in

Die dinsdag middag mijn telefoon gaat af.

Die dinsdag middag mijn telefoon gaat af. Een sms; niet voor 20 uur komen. Dokter Bob. MMM zou het niet gelegen komen? of is er iets? Ik vroeg me gelijk van alles af. Dus stuur netjes een sms terug. Komt het wel gelegen dan ik kom? Niet veel later ging mijn telefoon, zeker komt het gelegen maar er moet het een en ander even geregeld worden.

Pfffff, nu kreeg ik het echt warm, geregeld worden wat??? waarom? Mijn buik begon te kriebelen en trok op voorhand al samen. Woensdag toch nog even geprobeerd wat meer informatie te krijgen, met als gevolg dat de kriebels alleen maar meer werden en de vragen ook. Ik werd er niet beter van. Ik hoefde geen indruk te maken met kleding. Het zou alleen op dezelfde manier beginnen als de vorige keer.

Dus bij binnenkomst een blinddoek om. Dat wilde dus niet zeggen dat Hij alleen was, maar ook niet dat Hij niet alleen was. Hoe kan een mens zichzelf gek maken eigenlijk. Dan is het zover, 16 mei ik heb mijn 2e afspraak bij Dokter Bob 🙂 Na heerlijk onder de douche geweest te zijn en er voor gezorgd te hebben dat alles goed schoon dus loop ik nog even doelloos door mijn huis.

Om 5 voor 8 kom ik bij Dokter Bob aan. Inmiddels vieren de spanningen hoogtij maar de kriebels voelen lekker, goed en vertrouwd. Na een knuffel en het aan nemen van mijn vest en tas en …… de vraag of ik wel gedouched had. (grrr ja, ik had er de vorige keer immers de tijd niet voor gehad en nog voelde ik me beschaamd voor die keer, pffff) Na het afdoen van mijn bril kreeg ik een blinddoek voor en werd ik de trap op geleid.

Hier aangekomen werd ik een aantal keren rond gedraaid, pfff, zo even mijn evenwicht terug vinden. Dan trekt de Dokter snel mijn kleding uit en met snel bedoel ik snel, ik sta ook echt even te wankelen. Kom, kom, je kan wel even op 1 been staan. Ook krijg ik de vraag of ik weet wat een bodyboard is. Nee, sorry, dat weet ik niet. Daar ga je dan nu achter komen.

Daar sta ik naakt met alleen een blinddoek mijn handen in mijn nek met alleen Dokter Bob???? of toch?? Dan voel ik een zweep over me heen gaan. Mmmm, dit voelt goed. Hij pakt mijn tepels stevig ook dit geeft een extra prettig gevoel. Een ander soort zweep komt voorbij, ik voel hem op meerdere plaatsen over mijn lichaam gaan.

Zo, ik ga nu even mijn massagetafel pakken en dan het bodyboard. Ik sta nog steeds netjes met mijn handen achter mijn hoofd. Hoor gerommel, wat gaat er gebeuren? De tijd duurt lang voor mijn gevoel, Heb je weleens vast gestaan? Ja, natuurlijk heb ik weleens vast gestaan zeg ik lachend, aan het kruis en schandpaal.

OK, dan kom je nu een keer ECHT vast te zitten. Ik hoor een lach in zijn stem, maar een lieve lach. Mijn oren staan op scherp, het gerommel de manier waarop Hij praat geeft eigenlijk aan dat Hij niet alleen is, maar zeker weten doe ik het niet. Het kan ook zijn dat Hij me gerust wil stellen. Dan moet ik me omdraaien en gaan zitten. Oeeffff, dit is eng het lijkt wel of ik kantel.

Nu naar achteren en gaan liggen. Ik word vast gemaakt op een plank. Eerst mijn arm, dan mijn buik, mijn benen, mijn ander arm. En als alles vast zit wordt alles nogmaals strakgetrokken. Wow, dit is stevig. Het enige dat ik nu nog kan bewegen zijn mijn vingers, mijn tenen en mijn hoofd.

Vind je het erg dat er 7 mannen staan te kijken? vraagt Dokter Bob. Ik slik, er gaat toch enigszins een angstig gevoel door me heen, maar ook de gedachten dat ze me nu toch al gezien hebben en Dokter Bob me een vertrouwd gevoel geeft.:-) Zo hoe goed kan jij tellen? Ik grinnik een beetje: redelijk goed. Damm, ik kan geen kant op, “wat gaat er gebeuren” gaat er in een fractie van een seconde door me heen.

Ik hoor een geluid als of er iemand opstaat. Hoeveel vingers voel je 1, 2, 3, 4, 5, 7? Doen we nog een keer: 1, 3, 4, 5, 7,10, uhhhhhh, 15? Dammmm, hij is dus niet alleen, wie is er nog meer, wat gebeurt er?? Even en ben ik het draaitje kwijt en voel de handen over mijn lichaam gaan, mijn voeten, mijn borsten, knijpen in mijn tepels. Er wordt een vibratortje tegen mijn klit gezet en ik probeer uit volle macht tegen te houden om klaar te komen.

Pffff, hier ga je niet spuiten, voor publiek. Ik maak te veel geluidjes en krijg iets over mijn hoofd: wat is dit? Het voelt zacht, maar vreemd. Ik kom klaar, ik kan het niet tegen houden. Mijn buik trekt samen en het orgasme wil zo ongeveer van uit mijn tenen komen. Ik, ik hoor…. mezelf. Hijgen, grommen, ja, zelfs gillen. Dan voel ik geen handen meer op mijn lichaam, maar mijn buik trekt samen als of mijn G-spot gemasseerd wordt.

Dit mmmmm, zo geil, zo intiem, zo opwindend. En weer kom ik klaar en nog vaker ook. Ik weet ook echt niet meer hoe vaak. De Dokter maakt me los, maar ik moet blijven liggen zoals ik lig. Dan wordt het ding van mijn hoofd gehaald en mijn blinddoek af. Durf ik mijn ogen te openen?? Even rek ik nog om te vragen in mijn ogen te mogen wrijven. “Dat doe ik wel voor je” zegt de Dokter.

Dan doe ik mijn ogen open en kijk ik in een paar mooie ogen van S “Hoi”, zeg ik ietwat verlegen. Vanaf hier ben ik wat kleine stukjes kwijt. Niet erg, het was heftig, intens, geil opwindend. Dan staat Dokter Bob links van me en ineens staat S naast me of omgekeerd. Het lijkt wel een grote wisseltruc. Vreemd, maar niet eng. Eigenlijk voelt het geruststellend, rustig ontspannen.

Volgens mij ben ik zelfs klaar gekomen door het masseren van mijn tenen, uhhhh…….. en…… het puntje van mijn grrrrrrrrr neus. Mijn oren…….. zijn er nog plaatsen die niet erotische zijn aan mijn lichaam? Of waar ik niet erotische op reageer??? De Dokter houd zijn hand boven mijn buik laat me S aan kijken en hup,…… ik spuit weer, zoals ik nog nooit heb gespoten.

Damm, dit is verbazingwekkend en ook zo mooi en intiem ook eigenlijk. S hangt over me heen en kijkt me diep in mijn ogen, lief en toch ook dwingend moet ik haar aankijken en voor haar klaar komen. ( Sowieso met je ogen open klaar komen voor iemand heb ik nooit eerder gedaan dan hier in de praktijk.) Het maakt het klaar komen zoveel intenser zoveel gevoeliger, zoveel mooier.

Wat kan je meer genieten als je goed met je eigen lichaam en geest om leert gaan en er voor open durft te staan zeg. En nee, ik schaam me ook nog voor veel dingen hoor. Ik durf zeker nog niet alles. Maar heb hier ook wel al veel geleerd 🙂

Ik kan ook niet anders zeggen dan dank je wel voor deze mooie beleving Dokter Bob, je laat mij me lichaam op een totaal nieuwe manier beleven. Na nog even gezellig wat gedronken te hebben is het tijd voor afscheid. In de gang kijkt hij me aan en ik voel weer mijn buik samen trekken, mijn ademhaling gaat snel damm, als ik nu weer klaar kom, zijn mijn kleren nat.

Ik stotter en vecht met mezelf Maar kan het niet tegen houden om klaar te komen. Nee, niet vragen hoe vaak, want het schaamrood zal me naar de kaken stijgen. “Nou, bij de rotonde halverwege zal het nog wel een keer gebeuren” zei Dokter Bob. Of heb ik niet goed geluisterd, grrrr, en zei hij bij ELKE rotonde. Dit ga ik hem de volgende keer toch even navragen.

Want onderweg naar huis was elke rotonde raak, voelde ik mijn G-spot samentrekken, mijn ademhaling sneller gaan, de kriebels toenemen en ……. Ja, hoor weer een orgasme. Wat kom je dan veel rotondes tegen. Dokter Bob U bent me er eentje. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en hopelijk bevalt dit verslag net zo goed als het eerste. Want opdrachten uhhhhhh die zijn niet mals heb ik al door 🙂

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een “hemelse” sessie met Dr. Bob…….

Grijns…