in ,

Die keer heb ik mijn eigen regel overtreden

Dus ik ben een vrij strakke, nogal conservatieve (niet politiek) man. Ondanks dat ik graag niet met dingen en dingen bezig ben, houden de mensen met wie ik werk er graag bij. Ik word voor van alles uitgenodigd, en dit weekend (de tijd in het verhaal was een paar jaar geleden) was geen uitzondering. Mijn maatje vroeg me om langs te komen. Het was een housewarming party en er zouden een paar mensen aanwezig zijn. Met deze man betekende dat ook nogal wat alcohol. Toen ik dat wist, liep ik erheen (waarschijnlijk 20 minuten, geen probleem).

Dus bij aankomst zijn er een paar mensen aanwezig. Ik ken er zelfs een paar. Een van de mensen die ik ken, is een meisje genaamd Jessica. Ze werkte nog geen jaar bij ons. Korter meisje, schattig gezicht, parmantige tieten. Over het algemeen aantrekkelijk uitziend meisje. Ik zal niet liegen en zeggen dat de gedachte niet bij me opgekomen was. Maar ik was verantwoordelijk en ik had nog een paar jaar de tijd. Die avond had ze andere ideeën.

Als ik mezelf ben, negeer ik het natuurlijk of ben ik me er gewoon niet van bewust. Ik breng de hele nacht bij haar door. Het begon allemaal met een spelletje bierpong. Ze pakte mijn hand en sleepte me naar zich toe. We hebben verloren. Slecht. Daarna sleepte ze me naar de keuken om wat foto’s te maken. Ze maakte een grapje over het bewaren van het glas en liet me het gewoon vanaf haar navel doen.

Daarna hebben we gedanst. Natuurlijk zijn we op dit moment allebei erg dronken. Dus het is minder dansen en meer malen. En het is minder slijpen en meer droog wippen. Ik herinner me levendig dat ik hard werd terwijl ze haar kont tegen me aan drukte. Die glimlach die ze over haar schouder wierp, pakt me nog steeds.

Toen er meer mensen de kamer binnenkwamen, stelde Jessica voor of we een luchtje zouden gaan scheppen buiten. We maken het terug naar de keuken. Ik kijk haar in de ogen en zeg: “Weet je, ik vind je echt mooi en sexy.” (het was misschien minder welsprekend) Ik zou dat ooit hebben gezegd zonder een liter alcohol om dat te ondersteunen.

Ze stopte, keek me aan en trok me toen in een harde, slordige kus. Ik weet niet helemaal zeker hoe lang we daar in de keuken zaten. Ik herinner me dat ze me tegen de toonbank duwde. Ik herinner me dat ze haar kruis tegen het mijne schuurde. Ik herinner me haar hijgend, haar kreunen. En ik herinner me dat ik zei dat we moeten doen wat we ook doen, ergens meer privé.

Ik herinner me dat ik de logeerkamer vond en we haastten ons om onze kleren uit te trekken. Ik herinner me haar slordige pijpbeurt die me in 30 seconden bijna deed klaarkomen. Ik herinner me dat ik assertief was en de gunst beantwoordde, maar ze had net zo goed mijn gezicht kunnen neuken. Het mooiste was toen ze bovenop mij kwam rijden. Ze kwam op het moment dat mijn pik het dieptepunt bereikte en daarna weer nadat ze me had bereden. Ik wil zeggen dat ik de hele nacht ging en we hadden de hele nacht seks, maar ze was enthousiast en erg goed om me een goed gevoel te geven. Hoewel, als een meisje ‘kom in me’ zegt, kan ik mezelf niet stoppen. Dat was niet de laatste keer dat we seks hadden. Mijn favoriet was toen we aan het werk waren.

Ik hoop dat dit verhaaltje een beetje goed is?

Wat vind je ervan?

Herinneringen aan Arno

Seks op de late avond in de achtertuin is zo geweldig