in

De overbuurvrouw wilt even bellen.

Vrij laat in de avond zat hij wat te lezen. Proberend zich af te sluiten voor de quiz die bij zijn hardhorende buren op televisie was. Hij gaapte, soms dwaalde hij af. Toen hij zij boek weglegde hoorde hij een gejuich dat aangaf dat een van de zes echtparen de quiz had gewonnen en met vaatwasmachine en tuin meubelen naar huis kon. Hij ging naar bed. Net toen hij de slaapkamerdeur achter zich had dichtgedaan werd er aangebeld.

Zich afvragend wie hem zo laat nog kwam opzoeken ging hij naar de deur, aan het touw trok hij de voordeur open en keek in het trapgat. In het schemerduister van het trappenhuis zag hij haar staan. “Kan ik even bellen buurman?” vroeg ze, “De buren mijn trap zijn allemaal weg en de telefooncel is stuk.” Ze droeg de rok en de blouse die hij haar had zien aantrekken.

“Ja, ja, komt u boven” zei hij, hij liet haar binnen. “Wat een geluk zeg,” ging ze verder, “Gek he, bijna de hele straat op vakantie. Ik zit met m’n werk weet u, als ik nu doorwerk kan ik van de winter.” “Mm, nee,” zei hij, “ik ga voorlopig niet op vakantie. Ze zag de telefoon en ging in de stoel ernaast zitten. Hij had zich enigszins hersteld van de schok haar in zijn eigen huis te zien. “Wilt u wat drinken?” vroeg hij beleefd.

“Zo meteen graag” zei ze, “maar ik wil eerst even bellen.” “Ga uw gang,” zei hij. Terwijl ze een nummer intoetste en de wachttoon hoorde keek ze hem glimlachend aan. Hij was tegenover haar gaan zitten en keek naar haar wulps verpakte lichaam. Hij kreeg opnieuw een erectie. Ze kreeg gehoor: “Hoi, met Linda,.ja.ja, maar ik kom niet meer vanavond,. Nee, ik ben moe. Nee sorry, een andere keer. vanavond gaat het niet zo lekker. Wat?. nee, bel nog maar van de week op m’n werk. Nee, echt niet. Bel nog maar, ja doei, .doei.” Ze legde de hoorn neer. “Moet u meteen weer weg of wilt u nog iets drinken?” vroeg hij haar.

Ze keek hem schattend aan. Hij zag haar blik door zijn huis gaan, alsof ze een karakterschets wilde maken uit zijn huisraad en wat hij aan de muur had hangen. “Ja, dat is goed,” zei ze opeens, “Een biertje als je hebt.” Hij liep naar de koelkast en opende twee flesjes bier. Ze was wat behaaglijker gaan zitten. “God, dat is lekker met die hitte,” zei ze na de eerste slok. “Ja enorm,” bevestigde hij, “alles plakt aan je, zo’n drukkende warmte.” “Ik zal je dit vertellen,” zei ze, “Ik heb vanavond nog gedoucht en nu plakt m’n blouse alweer aan m’n tieten.

 “Ik zie het,” zei hij hees, hij slikte iets weg. Toen ze de geile blik in z’n ogen zag lachtte ze kirrend. Ze stak haar boezem uitdagend naar voren. Grote delen van de dunne blouse waren nat van het zweet. Hij verdronk bijkans in de plooien die haar borsten in het textiel trokken. Hij was sprakeloos. Met een hitsig lachje maakte ze de bovenste knoopjes los. De overvloed van heimelijk naar binnen gluren aan de overkant werd hier voor hem losgelaten.

De adem werd hem afgesneden maar het geklop achter zijn gulp bracht hem weer bij zijn positieven. “Linda,” zei hij, “je hebt de mooiste tieten van de hele wereld, ik ben stapel op je, al maanden zie ik je langslopen, boodschappen doen, planten water geven. Ik vond je veel te mooi voor zo’n sukkel als ik en nou zit je hier en opent voor mij je hoorn des overvloeds. Het is verbijsterend.” Ze lachte nog eens. “Ik had best in de gaten dat je naar me keek,” zei ze, “in de hoop dat je ook bij me naar binnen keek liep ik bloot rond met de gordijnen open.” Ze maakte de laatste knoopjes los, haar blouse viel open. Ze had de zwarte beha aan. Nu trok ze haar rok uit.

Op dat moment kon hij zich niet meer inhouden, hij greep haar bij haar tieten. Ze trok hem tegen zich aan.
“Kom op joh, naar bed,” fluisterde ze in zijn oor. Hij liet haar los en ging haar voor naar de slaapkamer. In haar beha, kousen, slipje en jarretelles ging ze op het bed zitten. Hij kleedde zich ook uit. In zijn onderbroek deed hij de gordijnen dicht en stak kaarsen aan. Ze zat op handen en knieen op het bed en liet haar tieten schommelen.

Hij trok zijn onderbroek uit en ging voor haar staan. Ze nam zijn pik in haar mond. Zachtjes sabbelde en knabbelde op zijn eikel. Haar ene hand hield ze strak om zijn pik, met de andere kriebelde ze onder zijn zak. Ze zoog nu, zalige pulsen schoten door zijn buik. Ze likte en slobberde en zoog en zoog. “Stop!” kreunde hij, “anders kom ik te snel. Ze lachtte haar geile lach en zoog daarna extra hard door. Strak spande ze haar lippen en zoog haar wangen naar binnen. Grommend kwam hij klaar, spoot zijn zaad in haar keel, het droop uit haar mondhoeken. Schoksgewijs leegde hij zich in haar mond, het meeste slikte ze door, de rest droop langs haar kin op haar tieten die nog steeds in de beha zaten.

Ze stopte met zuigen maar liet zijn pik niet los, zachtjes bleef ze er mee spelen. Hij maakte haar beha los en haalde hem van haar tieten. Gezamenlijk wurmden ze haar uit haar broekje. Hij dook nu met zijn hoofd tussen haar benen en vond met z’n tong haar schaamlippen en haar klit die als een klein pikje overeind stond. Zijn lul was wat ingezakt maar ze bleef hem strelen en likken en waarachtig, er kwam weer wat leven in. Ze nam hem opnieuw in haar mond en zoog hem af. Hij liet zijn tong als een vlinder over haar kutje gaan, af en toe op haar klitje sabbelend.

Hij voelde rillingen door haar kut lopen. Opeens werd ze nog veel natter en hij hoorde haar gemoord kreunen. Nu wentelde ze zich op haar rug, hij kwam over haar heen en stak haar aan zich vast. Ze haakte haar armen achter zijn schouders en werkte haar onderlichaam tegen hem op. Hij neukte haar met harde regelmatige stoten, onder hem kwam ze nog eens. Opeens voelde hij dat hij ook op weg was en haalde zijn lul uit haar. “Tussen je tieten,” zei hij. Ze nam hem tussen haar erorme borsten. Met zijn orgaan helemaal ingepakt tussen die geweldige borsten kon hij zich niet meer inhouden. Als een fontein spoot het uit de kloof tussen haar tieten en regende erop neer. Uitgeput vielen ze neer. Ze zeiden niets, luisterden nog even naar elkaars ademhaling en vielen in slaap.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jaaaa, dokter, toe dan, Neuk me alsjeblieft!

Een spannende jaarwisseling