in

Een afspraakje met mijn boekhoudtser.

Het is weer zo ver de aangiften van dit jaar moeten aangegeven worden. Ik ben nu twee jaar bezig met mijn eigen bedrijf en tot nu toe gaat het goed als zij alles netjes invult. Vorige week heb ik haar dan ook gebeld om weer een afspraakje te maken om alles weer zo goed te doen als vorig jaar. We hebben toen gelijk naar een gaatje in de agenda gezocht en kwamen uit op donderdag 12 september om 19 uur . Vandaag is dan ook de dag dat ik er naar toe mag. Heb al mijn spullen al in mappen gedaan en ben klaar om te gaan.

Stap in de auto en rij er naar toe. Het is een half uurtje rijden dus niet zo heel erg ver. Ondertussen in de auto luister ik lekker naar de radio en zit mee te zingen. Eenmaal op de snelweg sta ik in de file. Hier zit ik echt helemaal niet op te wachten. Gelukkig vertrek ik altijd iets vroeger . Heb dan ook wat meer spelling in tijd en kom precies vijf voor twaalf aan.  Pak de spullen uit de auto en bel aan.

Op tijd voor het afspraakje .

Ze doet de deur open en daar staat ze dan. Het is echt een beeldschone vrouw. Mooi lang zwart krullend haar en blauwe ogen heel apart maar erg mooi. Ze heeft een jurkje aan met een split aan de achterkant daar onder mooie zwarte pumps gewoon een top vrouw om te zien. Ze gaat voor en we lopen richting haar kantoor. ‘ wil je een bakje koffie ?’ Nee hoor heb je wel een glaasje water of iets fris? Ze loopt het keukentje in naast haar kantoor en pakt het drinken. De boeken leg ik op tafel neer en ze begin gelijk alles in te vullen. Omdat zij alles zo netjes als die tijd heeft bij gehouden is het dan ook binnen een half uurtje gepiept.

Zo alles is weer gedaan ! En ik denk zelfs dat je geld terug gaat krijgen. Het zal niet veel zijn maar beter iets dan niets toch? Ik begin te lachen daar heb je helemaal gelijk in. We zitten nog een beetje te kletsen over van alles en nog wat en uit het niets vraagt ze of ik een wijntje lust. Een wijntje kan geen kwaad. De sfeer draait een beetje om en we krijgen het steeds gezelliger. Praten niet meer over het werk en zij zoekt mij steeds meer op.

Wie verwacht een wijntje bij een afspraakje met de boekhoudtser.

We verhuizen naar beneden. Haar kantoor is bij haar huis en ze wil graag naar haar woonkamer. Ik ben hier nog nooit geweest maar stem er mee in om met haar mee te gaan. We zitten op de bank en ze vraagt of ik nog een wijntje wil. Sorry ik kan niet nog een wijntje drinken ik ben met de auto. Ze kijkt een beetje teleurgesteld en verteld dan dat het na tien jaar klaar is met haar vriend. Ze wist dat het zou gaan gebeuren maar dan is het toch even een klap. Wel zegt ze dat ze het veel beter vinden dat het zo is gegaan en nu meer rust heeft.  Ik hou dan ook mijn glas omhoog en laat haar nog een keer inschenken . Daar moeten we op proosten! Lang leven het vrijgezelle bestaan. We toosten erop . Ik wist niet dat jij vrijgezel was. Oh dat ben ik al jaren ben niet van de relatie of gewoon weg nog niet de juiste tegen gekomen.

Heb je misschien zin om een filmpje te kijken? Ik schrik een beetje van de vraag maar vind het wel een goed idee. Ik moet dan wel even bellen naar een maatje van mij want daar had ik mee afgesproken. Loop de gang op en bel me maatje. Hij snapt het helemaal en we verplaatsen het afspraakje naar morgen.

Dirty dancings wilt ze kijken !

Ze wilt de film dirty  dancings kijken niet echt een film die ik zou kiezen maar ik laat hem haar aan zetten. We gaan samen terug op de bank zitten. Mag ik tegen je aan zitten? Wacht even dan doe ik mijn jasje uit. Weet je doe maar lekker of je thuis bent. Ze gooit haar hakken uit en gooit ze de gang in. Ik loop snel even naar de gang om mijn schoenen uit te doen en hang mijn jasje aan de kapstok.

Terug op de bank zitten we lekker tegen elkaar aan. Haar hand glijd langzaam over mijn borst en ze begint mij te strelen. De streling zorgt voor een bepaald gevoel in mijn lichaam. Mijn vingers glijden over haar armen. Dan doet ze haar hoofd omhoog en kijkt mij aan. Ik verwacht dat ze iets tegen mij wilt zeggen maar er gebeurd iets heel anders.

Afspraakje loopt anders dan verwacht.

Ze begint mij te zoenen en komt omhoog. Haar benen schuift ze over mij heen en komt op mij zitten. Zonder er over na te denken knoopt ze mijn bloes open en begint via mijn half kleine kusjes te geven. Ik laat mijn handen langs haar hals glijden en pak haar kin beet. Weet je zeker dat je dit wilt doen? Met haar geile ogen zegt ze eigenlijk al genoeg.  Ze staat dan ook op en rits haar jurkje aan de achterkant open. Een mooi lingerie setje met kousen komt er onder vandaan. Jarretels alles zit erop en eraan en het is echt een lust voor het oog. Achter haar staat een stoel en ik laat haar daar open zitten. Ik knoop mijn broek los en trek hem alvast uit. Daarna kruip ik naar haar toe. Kleine kusjes vanaf haar voeten via haar binnen been steeds verder naar boven.

Aangekomen bij haar slipje trek ik hem bij haar uit en begin haar klitje te likken. Haar lippen zijn goed nat en daar door krijg ik nog meer zin. Haar gekreun is oor verdoven als ik haar klitje sneller begin te likken. Mijn handen glijden over haar buik naar boven naar haar borsten. Ik voel haar harde tepels door haar bh heen steken en begin een zachtjes mee te spelen.

Ik wil alles van haar lichaam.

Haar handen gaan door mijn haar en ze duwt mijn hoofd steeds harder in haar kutje.  Mijn tong gaat steeds sneller en ik voel dat ze klaar gaat komen. Hmmm ik wil jou paal diep in mij voelen. Ze komt stevig klaar en ik voel haar kutje knijpen van genot. Ze duwt mijn hoofd bij haar klitje weg en gaat om haar knieën zitten.

Als ze zo voor mij zit kan ik niets anders dan haar billen stevig beet pakken. Ik schuif ze iets uit elkaar en zie haar kutje . Daar steek ik dan ook mijn dikke paal in. Ze wil niet te lang wachten dat voel je. Als ik mijn pik in haar kutje duw komt ze harder naar achter. Ik krijg niet eens te kans om het ritme te bepalen omdat zij het doet. Ze wil mij diep in haar voelen tot dat ik het over neem. Mij  handen zet ik net boven haar billen en pak haar stevig vast en het feest gaat beginnen. Mijn paal gaat steeds sneller in haar kutje steeds haar en haar gekreun wordt steeds meer. Ik kan mij zelf niet meer bedwingen en pak haar lange zwarte haar beet.

Haar kutje knijpt samen als we klaar komen.

Ik neuk haar dieper in dat geile kutje en trek aan haar haar. Het gekreun van ons samen wordt dan ook steeds meer. Nog een paar keer in het geile kutje en ik kom klaar. Ik spuit dan ook heel haar kutje vol en ze laat zich uitgeteld naar voren glijden. We hijgen het samen uit en ik ga terug op de bank zitten. Ze komt bij mij zitten en we steken samen een peukje op.

We hadden dit allebei helemaal niet verwacht van een afspraakje voor de boekhouding. De film zetten we opnieuw aan en ze pakt de fles wijn uit de kijken. Zullen we hem maar samen leeg gaan maken? Je kan hier blijven slapen als je dat wilt ? Ik hef het glas omhoog en zeg dat ik het goed vind. We liggen samen weer op de bank en kijken onze film af. Denk alleen niet dat we vanavond het bij een keer houden. De spanning houden we er samen in. Misschien is dit wel het begin van meerdere keren een afspraakje.

Wat vind je ervan?

Lekker wijf ontmoet op een geile chat.

Naar de parenclub met een collega.