in

De laatste bus gemist

Daar liep ze dan, 1 uur ‘s nachts, omdat ze haar laaste bus gemist had en niemand had die ze kon bellen om haar op te halen, haar vriend heeft geen auto, maar zou haar wel tegemoet kunnen lopen, dus belt ze hem op. En hij komt haar tegemoet, zegt hij.

Nu moest ze naar huis lopen, een wandeling van ruim een uur. Vooruit dan maar, aan de wandel gaan. Met oordopjes in en de pas er flink in loopt ze over de dijk. Best koud hier, blij als ik eroverheen ben, denkt ze. Aan de andere kant van de dijk ligt een winkelstraat waar ze doorheen moet, een parkje en dan nog 1 lange laan en dan is ze thuis. Ze kan niet wachten om zich warmer aan te kleden dan ze nu is.

Als ze aan het eind van de kade is loopt ze de hoofdstraat in, waar alle winkels allang dichtzijn, op een enkel kroegje na. Flink loopt ze door maar heeft het gevoel dat ze gevolgd wordt. Ze gaat maar wat sneller lopen, dan is ze ook sneller thuis. Maar ze heeft een goed gevoel want achter haar zijn 2 mannen opgedoken en volgen haar op gepaste afstand. Als ze bij het bos aankomt, wilt ze er het liefst doorheen rennen, zo in het donker.

Maar haar naaldhakken zullen het niet toelaten dus lopen maar. Kittig loopt ze verder, niet meer denkend aan haar volgelingen, die nu een stuk dichterbij zijn en voor ze het weet wordt ze aangesproken door 1 van de 2. Een getinte man, van in de 20, goed uitziend en vriendelijk, vraagt haar wat een vrouw hier alleen doet op dit tijdstip van de dag. Ze zegt dat ze haar bus gemist heeft en al een wandeling van 40 minuten achter de rug heeft en snel naar huis wilt. De man bied aan met haar mee door het bos te lopen, je weet maar nooit.

Ondanks dat ze het liever niet heeft, voelt het om de een of andere reden wel oke. Beetje over koetjes en kalfjes pratend lopen ze samen door. Maar wat is dat, wat hoort ze daar? Voor ze het weet heeft ze een hand voor haar mond en wordt ze de bosjes ingetrokken. Ze voelt hoe haar handen achter haar rug worden vast getapet, geblinddoekt en ze wordt op een deken? gelegd. Wat gebeurd hier, vraagt ze zich wanhopig af.

Ik hoop dat Martin snel hier is, denkt ze anstig. Haar blouse wordt open gescheurd waardoor haar harde tepels door haar bh te zien zijn. Maar ook die is al snel uit, verdomde haakjes aan de voorkant. Ze probeert te schreeuwen maar er komt geen geluid uit haar keel, alleen gehijg van de spanning, de angst. Ze hoort dat de mannen iets bespreken, maar het lijkt alsof ze een eindje verderop staan.

Ze hoort ze terugkomen en heeft zich op haar buik weten te draaien, zo makkelijk zullen ze haar niet krijgen. Maar met een ruk wordt ze weer omgedraaid en wordt haar rokje tot over haar heupen gestroopt. Dan wordt er een harde lul in haar mond gestopt en wordt ze bij haar haren gepakt en hardhandig moet de de man pijpen, tot kokhalzen toe. Raar maar om de een of andere reden wind dit haar gigantisch op, was Martin hier maar, denkt ze, of liep er maar iemand langs waardoor dit ophoudt.

Dit zou ze best willen, mits haar vriendje erbij zou zijn en dan alleen met hem. Nu heeft ze 2 vreemdelingen waar ze niks van wilt moet of wat dan ook, wat een klotezooi toch, denkt ze. De tweede man scheurt haar string en voor ze het weet steekt hij zijn harde lul hard en diep in haar. Ook al wilt ze niet maar haar lichaam reageert meteen. Terwijl ze zich maar overgeeft, wat kan ze anders, zuigt ze slurpend aan de lul die in haar mond wordt gestoot. Haar kut wordt aangepakt op een manier die ze niet kent. Intens en ruw, haar tepels zijn harde knopjes en haar kut is een zwembad geworden, zo geil is ze hierdoor geworden.

”Als je niet wild wordt maken we je handen los” wordt er in haar oor gefluisterd. Met een volle mond knikt ze van ja en ze voelt hoe haar handen los worden gemaakt, maar wel vastgehouden worden. Een hand knijpt in haar harde tepels, om en om, waardoor ze haar rig kromt. Een uitnodiging en die wordt beantwoordt met een zoen, die de sterren doen duizelen.

De man die haar zo hard aan het neuken was, komt van haar af en ze laten haar handen los. Ze wilt de blinddoek afdoen maar dat mag niet. Ze staat op en voelt dat er een man voor en een man achter haar staat. Ze voelt het door de harde latten die en tegen haar billen en haar heivel kaatsen. Ze neemt ze allebei in haar hand en knielt zodat ze om en om in haar geile natte bekkie kan doen, spelen met hun ballen, nat en geil.

De mannen kreunen het uit en voor ze het weet wordt ze dubbel genomen. Ze voelt hoe de man achter haar haar sterretje nat maakt en langzaam bij haar naar binnen glijd. Eerst langzaam maar al snel sneller gaat hij in en uit haar. De man voor haar heeft in de tussentijd heerlijk aan haar harde tepels lopen zuigen en bijten maar staat nu zo dat hij zijn stijve lans in haar poes kan schuiven, nat en geil. Het tempo agwisselend stoten ze in haar gaatjes, dieper en harder. als de mannen bijna komen trekken ze zich terug en dwingen haar voor zich te knielen. Ze krijgt die douche, ze krijgt die douche en dan wordt ze overspoten met dat heerlijke witte goedje en likt, zuigt slikt alles op. Hijgend puffend en soppend laat ze zich op het bankje vallen.

”Lieverd, ik hoop dat het naar je zin was” hoort ze ineens en met een ruk trekt ze de blinddoek af. Daar staat Martin met zijn vriend Dave, grijnzend van oor tot oor

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De gymleraar van mijn zusje

Het strand van scheveningen