in

Een bezoek aan Dokter Bob.

Het leek zo simpel, ik hoef alleen maar een verslag te schrijven. Maar hoe maak je een verslag van zoiets onbeschrijfelijks. Het is voor mij een geweldige ervaring geworden en ik wil Dokter Bob dan ook hartelijk bedanken voor het gedegen en grondige onderzoek.

Nadat ik een afspraak met de Dokter heb gemaakt is mijn hele week anders. Ik lees de patiënten verhalen en krijg een beeld van het werk van de Dokter. Het wind me op die verslagen te lezen en als eindelijk de dag aangebroken is dat ik heen mag sta ik al bijtijds op. Ik heb er zin in en zorg dat ik me goed geschoren heb, me anaal heb gespoeld en fris gedoucht ben.

Ik kleed me met zorg, ik ga wel naar een Dokter, dus een string, bh, kousen, een rokje en een shirt. Ik maak me op en als ik klaar ben neem ik de bloemen mee en ga op pad. Ik ben bijna in de buurt als mijn mobiel gaat, de Dokter of ik al onderweg ben. Ik zeg dat ik mooi op schema ben en er over niet al te lange tijd zal zijn. Ik zie ernaar uit maar begin nu ook wel zenuwachtig te worden.

Daarom besluit ik dat ik het gewoon laat gebeuren en ga genieten en de Dokter als Dokter zal zien. Op tijd bel ik aan en wordt de deur open gedaan door de Dokter. Ik voel me vereerd want ik ben de tweede patiënte in de nieuwe praktijkruimte. Mijn jas aan de kapstok, ik mag nog even naar het toilet en me dan uitkleden terwijl de Dokter de nodige vragen stelt.

Rustig kleed ik me uit, moet mijn string ter keuring aan de Dokter geven, heel vernederend voelt dat. Ik ben gelukkig nog niet zo erg nat dus mijn string valt nog mee, al denkt de Dokter er anders over en spreekt me erop aan. Om door de grond te zakken maar ik probeer het niet te laten merken. Het maakt me ook geil en dan moet ik voor de Dokter komen staan voor een eerste onderzoek.

Hij voelt mijn nattigheid en constateert dat ik erg nat ben voor een bezoek aan de Dokter, of dat altijd zo is. Daarna bekijkt hij klieren en de gevoeligheid van mijn lichaam, met een prikhaakje. Als dat klaar is moet ik hem voor naar de behandelkamer gaan. Ik schrik wat ik daar zie, een grote tafel met daarop allerlei spullen uitgestald. Een hoge stoel/bank, waar je, als je erin zit, geen kant in op kunt. Ik moet voor een grote spiegel gaan staan, enig dit soort dingen, en weet niet waar ik kijken moet.

Dokter Bob ziet mijn onzekerheid en gaat met een raderwieltje over mijn lijf om mijn gevoeligheid te testen. Dan sluit Hij een plakker aan op mijn rug en gaat met iets over mijn lijf en gaat dan bij mijn kutje aan de gang. Al snel weet ik niet meer wat ik voel en voel ik een orgasme komen, golven pulseren mijn lichaam en ik schaam me dood, klaarkomen bij de Dokter, wie doet dit.

De Dokter ziet mijn probleem en waarschuwt me niet te komen. Stopt een paar keer en dan als ik het gevraagd heb mag ik me laten gaan en kom ik vreselijk lekker klaar. Ik bedank de Dokter en dan moet ik mijn mond open doen en krijg ik een mondspreider in. Ik moet mijn tong uitsteken en daar wordt een klem opgezet. Dan bekijkt Hij mijn mond, neus en laat me goed voelen dat ik weinig meer kan zeggen.

Na een poosje mag de klem eraf en de spreider gaat weg. Ik moet dan in de stoel plaats nemen. Ik kan niet me niet meer geheel herinneren wat er toen allemaal gebeurd is. Ik ben gefist, vreselijk lekker, ik wist niet dat dat zo heerlijk kon zijn. Ik ben ook nu weer klaargekomen. Ook is mijn angst, een katheter te krijgen waar geworden. De Dokter bracht een speculum in en ging met een watje daar schoonmaken.

Het kon prikken zei Hij maar dat viel mee, tot Hij weer weg liep want toen begon het vreselijk te branden. Hij pakte wat dingen waar ik liever niet naar keek en bracht een katether in, dat voel je niet zo goed als Hij het deed. Maar toen, Hij vulde een spuit met vloeistof en spoot dat naar binnen. Dit herhaalde Hij diverse keren tot ik het gevoel had dat ik uit elkaar klapte.

Hij moest lachen en pakte een grote vibrator en begon daarmee mijn klit te bewerken. Ik was al snel erg geil maar wilde ook de afgang van een natte boel niet hebben dus hield me in. Maar er was geen ontkomen aan en een vreselijk orgasme kondigde zich aan. Na toestemming kwam ik dan ook heerlijk klaar. Ik mocht gaan staan en boven een po werd mijn blaas weer leeggemaakt.

Het laatste beetje mocht ik op de wc doen. De Dokter liep mee en bleef erbij, van plassen kwam toen natuurlijk niets. Wel maakte Hij me nog een keer klaar, pfffffffffff wat een Dokter. Toen kwam het vernederendste, ik moest met mijn handen op de bril gaan en mijn billen ver omhoog en naar achter, ik kreeg een klysma. Ik had me al voorbereid door me thuis te spoelen dus had niet zoveel angst. Toch is het vreselijk om zo te staan voor een Dokter. Toen ik vol zat mocht ik gaan zitten en het laten komen.

Dokter bleef erbij staan, wat een ramp. Eindelijk kwam er weer vocht uit maar verder gelukkig weinig. Daarna mocht ik even rustig alleen zitten. Nadat ik klaar was terug naar de behandelkamer. Een doos die ik herkende als een violetwand kwam te voorschijn, maar die deed het gelukkig niet. Daarna werden mijn tepels schoongemaakt. Ik vreesde al het ergste en ja hoor er werd een naald door mijn tepel gezet, weer een grens over. Het was niet eens zo eng maar heb altijd een afkeer van naalden gehad en nog. I

k ben nog een keer gefist, twee handen die in en uit gingen tot ik helemaal gek werd. Ik heb zo vreselijk genoten dat ik niet eens meer alles precies weet te herinneren en ook niet meer durf te tellen hoe vaak ik klaar ben gekomen. Nadat het onderzoek klaar was mocht ik me douchen, heerlijk, hoewel de Dokter erbij bleef en we even heerlijk konden kletsen over hoe ik het ervaren had. Ook bewonderde ik de mooie behandelruimte en verdere voorzieningen. Toen ik weer aangekleed was kreeg ik wat te drinken en was er tijd voor een ontspannen gesprek, Ik heb genoten Dokter Bob en wil U dan ook vreselijk bedanken, ook voor Uw toegift;-).

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lef, het draait allemaal om lef

Mijn verjaardagscadeau.