in

Een beetje wijzer

‘s Middags afgesproken met Dokter Bob bij hem thuis in Zeewolde. Aan deze afspraak ging een kort mail contact en een vrij lang telefoon gesprek vooraf. Ik had gereageerd op een oproep. Deze oproep riep mannen, vrouwen en stellen op, om te reageren als zij meer wilde ontdekken van het sm-dokter spel.

Ik heb in het verleden enkele keren een afspraak gehad (commercieel) met een slavin en haar meester. Helaas haalde ik geen bevrediging uit deze afspraken. Want op een of andere manier begreep ik niet wat er leuk aan was om iemand met een zweep te slaan en met gewichten te behangen, vastzetten en pijnigen en te dwingen om mij te bevredigen.

Toch bleef ik belangstelling houden voor SM en heb vele filmpjes hierover bekeken met wisselende gevoelens. Ik had een gevoel dat ik iets aparts ging beleven na het telefonisch contact met de Dokter Bob. De dag van de afspraak de hele ochtend met migraine in bed gelegen, maar ik wilde onder geen voorwaarde de afspraak afzeggen, dus na een uurtje rijden, stond ik nog een beetje brak van de migraine voor de deur bij Dokter Bob.

Een stevige vriendelijk man met een krachtig voorkomen deed de deur open. Tijdens een kop koffie vertelde hij wat we zouden gaan doen. Hij legde mij rustig uit hoe ik het spel moest opbouwen en dat hij mij aanwijzingen zou geven als dat nodig zou zijn.

Voor hem was het heel belangrijk dat ik met een “big smile” naar huis zou gaan. Er lag een dame op bed waarmee ik een leuke middag ging beleven. De belangrijkste tips: Respect voor haar, voel alles eerst zelf alvorens het te gebruiken, variatie en blijven kijken naar haar reacties.

En toen naar boven, eerst de speelkamer van de Dokter bewonderd, een kamer met veel mooi speelgoed waarmee heel stoute spelletjes kunnen worden gedaan. Een mooie doktersstoel, veel instrumenten, zweepjes, een heuse neukmachine en nog veel meer leuks!!!!!

De dame lag in de slaapkamer ernaast onder het dekbed, op haar buik geblinddoekt en met koptelefoon op. Dit zet haar gevoel op scherp en zij kon mij niet zien en horen, het enige waar zij mij op kon gaan beoordelen was mijn aanraking van haar naakte lichaam.

Ik trok in een keer het dekbed weg en zag haar lichaam direct huiveren: het spel ging beginnen!!!!!

Ik ging naast haar op het bed zitten en liet mijn vingers over haar hand en haar arm naar de schouder gaan en raakt voorzichtig haar neus aan om haar even kennis te laten maken met mijn geur, voor haar de enige herkenning mogelijkheid met mij op dat moment.

Mijn handen gingen vervolgens haar lichaam verkennen, soms hardhandig dan weer zacht, dan haar billen en direct daarna haar hoofd, variatie is de magie. Zij weet gewoon niet waar en hoe ik haar ga aanraken en wat ze van mij kan verwachten. En…. en dat maakt het heel verwarrend voor haar en wordt zij dieper in zich zelf gekeerd.

De Dokter reikte mij diverse speeltjes zoals een haarborstel, een plumeau, een vossenstaart, een wieltje met scherpe puntjes welke bij stevige druk behoorlijk pijnlijk is en met lichte druk een beetje kietelt. Het was voor mij een heerlijk om te zien hoe elke handeling zijn uitwerking had op het lichaam, soms spant haar lichaam aan, dan weer ontspanning en dat gaat maar door zolang ik dat wil.

Ik zorg voor variatie in mijn handelen want te lang dezelfde handeling op de zelfde plek geeft geen prikkel meer. En toen kreeg ik de zweepjes aangereikt. (eerst zelf voelen en pas daarna gebruiken). Maar alvorens de zweepjes te gaan gebruiken moest ik de koptelefoon van haar hoofd halen en toen met de zweep in de lucht slaan.

Het geluid deed haar lichaam sidderen, prachtig om te zien hoe alleen een geluid dat kan veroorzaken. Haar lichaam werd met de zweepjes op de zelfde manier bewerkt als eerder: variatie, zacht, hard, onverwachts, steeds andere plekken. Haar lichaam ook hier en daar gekoeld door er alcohol op te sprayen. Al deze gevoelens moeten heel erg verwarrend zijn voor de Zuster.

Ik vond het prachtig om de reacties van haar lichaam te zien op mijn handelen en hoe ze zich steeds meer overgaf aan mij. Toen kwam het moment dat ze zich op de rug moest draaien en werd haar buik, borsten en kutje op de zelfde manier bewerkt. Dokter Bob ging mij hierna de werking van de 2 soorten “violet wand ” uitleggen. Een geleidend staafje ging tussen m’n broekriem en m’n lichaam. Ik werd hierdoor elektrisch geladen en kon nu met mijn vingers stroom schokken op het lichaam van de dame overbrengen.

Ik voelde op dat moment hetzelfde als de dame, alleen ik weet wanneer er lading overspringt en waar ……. en zij niet. Ook nu is weer variatie het toverwoord om haar helemaal gek te maken. Ditzelfde spelletje deed ik daarna met een grote blauwe lamp. Uiteraard was dit hele spel uitputtend voor haar en nu mocht zij haar blinddoek verwijderen om kennis met mij te maken.

Een mooi moment vond ik. Hierna kwam de Dr. met latex handschoenen en glijmiddel want het werd nu tijd om mijn wens in vervulling te laten gaan om haar te mogen fisten. Ik vind dit echt een van de mooiste seksuele handelingen om bij een vrouw uit te voeren. Ze genoot er duidelijk ook van met volle teugen en kwam meerdere keren klaar. Blijft een heerlijk gezicht een vrouw klaar te zien komen, het verkrampen van haar lichaam en de grimas op haar gezicht maakte me helemaal blij.

Hierna legde de Dokter mijn hand op het schaambeen, net boven haar kutje leggen, en moest ik mij concentreren op haar orgasme, echt ik kon het niet geloven, maar na enkele minuten kwam ze tot een orgasme. Ik herhaalde deze handeling verschillend malen en het ging steeds makkelijker om de Zuster een orgasme te laten krijgen.

Het ging zelfs zo ver dat ik met 1 vinger op haar neuspuntje drukte en … oeps…. zij kreeg na enkele minuten een orgasme. Echt geweldig om mee te maken en te mogen doen. Hierna nam de Dokter mij even apart en legde mij iets uit over dit zogenaamde energiespel, dit is het laten klaarkomen van een vrouw zonder haar lichamelijk aan te raken, dus alleen door middel van het uitzenden van energie van mij naar haar.

Rond de 50% van de vrouwen zouden hiervoor gevoelig zijn al moet er wel een bepaalde (energie) klik zijn tussen gever en nemer. De Dokter stelde voor dat ik dit ging proberen, volgens hem zou het best weleens kunnen lukken. Langzaam ging ik met m’n hand vlak boven haar lichaam heen en weer, en…… de reactie was er en dat gaf mij de energie om mij nog meer te concentreren.

Het lukte om ook op deze manier de dame te laten klaarkomen en als zij bijna zover was en ik blies haar stevig in het gezicht ging ze letterlijk “out” (en dat kwam niet van m’n slechte adem). De eerste keer schrok ik hier wel van, maar het werd steeds leuker om te doen.

Uiteindelijk kon ik mijn vingers vlak boven het schaambeen van de de dame bewegen, net of ik haar vingerde en dat voelde ze in haar onderbuik en kreeg weer een orgasme. Misschien denk je nu: ja, dat zag ze dat ik mijn vingers bewoog, maar nee, ze had haar ogen dicht en zij kon mijn hand niet zien !!!!

Dit uitgaan heet overigens “subspace” Het is een situatie waarin een sub zich volledig overgeeft aan haar dominant. Voor mij een geweldig gevoel. Zo kwam er een eind aan een middag die ik nooit meer zal vergeten. Graag zou ik mij willen perfectioneren hierin en het vaker met verschillende vrouwen willen uitproberen.

Deze middag bracht mij, naar wat ik zoek. In SM is namelijk dominantie, niet bot afdwingen, maar subtiel verkrijgen. Dat geeft heel veel voldoening. En…….. een Big Smile.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Verleid worden

Is hij de baas?