in

De pizza bezorger

Met een zucht ploft ze neer op de bank. De vermoeiende dag voelt ze in alle vezels van haar lichaam. In één beweging trekt ze haar trui uit en gaat ze onderuit op de bank liggen. Ze is mooi. Haar ferme borsten worden voorzichtig dichtgedrukt door haar zwarte BH. De spijkerbroek om haar strakke billen laten haar welgevormde lichaam goed zien. Het is bijna vreemd dat een meisje zoals zei alleen in dit appartement woont.

Niet dat het zo zeer haar keuze is geweest. De vorige vriend had haar bedrogen met een andere vrouw en sindsdien wilde ze even geen mannen, geen relatie. Maar sex… tja, dat was wel een gemis. Ze miste het intieme, het samen zijn. En nu lag ze eenzaam op de bank, in een leeg huis.

Wanneer de deurbel gaat vergeet ze even dat ze haar trui al had uitgetrokken. Ze loopt naar de deur en doet open. Ze verwachtte de deurbel tenslotte, want ze had vandaag geen zin om te koken en had onderweg alvast een pizza besteld. Dat zal hem zijn, denkt ze. En ze opent de deur.

“Uw pizza, mevrouw”. Roept een vrolijke mannen stem vanuit de gang. Maar zijn stem verstomd op het moment dat ze de deur verder open doet om de pizza aan te nemen. Hij ziet haar in haar BH staan en bekijkt in een snelle blik haar hele lichaam. Het is zeker de moeite waard om te bekijken, Een slank lichaam, strakke spijkerbroek om haar vaste billen en dan die BH die haar grote borsten iets naar boven drukken.

“Euh… warm vandaag hé?” is het enige wat hij kan verzinnen bij het aanblik van haar ontblote bovenlichaam. Ze bloost bij het besef dat ze vergeten wat dat ze haar trui al had aangetrokken en zeker omdat de bezorger voor haar deur niet de eerste de beste student van 15 was. Voor haar deur stond een knappe man, Net twintig, met een stevig gespierd lichaam en een mooie, knappe kop erop. Atrem reageert ze “Ja, zeg dat wel. Heb je er ook last van?” Nu ligt de bal weer bij hem.

Snel kijkt hij nog even naar haar mooie tieten en antwoord: “Je bent mijn laatste stop vandaag. Kan ik eindelijk mijn shirt ook uitdoen. Wat is het warm vandaag zeg!” “Dan doe je dat toch”, zegt ze. En zonder blikken of blozen trekt hij het shirt van zich af. Zijn stevige spieren en goede lichaam trekken haar aandacht en ze beseft zich in een seconde dat ze verder brutaal moet zijn: “Wil je wat drinken?” Ze doet de deur alvast wat verder open en hij loopt zonder antwoord bij haar naar binnen.

“…Zonder blikken of blozen trekt hij het shirt van zich af…”

“Cola? Of wil je liever een biertje?” vraagt ze, en ze loopt naar de keuken. “Doe maar wat jij neemt” hoort ze en dus pakt ze twee blikjes bier uit de koelkast. Van de zenuwen laat ze een blikje vallen, raapt het op en loopt naar de kamer toe. Ze stopt net voor hem en bekijkt zijn lichaam nog even snel. Dan geeft ze hem het biertje en zegt “Proost!” Hij opent het blikje, maar heeft niet door dat juist dit blikje net op de grond gevallen was.

Bij het lostrekken van het lipje bruist het bier met een flinke straal naar buiten en zo over haar ontblote lichaam heen. “Oh, sorry”, verontschuldigd hij zich. Ze kijkt naar beneden. Haar bovenlichaam zit vol met bier en haar BH is drijfnat. “ Geeft niet, mijn fout toch? Ik ben alleen zeiknat” zegt ze. Op de tafel ligt een theedoek en zonder nadenken heeft hij de doek al beet. “Kom ik zal je afdrogen”, zegt hij en hij begint voorzichtig haar schouders af te drogen. Ze laat het toe en lacht wat verlegen.

De theedoek wrijft zacht over haar lichaam. Haar hals, richting haar borsten. Wanneer hij net boven haar BH over haar lichaam wrijft, merkt ze dat ze er opgewonden van wordt. Ze zucht en hij heeft haar schijnbaar door. Teasend droogt hij met de theedoek opnieuw over haar schouders. Maar dan, wanneer hij langs haar schouders via de arm naar beneden gaat, neemt hij het linker bh bandje mee.

Ze laat het toe en hij herhaald het ritueel nu ook aan de rechterkant. Dan vervolgd de theedoek langzaam zijn weg. Via haar hals, zakkend naar beneden. Ze merkt dat hij haar BH langzaam naar beneden schuift, maar net niet helemaal uit. Hij kijkt naar haar lichaam. Haar grote borsten vallen bijna eruit. Het spel maakt ook hem opgewonden en hij merkt dat zijn broek begint de knellen. In één beweging pakt hij haar beet en draaide hij haar met haar rug naar hem toe. De theedoek valt en met zijn handen trekt hij de BH helemaal naar beneden.

“…Hij drukt zich tegen haar aan, waardoor ook zij nu door heeft dat zijn lul flink stijf geworden is…”

Hij drukt zich tegen haar aan, waardoor ook zij nu door heeft dat zijn lul flink stijf geworden is. Ze duwde haar billen stevig naar achteren en beweegt ze heen en weer. Hij heeft haar borsten stevig vast en begint ze met zijn handen te masseren. Dan kust hij haar achter in haar schouders en begint met zijn lippen langzaam haar hele rug te kussen.

Ze draait zich om, en over haar borsten heen kust hij haar verder. Terwijl ze al vrijend richting de tafel zijn bewogen, duwde hij haar nu hier tegen aan. Ze zakt naar beneden en ligt nu half over de tafel heen. Hij is met zijn mond ondertussen bij haar tepels aangekomen en speelt met zijn tong met haar hard geworden tepel. Haar hand zoekt zijn kruis en die eenmaal gevonden weet ze niet hoe snel ze zijn broek moet open maken.

Nu heeft ze die dikke pik die ze al voelde in handen en begint ze hem af te trekken. Zijn lul is hard, ze merkt dat hij steeds geiler wordt! Met haar andere hand trekt ze zijn broek verder naar beneden en pakt ze met links zijn kont stevig beet. Hun lichamen beginnen te zweten en het geeft een geil gevoel als ze over elkaar heen beginnen te schuiven.

Ze zakt met haar mond naar beneden en kust zijn gespierde borstkas, haar handen spelen met zijn lul terwijl ze met haar mond steeds verder naar beneden zakt. Dan zit ze met haar gezicht voor de ferme, dikke penis en trekt ze met haar handen zijn eikel bloot. Haar tong begint zachtjes over zijn eikel te likken, terwijl ze met haar handen zijn ballen begint te strelen.

Hij merkt dat ze geiler en geiler wordt en drukt haar gezicht verder naar zijn lul toe. Ze opende haar mond een neemt hem nu heel diep in haar mond. Hij drukt nog verder waardoor ze hem deep troath moet pijpen. Steeds dieper en steeds sneller zuigt ze zijn dikke penis af. Totdat hij met een ferme straal haar hele mondje vol met sperma spuit!

“…Totdat hij met een ferme straal haar hele mondje vol met sperma spuit!…”

Ze slikt de sperma weg, haalt haar hand over haar mond en kijkt hem geil, maar vragend aan. Dan trekt hij haar lichaam omhoog en legt haar opnieuw op de keukentafel. Zijn handen knopen de strakke spijkerbroek open en hij trekt haar slipje naar beneden. Met zijn hand begint hij haar drijfnatte kut te bespelen. Ze kreunt van zichtbaar genot. Dan kust hij haar borsten en begint met zijn mond langzaam naar beneden te zakken. Bij haar kutje aangekomen, doet ze haar benen een beetje meer wijd, ze weet wat haar staat te wachten! Hij likt haar kittelaar en begint haar te beffen. Het duurt niet lang of ook zij schreeuwt het uit van genot. De geile lichaam sappen strelen zijn mond.

Geheel ontbloot en supergeil ligt zijn lichaam nu op dat van haar. Zijn inmiddels weer hard geworden pik zoekt zijn weg naar haar kut en laat zich naar binnen glijden. Eerst maakt hij langzaam wat zachte stoten, maar al snel neemt hij haar hard op keukentafel! Beiden slaken het uit van genot en na nogmaals klaar te zijn gekomen, maar nu in haar kutje, laat hij zich moe, maar voldaan over haar heen vallen.

Was dit het? Ze had enorm genoten van de sex en wilde het liefste zijn lichaam vaker tegen dat van haar. Ze streelt zijn rug en kust hem in de nek. “Zal ik morgen maar weer een pizza bestellen? “ vraagt ze plagend. Ze lachen, ze praten nog wat en eten samen de al koud geworden pizza op.

Een paar uur later pakt hij zijn bezorg tas van de tafel en verlaat hij met een knipoog haar appartement. Ze hoeft geen pizza meer te bestellen om hem nog een keer te zien, op de plek van de pizza ligt nu een briefje met zijn nummer. Voor een volgende afspraak.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Mijn nichtje blijft een nacht logeren

blowjob tijdens mijn menstruatie.