in

De lingerie verkoper

De lingerie verkoper. Vanaf de bar was mijn oog al een aantal keer gevallen op die twee aantrekkelijke meiden verderop. Ze hadden de grootste lol en ik vond het vermakelijk om naar ze te kijken. Daarbij zagen ze er ook nog eens zeer goed uit! De één had een diep uitgesneden topje aan en de ander verbloemde haar voorgevel ook niet erg goed. Ze kregen dan ook meer dan genoeg aandacht van de mannen in het restaurant van het hotel! Maar volgens mij was ik de enige die ook hun aandacht kreeg! Net op het moment dat ik een einde aan de avond wilde maken, stond één van de twee dames op en liep mijn kant op.

“…Net op het moment dat ik een einde aan de avond wilde maken, stond één van de twee dames op en liep mijn kant op…”

Het meisje met het diep uitgesneden topje liep op me af. Toen ze voor me stond ging haar hoofd richting mijn oor en ze fluisterde: “Mijn vriendin daar heeft met me gewed dat ik niet op je af durfde te stappen. Ze beweerd dat je naar me zat te kijken!”. Over haar schouder heen zag ik de ander lachen. Ze hefde haar glas omhoog. Leeg. “Willen jullie wat van me drinken dan? “, vroeg ik. En niet veel later bestelde ik een biertje en twee witte wijn. “Kom je even bij ons zitten dan?”. Ik ging op haar verzoek in en liep met haar mee.

“Angela”, stelde ze zich voor, terwijl we naar de andere dame liepen. “En dit is Petra”. “Hoi” klonk het vanaf de bank waarop ze zat. Ook ik stelde me voor en ging zitten. “Verblijven jullie in het hotel, of ben zijn jullie gewoon samen uit hier?” vroeg ik. Angela vertelde dat ze een weekendje weg waren en vannacht voor de eerste nacht bleven slapen in het hotel.

Op haar vraag waarom ik hier verbleef was mijn antwoord dat ik op doorreis was van werk naar huis. “Wat doe je voor werk dan?” vroeg de ander. Even twijfelde ik, omdat ik niet zomaar een beroep had, maar besloot het toch met ze te delen. “Ik vertegenwoordig Christine le Duc op beurzen” antwoordde ik. “Je weet wel, van de lingerie.” “Echt? Of zit je me nu in de maling te nemen” lachte ze. Maar ik loog niet, ik vertegenwoordigde werkelijk het lingeriemerk op beurzen in heel Europa.

Ik ben lingerie verkoper

“…Ik vertegenwoordig Christine le Duc op beurzen” antwoordde ik…“ Je weet wel, van de lingerie….”

Schijnbaar vonden de dames het nogal interessant wat ik deed, want ze begonnen volop vragen te stellen over het werk. Waar ik zoal op beurzen was geweest, wat ik dan precies verkocht en toen volgde de vraag of ik ook promotie materiaal bij me had op dit moment. “Jawel, maar dat ligt boven op mijn kamer”. “Mogen we eens kijken? Ik hou wel van lingerie, jij toch ook Angela?” “Tuurlijk, maar zullen we eerst nog wat drinken bestellen?” aarzelde ik. “We nemen wel een fles mee”, antwoordde Petra en ze liep al op de bar af.

Een beetje overvallen vertelde ik de dames wat mijn kamernummer was en sprak af dat we elkaar zo zouden zien. Op mijn kamer aangekomen dacht ik nog heel even dat dit alles een grap moest zijn. Twee mooie meiden die mijn lingerie wilde bekijken? Maar de twijfel was direct weg toen de deur van mijn kamer open ging en beide dames giegelend binnen kwamen.

“Nou, laat maar eens zien of je echt die lingerie bij je hebt”, en met een plof vielen ze op het bed neer. Ik pakte de koffer en deed hem open. Ik pakte een voorzichtig setje uit de koffer en liet het aan ze zien. “Zoiets als dit?” vroeg ik, en liet de set aan de dames zien. “Nee joh… veel te gewoon… heb je niet iets pikanter bij je?” “Welke kleur?” en ik begon in de koffer te zoeken. Het volgende setje bestond uit een rood, doorzichtig jarretel jurkje met rode slip.

“Dat is meer mijn stijl”, antwoordde ze. “Mag ik het ook passen?”. Even twijfelde ik, meende ze het? Maar ik stemde toe onder een voorwaarde. “Goed, maar dan moeten we voor Petra ook een setje vinden. Waar hou je van? “ Ze stond op en zocht wat door de koffer. “Dit!” zei ze. “We zijn zo terug”. En met mijn lingerie in de hand liepen ze naar de badkamer toe om zich om te kleden. Ik kon niets anders dan afwachten.

“…Dat is meer mijn stijl”, antwoordde ze. “Mag ik het ook passen?…”

Een paar minuten later ging de badkamerdeur open. Angela kwam als eerste naar buiten. Ze droeg het rode setje en het stond haar goed. De stevige borsten waren goed te zien in het doorzichtige setje. Haar tepels waren hard. Schijnbaar vond ze het spannend. Maar haar ondeugende blik liet blijken dat ze het niet erg vond dat ik haar zo zag. “Wow…” was het enige wat er uit mijn mond kwam. “Wacht maar tot je Petra ziet”. Antwoordde ze. Ik kon mezelf niet helemaal voor me halen wat ze eigenlijk precies uit de koffer had gepakt.

Het ging best snel. Dus toen ze naar buiten kwam was ik lichtelijk verrast. Ze had een wetlook hotpans setje gepakt, met een rits in de kruis en jarretels en kousen. Maar de grootste verrassing was dat er geen bh bij het setje zat en ze topless de hotelkamer binnen kwam! Mijn ogen waren dan ook al snel niet meer gericht op de lingerie! Ze had heerlijke kleine tietjes. Strak en stevig, precies waar ik van hou. Ik voelde in mijn broek mijn lul aanzwellen. En of ze het zagen weet ik niet, maar Angela leek er op te reageren. “Jammer dat jij nu geen lingerie aan heb”, zei ze. “Of verkopen jullie dat niet?”

Ze liep naar me toe en lag haar hand teasend op mijn borstkas. “Nee, dat verkopen we niet, maar wie zegt er dat ik geen spannende short aan heb?” Ondertussen was ook Petra naar me toe gelopen. “’t is eigenlijk niet eerlijk zo hé? Wij in lingerie en jij met alles aan?” En ze begon de knoopjes van mijn overhemd los te maken. In welk avontuur was ik nu toch beland?

“…’t is eigenlijk niet eerlijk zo hé? Wij in lingerie en jij met alles aan?” En ze begon de knoopjes van mijn overhemd los te maken…”

Eigenlijk kon ik niets anders doen dan het toe te laten dat ze mijn shirt uit trok. Mijn ogen gericht op die mooie strakke tietjes voelde ik opeens een tweede paar handen op mijn lichaam. Angela, die achter me was gaan staan, had haar handen om mijn middel geslagen en begon mijn broek langzaam open te maken. Haar hand voelde over mijn dikke stijve lul. “We mogen wel verder gaan….merk ik…” Fluisterde ze in mijn oor. En kneep me zachtjes in mijn pik. Nadat ze mijn shirt had uitgetrokken zakte Petra naar beneden. Ze trok mijn broek uit en keek naar de grote bobbel in mijn short.

“Ik vind het niks, die short” zei ze kort en met één beweging trok ze ook de short naar beneden. “Mmm…dit is beter”. Van achteren voelde ik de handen van Angela naar beneden zakken. Ze pakte mijn lul en begon er aan te trekken. Petra kwam wat naar voren en likt met haar tong over mijn eikel. Wow! Zo geil was ik nog nooit gepijpt! En ik voelde mijn lul verder opzwellen tot een enorme genot knots! Net voordat ik op spuiten stond liet Angela mijn lul los, ze pakte me beet en manouvreerde me richting het bed. “Nu zijn wij aan de beurt” Zei ze, maar er gebeurde iets heel anders dan dat ik verwacht had!

“…Wow! Zo geil was ik nog nooit gepijpt! En ik voelde mijn lul verder opzwellen tot een enorme genot knots! …”

Petra liep op Angela af. En in plaats van mij verder te laten gaan met hun, begon ze Angela te zoenen! Die pakte op haar beurt de lekkere tieten van Petra vast en begon ze zachtjes te masseren. Ik besloot niets te doen en alleen maar te kijken. De handen van Petra vonden hun weg naar het BH bandje van Angela. Langzaam schoof ze het naar beneden en in één en de zelfde beweging draaide ze Angela om. Nu zag ik oom haar fraaie, grote borsten. De tepels waren nog wat harder geworden, maar nu van pure geilheid! “Je mag kijken, maar dan moet je wel aan je lul trekken!” Hoorde ik Petra zeggen. Ik gaf gehoor en begon mezelf af te trekken.

Petra’s hand zakte over Angela’s lichaam naar beneden, zachtjes sloop ze haar slipje in en begon haar met haar vingers te bevredigen. Met goed resultaat want kreunend boog deze haar hoofd naar achteren om elkaar verder te zoenen. Haar tieten waren heerlijk om te zien, vooral zo strak achterover gebogen kwamen ze goed tot hun recht. Om niet direct klaar te komen besloot ik mijn piemel alleen nog maar zachtjes te masseren. De beide dames wisten niet van stoppen en al snel was het slipje van Angela uit en begon ze ook Petra van de lingerie te ontdoen. Mijn pik stond onderhand op knappen! Maar ik wachtte af wat er verder zou gaan gebeuren.

“…zachtjes sloop ze haar slipje in en begon haar met haar vingers te bevredigen…”

Toen ze alle twee zo goed als naakt waren kwamen ze richting het bed. Angela ging liggen en Petra begon haar in haar nek te kussen. “Doe je weer mee?” vroeg ze me, en begon met haar mond te zakken. Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik stond op, ging achter Petra staan en pakte haar middel vast. Ondertussen was ze begonnen met het zuigen aan de harde tepels van Angela.

Ik voelde met mijn hand tussen Petra’s benen. De geilheid droop van haar kutje af en met mijn vinger begon ik haar te strelen. Ik besloot verder deel te nemen in het spel en gaf Petra de opdracht haar te beffen. Terwijl ze gehoor gaf aan mijn opdracht, en Angela het uitkreunde van genot, bracht ik mijn stijve pik van achteren naar binnen. Met voorzichtige stoten neukte ik haar, terwijl zij de vriendin klaar liet komen met haar tong!

“… Ik besloot verder deel te nemen in het spel en gaf Petra de opdracht haar te beffen…“

Het duurde niet heel erg lang voor ik mijn sperma in haar kut liet komen. Maar alsof er niets aan de hand was gingen de twee met elkaar door. Ik liet me achterover zakken op het bed en terwijl ik bijkwam van mijn daad, verwende de twee elkaar nog verder.

Een kwartiertje later werden de rollen echter weer omgedraaid en kroop Petra naar me toe. Ze boog zich naar mijn lul en begon hem weer hard te maken met haar tong. Angela begon nu Petra te vingeren en met de aanblik van beide, geile, dames duurde het niet lang dat ik weer een enorme lul had! Angela besloot nu dat ik haar maar eens moest verwennen en ging boven mijn gezicht zitten. Haar natte kutje hing boven mijn mond ik ik begon haar te beffen. Petra pijpte me net zo lang tot ik voor de tweede keer klaarkwam, maar nu in haar mond!

Die avond was er één om niet snel te vergeten. Na een paar keer verwend te zijn door hun, heb ik nog lange tijd genoten van de twee dames die elkaar verwende. Tot dat ze beide in mijn hotelkamer bed in slaap vielen. De volgende ochtend waren ze al weg voor dat ik wakker werd. De lingerie setjes hadden ze meegenomen. Maar dat was het me wel waard geweest!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Schoonmaakster gezocht, is wat ik typ in Google.

Het was een druilerige zondagmiddag.