eten. Van cocktail prikkers vol met vers fruit tot grote stukken spareribs in een lekker uitziende dip alles is er. Dat is dus precies wat ik bedoel zo Veel variatie.

Ik pak een biertje uit een van de koelkasten die er staan en ga even aan de tafel staan. De buurvrouw van tegen over komt op mij aflopen. Goede avond en geeft mij drie zoenen. Een hele leuke vrouw van middelbare leeftijd. We hebben een gesprek over van alles en nog wat en drinken daar gezellig een drankje bij.

Dat komt ze aangelopen en weet ik even niet hoe ik mij moet gedragen.

Haar dochter is een super mooie meid. Eentje met een bepaalde klasse ik weet niet eens hoe ik het moet uitleggen. Als zij voorbij loopt zal menig man zijn nek verdraaien om dat het gewoon zo een knapperd is.

Ze geeft haar moeder een zoen op der wang en geeft mij ook drie zoenen. ‘ zo wat hoorde ik nou woon je nu weer alleen in dat grote huis? ‘ ik had niet verwacht dat iemand daar nog iets over zou zeggen. Geef haar netjes antwoord dat ze bij me weg is gegaan en nu in een relatie is met een vriend van mij. Ze maakt de opmerking die als muziek in mij oren klinkt. “ ach weet je over een paar maanden ziet ze pas wat ze kwijt is “. Ik krijg een glimlach op mij gezicht en kan alleen maar knikken en inderdaad zeggen.

Zullen we maar even een drankje drinken zeg ik er snel achter aan.

Haar moeder loopt van de tafel weg en geeft mij alleen een knipoog. “ doe maar een wijntje nu we er toch zijn kunnen we maar meteen goed beginnen”. Ik loop naar de koelkast bij de buurt bbq en pak de wijn en wat te drinken voor mij. Als ik haar het drankje geef kijkt ze mij aan. Zo en waar proosten wij op? Omdat de vraag zo onverwachts is weet ik zo snel niet wat ik moet zeggen. Haha laten we elkaar aankijken anders zeven jaar slechte seks en dat kunnen we niet hebben. We proosten en kijken elkaar aan.

Als dit het begin van de avond is ben ik benieuwd wat de rest brengt.

Het begint Wat later op de avond te worden bij de buurt bbq en hebben al een aantal drankjes op. De dochter haar naam is Melissa en Melissa en ik zitten nog steeds samen te kletsen. Ondertussen hebben we al een hapje gegeten en van alles geproefd. Ik vond er al een hele knappe dame maar nu we zo aan het praten zijn wordt dit alleen maar meer en meer.

Melissa is ondertussen ook wat dichterbij komen zitten en we maken het nog gezelliger bij de buurt bbq. Ze is wel een beetje aan het flirten maar misschien vat ik dat wel verkeerd op. De gesprekken worden steeds intiemer en dan stelt ze ineens een aparte vraag. “ ze is bij je weg gegaan voor een vriend van jou. Kwam ze dan bij jou iets te kort of was je niet goed genoeg? “. Ze is in ieder geval niet op haar mondje gevallen. Iets te kort komen haha nee ze kreeg alles wat ze wil op elk gebied zeg ik snel. Was je dan niet goed genoeg voegt Melissa er aan toe. Nu kan ik op twee manieren reageren netje of gewoon wat ik het liefste wil zeggen. Ik kies voor het tweede en het flapt al uit mijn mond. Goed zeker wil je daar achter komen.

Ze staat op en heb dus de verkeerde keuze gemaakt. Dat is niet zo heel erg slim van mij. Ik kijk haar na terwijl zijn langs de koelkasten richting de steeg loopt. Dan draait ze zich ineens om en wenkt aan mij dat ik naar haar moet komen. Ik schrik ervan want dat had ik niet verwacht. Sta op en loop naar haar toe.
Ik volg haar de steeg door steeds verder van het feestje weg.

We lopen verschillende stegen in tot dat ze ineens een hoekje om gaat.

Daar staat ze in de opening van een schuurtje. “ dus jij weet wel wat je met een vrouw aan moet? “ Ik denk niet na en laat mijn handen door haar haar glijden. Trek er iets aan en laat mijn lippen in haar nek glijden. Kleine kusjes rond haar hals die langzaam naar haar lippen gaan.

Als ik op haar lippen aan kom met mijn lippen bijt ik zachtjes in haar onder lip. Ik voel haar lichaam aan spannen en weet dat ik goed zit. Mijn handen gaan een weg zoeken naar de gevoelige plekjes en ik kom aan bij de eerste. Ze heeft een shirtje en een rokje aan maar een bv is niet aanwezig. Ik voel haar tepels hard worden door het shirtje heen en knijp zachtjes in haar borsten.

We zijn ondertussen tegen de muur aangekomen en gaan verder met de zoektocht. Als ik mijn vingers langs de binnen kant van haar benen laat glijden ontdek ik iets wat ik niet had verwacht. Geen slipje zij was uit op de spanning. Dat is wel iets waar ik van hou.

We gaan nog een stapje verder op de buurt bbq.

Ik doe haar shirtje omhoog en begin met mijn tong over haar tepel te gaan. Ondertussen laat ik mijn vingers over haar kutje heen glijden die heerlijk strak aanvoelt. Haar lippen staan een beetje open en voel dat haar klitje al lekker nat aan het worden is van het lekkere spelletje.
Mijn hoofd gaat weer naar boven en fluister in haar oor. “ bevalt het begin je al?” . Ik denk dat ik hiermee de goede snaar heb geraakt. Ze duwt mij tegen de muur aan en maakt mijn broek los. Haar hand gaat over mijn boxer en mijn paal begint verder om hoog te komen.

Dan draait ze zich ineens om en knoopt haar rokje los om hem omhoog te doen. Daar staat ze dan en wat een heerlijke billen komen daar onder vandaan. Heerlijk rond en zonnebank bruin om gewoon een hapje van te nemen. Ze bukt zich voorover en kijkt mij aan. “ niet lekker genoeg stouterd? “ dit is pas echt een uitdaging. Ik haal mijn dikke paal uit mijn broek en schuif haar lipjes verder uit elkaar. Haar kutje is lekker nat en ik schuif hem bij haar naar binnen.

Bij de eerst stoot kreunt ze al !

De eerste stoot die ik aan haar geef komt er al een heel geil geluid uit haar keeltje. Ik begin rustig aan en bouw het tempo meer en meer op. Haar gehijg wordt steeds meer en meer en het gekreun is ook niet al te stil. Hoe sneller ik ga hoe geiler het wordt.

Ik voel dat haar hand op haar klitje zit en dat ze met zichzelf aan het spelen is.
“ Hmmm ik ga zo komen jij ook?” zegt ze al ze mij een geile blik geeft. Hmm ja en ik stoot harder. Nog een paar keer en heel haar kutje gaat vol zitten met mijn zaad. Daar ga ik dan ik doe de laatste stoot en voel haar kutje ook knijpen. Het gekreun is zo hard dat mensen van wie de schuur is ons zeker kunnen horen maar dat boeit mij allemaal niet. Ik laat hem nog een paar keer in haar glijden en haal hem eruit.

Ze maakt hem netjes schoon.

Daarna draait ze zich om en gaat door haar knieën. Ze neemt mij paal in haar mondje en zuigt alles netjes schoon. Als ze dat aan het doen is kijkt ze naar boven en geeft ze mij een knipoog. Zij is echt een stouterd wat enorm geil is. Na een paar keer heen en weer komt ze naar boven en geeft ze mij een kus op mij wang.
Nee zegt ze ik kan het niet begrijpen dat ze bij je weg is gegaan.

Ik lach en trek ondertussen mijn kleren weer aan. We steken allebei een peukje op en staan nog even te kletsen. Wat er net is gebeurt is heel anders dan dat ik had verwacht maar dingen die je niet plant zijn meestal een stuk leuker. Krijg ik nu wel je nummer? Vraagt Melissa als haar sigaret op is. Neem aan dat dit niet voor een keer is toch? Dat had ik helemaal niet verwacht en we wisselen nummers met elkaar uit.

We lopen terug en zij pakt mijn hand beet.

Weet je dat ik hoop dat we meer spanning gaan opbouwen dan alleen dit avontuur? Als ik dit zeg voelt het als of ik geen slimmen zet heb gedaan. We komen aan op het feestje en ze heeft niets meer gezegd op de terug weg. Het eerst wat we doen is samen naar de koelkast lopen en pakken allebei wat te drinken.
Dan komt haat moeder aanlopen.

Ze pakt mijn hand beet en zegt ik snap niet dat die ex van hem heeft laat lopen hoor. Zo een gezellig man en ze geeft mij een kus op mijn mond als haar moeder erbij staat.

Ik ga even plassen en Melissa loopt weg.

Haar moeder blijft nog bij me staan. Dan komt ze dichterbij en begint te fluisteren. Melissa was blij om het nieuws te horen dat je ex weg was. Ze is al jaren stiekem verliefd op je. Doe haar geen pijn.

Ik verslik mij bijna in het slokje bier wat ik net nam. Dat meen je niet zeg ik tegen haar moeder . Ik wil haar graag beter leren kennen maar rustig stap voor stap. Haar moeder weet niet dat we al een grote stap hebben gemaakt. Haar moeder pakt mijn hand beet ach en anders als alles klikt ben je een hele leuke schoonzoon en ze loopt weg.

Wat vind je ervan?

Mijn vriendin miranda en waar het allemaal mee begon. Deel 2

Een auto monteur die mij wil helpen.