in

De vrouw van mijn collega

Ik ontmoette mijn vriend toen ik aan een nieuwe baan begon. We waren van plan om in het weekend rond te hangen en wat bier te drinken, maar het was altijd moeilijk om een afspraak te maken omdat hij 2 kinderen en een vrouw had. Er gingen een paar maanden voorbij en we maakten plannen voor een barbecue.

Op het werk schepte hij op over zijn vrouw.

Hij had altijd verteld hoe heet zijn vrouw was en toen ik haar ontmoette, realiseerde ik me dat hij geen grapje maakte! Ze had een geweldig lichaam. De BBQ was een goede tijd, we werden allemaal veel te dronken, vooral mijn maatje. Ik ging naar binnen om de volgende bier ronde te halen en zijn vrouw volgde mij. Mijn vriend viel bijna flauw in een tuinstoel zo dronken was hij. Ik stapte naar binnen om het bier te pakken en zonder enige waarschuwing tilde zijn vrouw, die achter me aan was gelopen. Haar shirt op om me haar tieten te laten zien. Ze keek de hele nacht veel naar mij en ik kreeg een beetje het idee dat ze geïnteresseerd was. Alles wat ik zei was dat die geweldig waren, daarna deed ze haar shirt weer naar beneden en lachte.

We gingen allebei terug naar buiten. Niet lang daarna gingen we naar bed en viel ik flauw op de bank. Ik ging de volgende ochtend naar huis en ik kon haar tieten niet uit mijn hoofd krijgen. We hebben daarna nog veel afgesproken. Op een weekend hadden we op zondagavond een paar biertjes te veel op. De volgende ochtend voelde ik me niet al te best, en besloot me ziek te melden. Maar mijn vriend ging aan het werk, hij zou me komen ophalen.

Ik melde mij ziek en liet mijn vriend dit weten.

Dus gaf ik hem een telefoontje om hem te laten weten dat ik niet ging. Ik kreeg om ongeveer 10 uur ‘s ochtends een sms van zijn vrouw die me vertelde dat ze koffie en een ontbijt voor me bracht (tegen die tijd had ik allebei hun nummers, hoewel zij en ik nooit een sms hadden gestuurd behalve toen ze probeerde mijn vriend te bereiken) ), Ik had zin in een kop koffie, dus ik zei dat het goed klinkt.

Ze droeg een strakke yogabroek, ze had een geweldige kont en die broek stond haar geweldig. We zaten op de bank en dronken onze koffie en rookten een joint. Ik kon niet stoppen met naar haar lichaam te kijken, ik werd zo opgewonden. Ik wist dat ik geen seks kon hebben met de vrouw van mijn vriend. We praatten een tijdje voordat ze opstond en naast me kwam zitten. Ze leunde achterover met haar hoofd op de bankleuning en legde haar benen over mijn schoot. ‘Dit is zoveel comfortabeler’. Ik voelde me echter een beetje ongemakkelijk, ik had het heel moeilijk en was bang dat ze het zou voelen als haar been een beetje bewoog.

Ze bewoog haar been en zei “mooie stijve,

En inderdaad, ze bewoog haar been en zei “mooie stijve, ik kon de bobbel zien” we lachten, ik schaamde me behoorlijk. Ze ging rechtop zitten en zei “ik kan je daarbij helpen, als je wilt”. Op dit punt overheerste mijn brein. Ik zei “klinkt goed voor mij” en stond op. Ik draaide me naar haar toe, ze stak haar hand uit, maakte mijn riem los en trok vervolgens mijn broek naar beneden. Mijn keiharde lul stak uit terwijl mijn broek langs me eikel gleed. Ze vertelde me dat ik veel groter was dan haar man. En nam mijn lul in haar mond en zoog er een tijdje aan. Ze had wel vaardigheden moet ik zeggen, de kick van hoe verkeerd het voelde, maakte het moeilijk om niet te klaarkomen. Ze stond op, ik reikte in haar broek en vingerde haar totdat ze het moeilijk had om te staan.

Haar broek en string waren doorweekt. Ik nam haar mee naar de leuning van de bank, boog haar over de leuning en neukte haar totdat ik haar volledig met sperma vulde, het gutste rond mijn lul en ik hoorde het op de bank landen. We kleedden ons aan toen we klaar waren. Ze veegde niet weg of zoiets, trok gewoon haar string en broek omhoog, ze vertrok vrij snel daarna, en ze vertelde me dat het geweldig was. Ze stuurde me later een foto van haar string en broek bovenop een vuile wasmand, ze vertelde me dat het wasnacht was en dat mijn maatje de was doet. Over die dag is nooit iets gezegd. Kort daarna nam ik ontslag en raakten we het contact kwijt. Het was geweldige seks, hoe fout het ook was, daarom was het waarschijnlijk ook zo goed.

Wat vind je ervan?

21 Points
Upvote Downvote

Ik liet een oudere man klaarkomen op mijn tieten!

Gevingerd voor vreemden in de stripclub