in

De vreemdeling

Wat was het water koud, brrr. Een paar baantjes nog en Simone is er klaar mee. Afdrogen en op de hoek een warme kop choco, dat zal de kou uit haar verdrijven. Eenmaal op de hoek aangekomen is het drukker dan ze gewent is. Oh ja, de kennismakingsweek van alle nieuwe studenten nou dan zitten ze hier goed. De lekkerste broodjes en dranken van de omgeving, Simone gaat achter aan de rij staan.

Wat een leuke studenten zitten ertussen, wat zouden die gaan studeren, bedenkt Simone zich tijdens het wachten. ”Gaat u maar voor hoor”: zegt een man van in de 30. ”oh, dank u wel”, zegt Simone stotterend. Ze krijgt een kleur op haar wangen en weet niet waar ze moet kijken.

Schuivend loopt ze voor de man langs. Hij is lang, donkeren ogen en best breed. Zal hij bij die studenten horen, denkt Simone bij zichzelf. Wat kan ik voor u doen, vraagt de bediende achter de counter. Simone lijkt haar woorden kwijt te zijn, en stotterd er moeizaam : ”warme choco met slagroom”: uit. Wat is dit, dit heeft ze normaal nooit in de buurt van mannen. Zodra ze haar choco heeft gaat ze aan een tafeltje in de hoek van de zaak zitten. Zo kan ze alles overzien.

Maar wat ze niet had overzien is dat die knapperd haar kant op komt lopen. Zie je, ik had bij de deur moeten gaan zitten”, denkt Simone bij zichzelf, maar het is al te laat, hij staat al aan haar tafeltje en laat een onbeschrijfelijke glimlach zien, die de vlinders in haar onderbuik doen vliegen. Waarom zit er zo’n mooie vrouw alleen? Vraagt de vreemdeling.

Simone weet niet wat ze moet zeggen en geeft hem maar een glimlach, wat kan ze anders nu haar woorden haar in de steek laten. Zou ik bij u mogen plaatsnemen? Vraagt hij en zonder op antwoord te wachten neemt hij tegenover haar plaats. Simone kan alleen maar staren naar een paar helderblauwe ogen en een perfecte mond. Ze vergeet tijd en plaats en hoort de man niet eens als hij zich voorstelt en vraagt wat ze hier doet.

Uhm, uhm, ja, ik heb hier net aan de overkant een paar baantjes getrokken en ik moet straks naar mijn werk, weet ze eruit te gooien. Maar nu weet ze nog niet hoe hij heette. Ze staat op om te gaan, aangezien ze met een uurtje op haar werk moet zijn, en weer te laat komen kan ze zich niet permitteren.

Mag ik u vragen waar ik hier voor een woning zou kunnen kijken? Vraagt de vreemdeling. Uhm, ja, derde straat links zitten makelaars en kamerverhuur. Waar in de buurt zoekt u wat? Maar de man is al vertrokken voor ze er erg in heeft. De dag op haar werk gaat moeizaam, ze krijgt die knapperd maar niet uit haar hoofd.

Blij als ze ziet dat het 17:00 is, pakt ze haar spullen en loopt naar huis. He, wat leuk dat ik je weer zie hoort Simone achter haar. Ze draait zich om en daar staat hij. Simone begint te blozen en hoopt dat hij niet aan haar ogen ziet waar haar gedachten heen gaan. Hoi is alles wat Simone uit weet te brengen.

Nog bedankt voor de tip voor woningen vanmorgen, volgende week kan ik een woning een paar straten verderop betrekken. Simone staat daar en luistert en staart alleen maar, die lippen vormen zo goed. Wat zou hij daar allemaal wel niet mee kunnen doen? Zonder dat ze het doorheeft heeft ze de woorden hardop gezegd want hij staat haar met grote ogen en een open mond aan te kijken.

Shit, shit shit, wat heeft ze gedaan? Ze wilt zich bevrijden uit deze situatie en draait zich om, om weg te lopen.
De man pakt haar had en trekt haar terug. Fluisterend zegt hij weet je dat ik me dat van jou al afvraag sinds onze ontmoeting? Hartkloppingen, blozen en een kriebel gevoel in haar onderbuik maken haar zo week als was. Wat moet ze hier in hemelsnaam op reageren? Oh is het enige wat ze uitbrengt.

Haar fantasien nemen een loopje met haar en ze voelt dat haar driehoekje al flink jeukt. Zou je misschien tijd hebben om mee te gaan om het eventuele huis te bekijken? Ik ben hier nog niet zo bekent en dan kun je me meteen wat wegwijs maken, als je tijd heb tenminste, vraagt hij haar. Ja is goed is wat ze zegt.

Samen lopen ze via de Lepellaan, door de Kruisstraat naar de Wortelstraat. Bij nummer 25 stopt hij een sleutel in het slot maar dat gaat Simone allemaal voorbij, ze kan alleen maar aan wat gaat komen denken. Hij trekt haar zachtjes mee naar binnen en zodra de sleutel in het slot valt gaan alle remmen los. Hij duwt Simone zachtjes tegen de muur en begint haar zachtjes in haar nek ze zoenen, zijn handen op haar heupen tegen zich aan bewegend.

Wat een fatamorgana, denkt Simone. Dit gebeurt niet echt, dit doe ik nooit, zo ben ik niet, maar de trillingen en bevingen door haar lichaam zeggen echt wat anders. Ze geeft zich over aan de lippen van de vreemdeling en slaat haar armen om zijn nek. Hij sabbelt aan haar oorlelletjes, haar lippen en zakt naar haar nek. Zijn handen maken langzaam de knoopjes van haar blouse open maar Simone heeft niet zoveel tijd en trekt in 1 ruk zijn overhemd open.

Zijn huid is hard maar toch ook net satijn, gespierd, gebruind en zo mannelijk. Hij laat zijn handen zakken en stroopt haar rok omhoog, Simone laat hem gaan en al snel liggen alle kleren door de hal heen. Simone en haar vreemdeling belanden in de slaapkamer waar hij haar voorzichtig op het bed legt. Langzaam streelt hij haar nek , naar haar borsten en haar buik, waar hij blijft hangen. hij kijkt naar Simone, die met een gloed op haar wangen, snelle ademhaling op hem lijkt te wachten. Wat wilt ze graag en snel, maar dat heeft hij niet in gedachte.

Haar handen bevinden zich op zijn borst,waar ze zachtjes met zijn tepels speelt. Hij lid reageert meteen en dat ziet Simone als een bevestiging dat dit niet snel zal duren. Ze probeert het initiatief over te nemen maar voor de het weet ligt ze op haar rug met haar benen wijd open en ziet hoe hij buigt en dan komt er een golf van verlangen die ze lang niet heeft gevoeld.

Hij glijdt met zijn vinger langzaam bij haar naar binnen, van voor naar achter, dan snel dan weer langzaam. Wat heeft deze vrouw een passie, een lust, denkt hij. Simone is in de wolken, niet bewust dat ze hem smeekt haar te nemen. Maar hij brengt zijn mond naar haar sappige plekje en begint haar te verwennen.

Simone kreunt, smeekt en kronkkeld in alle bochten en voelt al snel haar orgasme komen. Ze schreeuwt het uit en valt terug in bed. Maar hij is nog niet klaar met haar. Hij komt bij haar liggen en zoent haar op alle gevoelige plekjes. Simone komt een beetje bij en voor hij het weet heeft Simone toch het initiatief.

Ze geeft kleine kusjes van zijn borst,tergend langzaam naar beneden in zijn liezen. Zijn lid staat fier omhoog, wachtend op het genot van Simone. Simone zakt steeds verder en met haar handen speelt ze met zijn tepels, terwijl ze heel langzaam, likte voor likje zijn lid in haar mond neemt, en met haar tong rondjes om zijn eikel draait.

De vreemdeling geniet met volle teugen en weet steeds op het randje zijn orgasme tegen te houden, hij wilt nog niet van deze dame weg. Simone slaat geen stukje over, zijn liezen, zijn eiken, zijn stam en ballen krijgen een beurt waar menig man van kan dromen en alleen dromen. Als hij het gevoel krijgt dat hij het echt niet meer houdt, trekt hij Simone omhoog en zonder pardon schuift hij bij haar naar binnen.

Wat een beleving, al die kleuren, kriebels, waar moet ze het zoeken? Eerst langzaam erin en eruit, tot ze hem smeekt haar te nemen diep en hard. hij sabbelt aan haar tepels, masseert haar billen terwijl hij van langzaam naar snel gaat, en weer naar langzaam. Simone kreunt , smeekt het uit. Hij kan ook niet lang meer en onverwachts ligt zijn ineens onder en gaat neemt hij haar zoals ze vroeg, hard en diep, wat een gevoel, mmmmmm.

Gezamenlijk komen ze kokend tot een hoogtepunt en schreeuwen hun orgasme eruit. Na even bijgekomen te zijn kijkt Simone naar de tijd. Shit, ze zou over 15 minuten bij haar vriend zijn, opschieten dan maar.

Als ze wegloopt vraagt de vreemdeling: zie ik je nog een keer?

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De gymleraar van mijn zusje