in , ,

Een avondje in onze vaste kroeg loopt uit op iets geils met de barman.

Barman. Ik denk dat iedere vrouw wel eens een keer seks heb gehad met meerdere mannen. Misschien wel gewoon met twee maar het kunnen er ook meer tegelijk zijn. Het rare van het verhaal is dat ik geen single vrouw ben. Wij hebben duidelijke regels en delen graag alles met elkaar. Mijn man deelt mij ook graag met meerdere mannen. Kijkt dan toe en speelt zelf ook lekker mee. Gelukkig kunnen wij zulke geile momenten met elkaar delen.

Ik date regelmatig en dat loopt vaak uit op een heerlijk potje met seks alleen hier is mijn man dan vaak bij aanwezig. Dan weet je gelijk dat wij niet vies zijn van één trio . Twee mannen die mij goed kunnen neuken welke vrouw wil dat nou niet. Als het er meer zouden zijn zou ik het ook niet erg vinden.

Kort geleden heb ik echt iets heel erg spannends mee gemaakt in de kroeg.

Het was tegen sluitings tijd . Ik en mijn man waren naar onze vaste kroeg geweest. We komen daar als zo lang en kennen de barman erg goed. Eigenlijk komt het er op neer dat we daar iedere week wel twee a drie keer zitten.altijd gezellig en je begint de mensen te leren kennen die daar komen.  We waren er nog met zijn vieren en het liefste zou ik nu naar huis gaan.

Heel de avond hebben ik en mijn man niet van elkaar af kunnen blijven en elkaar flink op zitten geilen .mijn kutje heeft dan ook echt zin in zijn dikke pik. De pik van mijn man is zo lekker dik dat als ik die nu zou voelen al snel klaar zal komen.

Het was de Andere mannen opgevallen dat wij zo met elkaar bezig waren en er worden één aantal opmerkingen over gemaakt.

Dan roept mijn man ineens maar schat . We kunnen nu naar huis gaan maar je kan hier toch ook op tafel gaan liggen. Ik blijf hem vragend aankijken om wat extra goedkeuring te krijgen. Met zulke dingen wil je toch zeker weten of hij het echt wilt.

De andere mannen rond de tafel staren mij aan en wachten op mijn antwoord. Mijn man knikt en ik weet dat dat een teken is dat het goed is. Ik stap op de tafel af en trek mijn jurkje uit. Ik heb alleen nog mijn kante rode string aan en klim op de tafel.

Mijn kontje laat ik draaien en kruip over de tafel heen naar mijn man die aan de Andere kant van de tafel is. Die begin ik te zoenen heftig te zoenen en kleed hem langzaam uit. Eerst zijn shirt uit en daarna knoop ik zijn broek los en trek zijn boxer uit. De andere mannen rond de tafel beginnen in hun broek te knijpen. Zo ben ik de enigste die hier naakt gaat? Kom op ik wil die van jullie allemaal wel zien. De mannen trekken hun broek uit en daar beginnen ze mee te spelen.

De pikken rond mij heen beginnen allemaal te groeien en zien er heerlijk uit.

Mijn man draait mij om en schuift mijn benen uit elkaar. De mannen komen wat dichterbij de tafel staan en een man laat zijn pik over mijn hand heen glijden. Mijn eigen man zet zijn mond op mijn klitje en begint er stevig aan te likken. Hierdoor begint mijn kutje aardig te soppen. Zijn tong weet precies wat die moet doen en maakt het net zo lekker als altijd.

De man die zijn pik in mijn hand neer legde begin ik aan trekken en zie zijn gezicht veranderen. Na een aantal minuten stopt mijn man met likken en zet zijn kloppende eikel tegen mijn schaam lippen aan. Dan schuift die hem naar binnen. Door dat hij hem naar binnen schuift hoor je dat mijn kutje heel erg nat is.

Hij neukt mij niet zo lang en draait mij om . De jongste van het stel komt voor mij staan en pakt mijn haar beet. Ik zet mijn lippen op zijn paal en begin hem rustig te pijpen. De barman is achter mij komen staan en wisselde mijn man af. Hij neukt mij in een rustig tempo en op dat tempo pijp ik de jongste man.

Mijn tepels krijgen de volle aandacht van twee verschillende handen die het allemaal nog moeilijker maken maar vooral geiler.

De barman die mij aan het neuken is begin zwaarder te ademen en de jongen man maakt plaats voor mijn eigen man. Hij geeft mij een kus op mijn voorhoofd en stopt zijn dikke paal in mijn mond. Ik weet precies wat die lekker vind en doe dat dan ook gelijk. Zijn ademhalingen begint ook sneller te gaan en ik weet dat het voor hem niet meer zo lang zal gaan duren.

Ik voel de barman zijn pik steeds dieper gaan en zachtjes tegen mij baarmoeder aan stoten

Na één aantal minuten voel ik zijn warme zaad mijn kutje in lopen. De jongen jonge neemt de plek in van de barman. Zo dame ik zal je kutje eens goed leeg gaan maken. Door dat hij dat zegt krijg ik kriebels in mijn kutje.

Praten kan Ik niet . ik heb mijn mondje vol.ik voel zijn paal bij mij naar binnen glijden en het zaad van de barman langs mijn benen lopen. Het tempo van de jongen jonge is sneller als van de barman en mijn gekreun wordt ook steeds meer en meer. Zijn dikkere pik als de barman raken mijn wanden extra zodat het nog geiler is. Ik krijg het moeilijk om te pijpen en geneukt te worden omdat het allemaal zo geil is.

Ik voel de paal van mijn man in mijn mondje kloppen en weet dat ik elke moment een mondje vol zal gaan hebben. Ja hoor daar komt hij. Ik voel zijn zaad diep in mijn keeltje spuiten zo diep dat het uiteindelijk uit mijn mond hoeken eruit komt. Het loopt langs zijn paal terug naar beneden. Snel slik Ik de rest van zijn zaad door en lik ik de rest van zijn zaad op. Ik zal nooit een druppel verspillen daar is het allemaal veel te lekker voor.

De barman die mijn kutje heeft vol gespoten is naast mij weer aan de tafel komen zitten en speelt weer met zijn paal.

Mijn kutje wordt nog steeds geneukt door de jonge jongen maar die begin ook aan zijn einde te komen. Ik voel dat hij sneller en sneller gaat en ja hoor zijn zaad komt ook lekker in mijn kutje. Mijn man heeft een handdoek gepakt met wat warm water. zodat ik even alles goed schoon kan maken en legt mij neer op tafel. Hij laat zijn vingers over mijn klitje heen glijden en ik voel zijn pik tegen mijn been aan gaan terwijl die er mee aan het spelen is.

De handen van alle drie de mannen gaan over mijn lichaam en mijn man speelt met het belangrijkste. Terwijl hun met mij spelen spelen ze ook met hun eigen pik. Mijn gekreun wordt harder en sneller en hun gehijg wordt ook steeds meer. Ik weet dat ze mij strakjes lekker vol gaan spuiten.

Mijn hoogtepunt gaat heel snel komen en zie de mannen opstaan.

Daar staan ze met zijn drieën om mij heen. Terwijl ik heerlijk aan het klaar komen ben . Voel ik op verschillende plekken één voor één warm zaad over mij heen komen. Hmmm wat is dit geil.

Zij vinger glijd nog een keer over mijn klitje en ik kom geil klaar . Dit was de eerste keer met die verschillende mannen maar ik kan je verzekeren dat het niet de laatste keer was. Mijn man kijkt mij lachend aan en geeft mij een kus. Zo schatje nu zal het lopen voor de komende dagen wel wat moeilijker gaan he. Ik lach en geef hem een kus. Schat jij bent straks gewoon nog een keer de lul.

Eerst maak ik mij even helemaal schoon over zit zaad wel geil om te zien maar het begint te plakken. De handdoek haal ik over mijn lichaam en ik kleed mij aan. De heren staan aan de bar als ik terug kom en hebben voor zichzelf al een drankje klaar staan. Aan het einde van de bar staat een cocktail klaar. Zo dame die heb je wel verdient. We blijven nog even zitten en drinken alles op. Dan pak ik mijn man zijn hand beet. Schat we gaan naar huis. Ik wil nog verder waar we gebleven waren.

Wat vind je ervan?

Wat mij nu toch is gebeurt had ik nooit verwacht!

DEEL 1 : Waar het allemaal mee begon met mijn vriendin miranda!