in ,

Een avondje uit met mijn beste vriend is anders gelopen dan dat ik had verwacht.

Zoals iedereen heb ik dus ook echt een maatje met wie ik alles kan bespreken. Van het zeuren over mijn werk tot vriendinnen die er niet uit zien. Alles is met hem te bespreken en hij doet dat ook met mij.

Ik zal je even aan hem voorstellen voor dat ik de rest zal vertellen. Zijn naam is Maikel. Maikel is achtentwintig jaar oud en echt een lieverd. Verder werkt hij als brandweer man en sport hij veel. Echt een leuke jongen om te zien helemaal niets mis mee. Nu na een aantal jaar heeft hij eindelijk een nieuw vriendinnetje.

We zien elkaar zeker een aantal keer in de week en daar buiten bellen we ook nog vaak. Een keer in de maand gaan we altijd stappen. Het is zo langzamerhand standaard de derde zaterdag van de maand dat we uit gaan. Lekker even nergens aan denken een dansje met een drankje en vooral heel erg veel plezier.

Nu is het vrijdag avond en ik zit rustig op de bank. De telefoon gaat me maatje Maikel belt. ` Goedeavond, zijn we al helemaal klaar voor morgen avond? ‘ . Ik begin te lachen en zeg dat ik er helemaal klaar voor ben. We spreken of om acht uur bij mij thuis te gaan voor drinken. Ik zal smiddags al de drank gaan halen. Twee flessen cola en daarbij natuurlijk een goede fles drank. Ik denk dat we dit keer voor black label gaan.

Ohja en dan hebben we dit puntje nog !

Ik heb er alleen nog niet over na gedacht wat ik aan Ga trekken. Snel open ik mijn tablet en ga maar eens op jacht naar een leuk setje voor morgen. Bij de meeste onlinne winkels is het voor tien uur besteld morgen in huis. Nou dan heb ik nog precies een uur om iets te vinden.

Zoeken zoeken en nog eens zoeken. Uiteindelijk heb ik iets gevonden. Een mooie rode jurk off shoulder zodat je mijn schouders mooi kan zien. Boven de knie en mooi uitgesneden in het rood . Nou als ik hier niet mee scoor weet ik het ook niet meer . Nu nog schoenen laat ik dan gaan voor een mooie beige hak. Niet te laag want ben al niet zo groot. Zo nou naar de winkelwagen en bestellen. Inderdaad staat er op de site voor tien uur besteld morgen in huis. Gelukkig maar anders kon ik weer opnieuw ga aan beginnen.

‘Trrriiiiinnnggggg!!! Triinnnngggg! ‘ ik schrik me rot stap uit bed en loop zonder na te denken naar de deur. ‘ Goedemorgen mevrouw, ik heb een pakketje voor u!’ Met mijn nog slaperige hoofd pak ik het pakketje aan en bedank de jonge dame voor het bezorgen van mijn pakket.

Leg het pakketje op de trap en loop terug naar mijn bed. Pff nog even hoor. Mijn telefoon geeft een lichtje we hebben dus een berichtje. Ik kijk snel Hoe laat het is kwart over negen nou dan gaan we nog even terug hoor. Ik leg mijn telefoon terug onder mijn kussen en ga nog even slapen.

Soms kan je gewoon beter als je wakker bent wakker blijven. Want doe je dat niet dan schrik je wakker en is het veel later dan dat je wilde .

Snel spring ik onder de douche en kleed ik mij aan. Zo nou we gaan vandaag gewoon even zonder make up dat haal ik vanavond wel in. Ik loop naar de deur pak mijn auto sleutels en ga naar de auto. Wat moet ik ook al weer hebben. Drank en een panty oh ja en niet vergeten nieuwe oogpotlood die is bijna op.

Ik wordt wakker van een vibrerende telefoon Onder mijn kussen. Ja hoor we hebben een beller. ‘ EEN HELE GOOOEEDDEE MORGEN! HEB JE ER NOG NET ZO VEEL ZIN IN ALS GISTEREN?’ Hoor ik een schreeuwende Maikel zeggen. ‘ haha nou ik ben net wakker ‘ komt met een nog grauwe stem uit mijn mond. ‘ het is kwart over een zal je niet eens wakker gaan worden?’ Ik schrik mij rot als hij zegt Hoe laat het is. Snel ga ik op de rand van mijn bed zitten en zoek ondertussen kleding in mijn kast.

Zo hehe ik plof neer op de bank. Alles heb ik gehaald wat ik nodig had. Nu kan ik even rustig eten gaan maken en dan is de tijd er al weer om een gezellige avond te gaan hebben.

Daar gaan we dan vijf voor acht.

Net zoals altijd is Maikel altijd precies op tijd. Zelfs iets te vroeg maar ben niet anders van hem gewend. Ik heb mij alleen nog maar gedoucht dat doe ik altijd dan kan ik mij opmaken én omkleden onder het genot van een drankje.

Gezellig zitten we te kletsen ondertussen ben ik al helemaal opgemaakt en omgekleed. De drank is bijna op maar we lopen nog recht op . Het is ook al bijna elf uur en Maikel belt de taxi. We kunnen van start en wat hebben we er zin in.

We hebben een gezellige taxi chauffeur en zingen met ze drieën met elk liedje mee. Van Nederlandstalig tot hip hop en alles even vals. Heerlijk gewoon dat je zo jezelf kan zijn bij iemand.

Aangekomen in de stad kan het feestje beginnen. We beginnen eerst met een shotje om weer even bij de komen van de reis. Voor dat we die op drinken moeten we elkaar eerst in de ogen kijken anders zeven jaar slechte seks en dat moeten we niet hebben he. We zijn in een club waar de muziek echt heerlijk is. Allemaal van die nummers waar je met je kont kan schudden.

Het is dan ook echt helemaal niet raar dat ik Maikel als mijn dans partner gebruik. Dan komt er ineens een lekker rustig konten schud liedje. Ik draai mij om en langzaam laat ik mijn billen tegen het kruis van Maikel aan draaien.

Zijn handen glijden om mijn heupen en hij trekt mij dichter tegen hem aan. Zonder maar een ogen blik na te denken draai ik mij om en we staan oog in. Dicht tegen elkaar aan dansen wij verder. Een raar gevoel in mijn buikje komt naar boven iets wat ik eigenlijk nog nooit heb gehad bij hem.

Ik wil mij terug omdraaien om mijn drankje te drinken maar hij pakt mijn hand beet en trekt mij terug . Hij kijkt mij en en zijn lippen gaan net langs de mijne. Hij geeft mij een kus op mijn wang en fluisterd in mijn oor. ‘ Dit had veel eerder moeten gebeuren’ . En hij zet zijn lippen op de mijne.

Zonder tegen stribbelen laat ik mij gaan. Onze lippen weten precies wat ze moeten doen net of we dit al vaker hebben gedaan. Zo een fijne zoen heb ik nog nooit gehad en alles in mijn lichaam begint te tintelen.

Zeker vijf minuten blijven we door gaan en het voelt zo vertrouwd ik snap er helemaal niets van. Ik draai mij terug om en weet even niet wat ik moet zeggen. Ik voel dat ik een heel rood gezichtje krijg en vraag snel of die nog iets wilt drinken. ‘ nee de rekening graag ‘ . We betalen en lopen de tent uit. Hij pakt mijn hand vast en houdt een taxi aan.

In de taxi zitten we een beetje ongemakkelijk. Van het vrolijke zingen op de heen weg is er nu een doodse stilte en weet ik niet wat ik moet zeggen. ‘ over vijfhonderd meter bent u op de plaats van bestemming ‘ zegt de verschrikkelijke stem van de Tom Tom.

Ik betaal de taxi chauffeur netjes en bedank hem voor het veilige thuis brengen .

We staan voor de deur en we hebben nog geen woord gesproken na de zoen die we hebben gegeven. Met trillende handen probeer ik de sleutel in de deur te krijgen.
Hij pakt mijn hand beet. ‘ sorry ik had dit je veel eerder moeten vertellen’ . Ik reageer niet eens op wat hij verteld. De deur valt open en ik trek hem mee naar binnen.

Eenmaal binnen sluit ik de deur en hij zet mij er tegen aan. Zijn lippen voel ik via mijn hals naar beneden glijden. Langzaam maar zo lekker. Kleine kusjes die over mijn schouders gaan. Zijn vingers glijden over de rist van mijn jurkje en hij doet hem open. Ik was bang dat je de randen zag door het jurkje en dat vind ik niet mooi dus heb geen lingerie aangetrokken. Mijn hakken klik ik uit en ik sta poedel naakt bij de deur.

Hij doet een stapje achteruit en bekijkt mij van top tot teen . ‘ precies zoals ik in mijn dromen had voorgesteld . Door dit zinnetje smelt ik helemaal. Ik trek zijn shirt en broek uit.

Dit allemaal tijdens het zoenen en lopen naar de keuken. Eenmaal in de keuken tilt die mij op het aanrecht. Mijn borsten krijgen de volle aandacht van zijn lippen en ik voel zijn tong over mijn tepels heen gaan. Als ik iets geil vind is dat het wel.

Zijn mond zakt langzaam naar beneden tot bij een bepaald plekje en hij begint rustig aan mijn klitje te likken. Ik laat mijn hoofd naar achter zakken en doe mijn handen in zijn haren. Deze jongen weet precies hoe je een vrouw gek kan krijgen. Zijn tong gaat steeds een stapje sneller en ik begin steeds heviger te kreunen.

Een standje wat ik nog nooit eerder had gedaan.

Hij stopt en tilt mij op. Hij laat mij zakken en zijn paal voel ik in mijn kutje glijden. Ik ben zo nat dat je het hoort soppen maar zo lekker. Ik had niet verwacht dat die zo een grote had.

Met mijn rug tegen de muur voort hij het tempo op. Diepe harde stoten voel ik bij mij naar binnen gaan en ik kan mij niet bedwingen. Mijn nagels staan in zijn rug en we beginnen terug te zoenen.

Ik voel zijn paal beginnen te kloppen in mijn kutje maar wil niet nu al dat hij komt. ‘ stop dit is te geil om nu al klaar mee te zijn’ . Hij zet mij terug op de grond en ik loop met hem naar boven.

Ik leg hem op het bed neer zodat ik dit geile spel af kan maken. Eerst geef ik een geil likje aan zijn dikke paal. Alles netjes geschoren en zo groot.

Ik klim verder naar boven en pak zijn paal beet en laat hem zo lekker in mijn kutje glijden. Zijn handen pak ik beet en zet die op mijn borsten. Eerst ga ik rustig op en neer en dan steeds een beetje sneller. Samen kreunen we heel de boel bij elkaar en we gaan steeds sneller. Zijn handen glijden naar mijn billen en hij pakt ze stevig beet. Hij duwt mij steeds als ik omhoog ga harder naar beneden .

Ik voel zijn paal weer beginnen met kloppen en wil het nu ook echt afmaken. Ik ga steeds sneller op en neer en ons gekreun samen wordt steeds harder en harder. Nog even en ik zal zijn heerlijke zaad in mijn kutje hebben. Nog een keer om en neer en we komen samen Lekker klaar. Ik voel zijn zaad gewoon mijn kutje in schieten en laat mijn lichaam op de van hem zakken.

Mijn hoofd slaat helemaal op hol maar wat nu?

Even zeggen we helemaal niets en blijven op elkaar liggen. Ik geef hem kleine kusjes in zijn nek gewoon om te zeggen dat het heerlijk was.

Ik kom omhoog en kijk hem aan. Het enigste wat die doet is een knipoog geven. Nu heb ik pas de tijd om zijn lichaam te bekijken. Alles is netjes geschoren en hij heeft een sixpack. Dat is dan je beste vriend en je weet niet eens dat die er zo uit ziet.

Hij duwt mij van zich af en wilt uit bed stappen. ‘ nee wacht , je kan toch gewoon hier blijven al is het alleen maar voor vannacht dan doen we net of dit allemaal niet gebeurt is’ . Als ik dit zeg spookt er van alles door mijn hoofd. Jaren lang ben ik verliefd op hem geweest nu was dat gevoel eindelijk gezakt en dit gebeurd. Dit haalt alles weer te voor schijn en misschien nog wel veel meer.

Zonder iets te zeggen loopt hij weg met zijn telefoon. Ik neem aan dat die naar huis gaat. Daar gaat onze vriendschap van jaren. Alles door een keer genot verpest en dan ook nog mijn gevoel.

Na tien minuten komt die terug. ‘ ik moet je iets vertellen. Van af het eerste moment dat ik jou zag was ik verliefd op je. Maar omdat we zo goed met elkaar om gingen heb ik het gevoel aan de kant gezet omdat ik bang was om je kwijt te raken. Wat net allemaal is gebeurd daar heb ik alleen maar over kunnen dromen. Ik heb mijn vriendin net gebeld dat het klaar is. Je hoeft nu niet gelijk ja te zeggen of misschien zeg je wel helemaal niets. Maar voor haar is het oneerlijk als ik bij der blijf. Ik blijf bij je slapen en hoop dat dit niet de enigste nacht zal worden. ‘

Heb ik dit nu allemaal goed gehoord wat hij nu tegen mij zegt. We hebben dus jaren lang om elkaar heen gedraaid omdat we bang zijn om de waarheid te zeggen. ‘ Dit zal zeker niet de enigste nacht gaan worden dat we samen zijn. Ik ben al jaren verliefd op je we hebben dus rond de pot gedraaid maar daar gaan we nu verandering in brengen. Ik wil jou vriendin zijn en samen wonen. Oud en gerimpeld zijn en er vooral helemaal voor gaan’.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lingerie kopen met mijn vriendin Rebecca.

Na een dagje werken even lekker ontspannen op twero