in ,

Een auto monteur die mij wil helpen.

Je kent het probleem wel . Een keer per jaar moet je auto voor de apk keuring. Nu heb ik mijzelf al laten vertelen dat ik nieuwe koppeling platen nodig heb en dat dat rond de vijfhonderd euro gaat kosten. Alleen het enigste probleem wat ik nu heb is dat ik even krap bij kas zit.

Drie maanden geleden ben ik mijn baan kwijt geraakt. Het was ook wel te verwachten. De verkoop van het bedrijf ging achteruit en mijn collega was al een paar maanden eerder ontslagen. Toen dan ook mijn contract verlengd moest worden wist ik dat dat niet ging gebeuren. Enigste voordeel wat ik nu heb is dat mijn oude baan een door start gaat maken volgende maand met een nieuwe eigenaar en ze hebben mij al benaderd.

Een vriendin van mij wist wel een garage die niet al te duur was.

Normaal luister ik nooit naar wat iemand zegt . Ben altijd strontje eigenwijs en doe altijd mijn eigen zin maar deze keer luister ik eens een keer naar een ander. De vriendin heeft mij het adres gegeven en ik ga een kijkje nemen. Ze heeft mij verteld dat daar altijd wel iets te regelen valt dus laten we hopen deze keer ook.

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming kan ik meteen door rijden met mijn auto. Ik leg de monteur uit wat er allemaal aan de hand is met de auto en hij stapt meteen in. Mijn auto wordt naar achteren gereden en ik moet plaats nemen in het kantoor.

De baas van de garage stapt binnen. Zo jonge dame er moeten een aantal dingen aan gebeuren. Ik leg de baas uit dat het betalen van de reparatie nu alleen niet zo gemakkelijk gaat. De man kijkt mij lachend aan en zegt gelijk dat we daar samen wel uit zullen gaan komen. Ik geef mijn sleutel af en zeg dat ik volgende week terug kom om een kijkje te nemen.

Een weekje later zoals afgesproken neem ik een kijkje.

Het is een snik hete dag en ik loop puffend de garage binnen. Aller eerst zie ik helemaal niemand staan hoor wel vreemde geluiden achter uit de garage komen. Loop een stukje door en dan zie ik ineens de baas met zijn telefoon in zijn hand zitten. Mijn auto staat op de brug en ziet er nog niet af uit. Als ik dichter bij kom hoor ik gekreun meneer zit rustig op zijn gemakje naar porno te kijken.

Als die mij ziet schrikt hij niet heel raar want hij hoort aan mijn auto bezig te zijn. Met een smoes verteld hij wat hij aan het doen was. Ik probeer mijn lach in te houden. Want als die opstaat en mij een hand geeft zit zijn overal er een beetje strak bij beneden.

Hij loopt weg en vraagt of ik koffie of iets fris wil. Ik wil wat fris en wacht op hem dat die terug is. Als hij alles aan het halen is bedenk ik mij ineens iets . Ik kan het natuurlijk ook allemaal anders aanpakken. Hij komt terug gelopen en verteld mij hoever die met de auto is. Vriendelijk zeg Ik dat alles wel goed komt en dat hij het op zijn eigen tempo moet doen.

Ik ga proberen een deal te sluiten.

Ik vertelde de baas nog een keer dat ik werkloos was geraakt en dat er volgende maand een doorstart gemaakt zal gaan worden en ik dan weer werk zal hebben. Werk wat beter betaald en ik ook in kan gaan groeien. Alleen dat ik een voorstel voor hem had.

Dit is misschien heel raar dat ik het aan je vraag of zelfs al aan je voorstel maar is het misschien een idee dat ik een deel in natura aan je betaal. De onderdelen betaal ik zelf volgende maand als ik mij  nieuwe werk heb maar de arbeids uren betaal ik dan een maand lang wekelijks in natura aan je uit.

De baas waar van zijn naam Marco is . Een goed uitziende man, netjes afgetraind lichaam en hardwerkend kijkt mij aan. We doen het ! De onderdelen doen we over twee maanden en tot die tijd geef jij mij wekelijks seks. Alleen een ding ik ben dominant en jij luisterde naar wat ik wil.

Heel stiekem vind ik dit helemaal geen slecht idee. Marco is een goed uitziende man en dominant maakt mij ook nog eens goed geil. We schudden elkaar de hand en de deal staat vast.

Zonder twijfel.

Marco ? Jij wilde leiding . Pak hem dan maar.  Hij twijfelde geen moment en ging met zijn handen onder mijn rokje. Mijn string trok hij naar beneden en gooide hem de openstaande auto in. Hij draait mij om en zet mijn handen tegen de auto aan.

Zo bukken jij. Daar sta ik dan midden in een garage zonder string aan en mijn rok omhoog. Ik voel hem door zijn knieën heen zakken als ik verder naar voren buk voel ik zijn tong tussen mijn schaam lippen verdwijnen. Hmm dit standje heb ik nog nooit gedaan maar vind het echt wel heel erg geil. Mijn gekreun is dan ook echt tot buiten de garage te horen en ik laat mij helemaal gaan. Zijn tong gaat snel over mijn klitje en ik ben al goed nat aan het worden.

Dan komt hij omhoog en ik voel dat hij zijn overal uit aan het trekken is. Tot de helft zie ik zijn rits zakken en een grote dikke pik komt tevoorschijn. Deze maat had ik echt helemaal niet verwacht. Hij schrijft zijn dikke pik zonder pardon mijn kutje in.

Neukt mij hard achter de auto.

Zijn tempo zit er gelijk vol in en als de mij zo hard aan het neuken is pakt hij mijn haar beet en trekt eraan. Dominant ja dat is die daar kan ik helemaal niets van zeggen.

Uit het niets stopt hij ineens. Zo op je knieën nu ! Ik kan niets anders doen dan luisteren en zak door mijn knieën. Zijn dikke natte paal hangt voor mijn neus en hij pakt mijn hoofd beet. Ik doe mijn mond open en neem zijn dikke paal diep in mijn mondje. Ik voel hem tegen mijn heug aan komen maar blijf door gaan zodat die alleen maar meer wilt.

Zijn gekreun en gehijg wordt steeds meer en eigenlijk wil ik ook nog wel genieten maar hij bepaald. Net of die het wist stopt die en gaat op de grond liggen. Zo neem aan dat jij nog gaat werken voor je geld? Ik lach en laat stap op hem af.

Je wilt waar voor je geld? Ik zal laten zien wat je er voor krijgt. Meteen ga ik zitten op zijn pik en laat hem in mijn kutje glijden. Mijn kutje is zo nat dat dat gelijk in een keer goed gaat. Als ik op hem zit trek ik Mijn truitje uit. Ik heb geen bh aan en pak zijn handen beet zodat die lekker kan knijpen in mijn borsten. Ik hoef hem niet eens te sturen want als hij dat zietpakt hij ze gelijk beet.

Dat is de eerste keer!

Als ik hem zo hard aan het bereiden ben voel ik dat ik al snel ga klaar komen en laat dat dan ook aan hem horen.  Nog even een paar keer op en neer en mijn kutje spant samen en ik kom hard klaar. Hij duwt mij meteen van zich af en duwt mij naar de motor kap toe.

Zo dat is een keer ben je klaar voor nummer twee? Marco is zo een geilerd dat ik nog maar net gebukt sta en zijn dikke pik al weer bij mij naar binnen voel glijden. Zijn tempo is harder als de mijne en als hij zo blijft door gaan is de tweede keer klaar komen sneller als we denken.

Twee keer klaar komen door te neuken gebeurt niet zo heel snel aan daar kwam nummer twee ook aan. Alles kreun ik bij elkaar en het vocht van mijn natte kutje loopt langs mijn benen.

Uitgepuft  maar boter geil.

Hij haalt zijn pik uit mijn kutje en ik zak door mijn knieën. Dan begint hij aan zijn pik te trekken en ik speel met zijn ballen als hij mijn gezichtje en mijn borsten helemaal volspuit met zijn geile zaad.  Al snel trekken we na al dit gegeil alles netjes weer aan en zegt hij dat hij verder gaat met mijn auto.

Vanaf het moment dat dit allemaal gebeurd was . Ging ik elke dag wel even kijken bij mijn auto. Wat wekelijks zou moeten worden werd dagelijks. De ene dag was het even snel zaadlozen en weer weg en de Andere keer pakte we het weer hard en uitgebreid aan. Het was in ieder geval nooit saai met hem.

Na een maand was dan ook heel mijn auto klaar en kon die voor de apk gekeurd worden. Alles was er netjes aan gemaakt. Eerlijk gezegt vond ik het ook wel jammer dat het stopte. Maar misschien maken we wel een vervolg regeling. Je weet het nooit he?

 

Wat vind je ervan?

Een buurt bbq met een super geil eind.

Mijn bazin Beffen op kantoor had je dat verwacht?