in

De hitte, de zon, denk alleen aan kutje likken.

Gistermiddag had ik eindelijk weer eens tijd om naar de stad te gaan, lekker winkelen, een terrasje pakken en misschien een hapje eten. Ik keek al weken uit naar een dagje voor mezelf.
Ik zocht mijn autosleutels pakte m’n tas en ging de deur uit. De hitte sloeg me tegemoet en lopend naar m’n auto dacht ik al direct toch ook wel erg veel zin te hebben in seks. De hitte en de zon doet dat met me. Zomers lijk ik permanent geil. Vind het ook heerlijk met mezelf te spelen. Heerlijk tijdens het douchen de douchekop op m’n klitje te zetten of lekker met een vibrator op de bank. Lekker diep in m’n kutje terwijl de zon lekker naar binnen schijnt op m’n gezicht.

Zal ik snel even naar binnen gaan. Lekker mezelf even vingeren of snel even de vibrator langs m’n klitje laten glijden. Nee ik besluit er niet aan toe te geven. Heb me tenslotte zo verheugd zo verheugd op mijn dagje naar de stad. Terwijl ik in de auto stap. Start en wegrijdt hoor ik op de radio “seks on the beach”. Toepasselijk voor mijn verlangen.
In de stad vind ik al snel wat ik zoek. Wat blousejes, een kort rokje en als kers op de taart een mooi geil rood lingerie setje. Blij met m’n aankopen besluit ik lekker een terrasje te pakken. Terwijl ik het terras op loop zoekend naar een tafeltje zie ik haar. Blond haar , blauwe ogen en een heerlijke mond.

Alsof de dag niet nog heter kon worden met al mijn gedachten over kutje likken.

Ik loop langs haar en voel gelijk een tinteling in m’n kutje. Een warme golf schiet door naar m’n maag en er schiet direct één gedachten door mijn hoofd: haar kutje wil ik likken!
Ik bestel een rosé bij de bediening en terwijl ik wacht kijk ik naar haar. Nog geen twee minuten later vang ik haar blik. Ze kijkt me aan en haar blik zegt genoeg ook zij is van de kutje likken. Daar is geen twijfel over mogelijk. De geile blik welke ze als antwoord op mijn knipoog mijn kant opwerpt zegt genoeg. Zij wil seks. Ik lees in haar ogen dat ze m’n tong langs haar klitje wil voelen gaan en dat ze mijn vingers in haar natte kutje wil.

Terwijl ik even afgeleid ben. Is ze blijkbaar opgestaan en loopt richting mij. Vraagt met een geile stem of ze bij me kan zitten en schuift zonder op het antwoord te wachten een stoel naar achter. Direct voel ik mijn kutje nat worden. Kijk haar aan, lik subtiel mijn lippen en zeg. Tuurlijk, ga zitten. Ik ben Esther en jij bent? Ik hoor haar zeggen: “Ik ben Jasmijn en volgens mij vind je me leuk. Terwijl je het terras opliep keek je al naar me en volgens mij bleef je kijken”. Wow zij is direct denk ik .Zelfverzekerde vrouwen winden me op. Die weten wat ze willen en zijn wild in bed schiet me door m’n hoofd.

Drink je iets van me.

Jasmijn neemt een rosé . Ze lacht naar de ober en wijst naar mij met de woorden: “ Zij betaald”. Terwijl de bediening wegloopt. Buigt ze naar voren en op fluistertoon vraagt ze me. Heb je ook zo’n zin? Ze schuift haar stoel wat meer naar me toe en haar mond komt richting mijn oor en fluistert nog een keer. Heb jij ook zo’n zin of was dat niet de reden dat je zo naar me keek?

Haar hand glijdt in een fractie van een seconde richting mijn kruis en nog voor ik het me realiseer. Schuift ze haar hand richting m’n slipje en raken haar vingers mijn natte kutje. Haar vinger glijdt snel even langs mijn kloppend klitje. Ik hoor mezelf een klein kreuntje geven. Haar glas wordt neergezet. Ze glimlacht en of er niets gebeurd is zegt ze me: “betaal jij even, kunnen we zo gelijk weg”. Ik reken af. Drink in 3 slokken mijn rosé op. Zie dat ook Jasmijn snel 2 slokken neemt. Zij heeft blijkbaar net als ik haast. Ik sta op en pak mijn tassen schuif mijn stoel snel aan. Jasmijn is ook gaan staan, likt uitdagend haar vinger welke 5 minuten geleden in mijn natte kutje gleed en zegt kom!  ik woon vlakbij.

Ik kijk haar aan ze laat er geen gras over groeien.

Heb nooit eerder een ontmoeting als deze gehad. Natuurlijk one night stands te over. Wanneer je zin hebt heb je zin, prima! Maar vaak ging die seks toch wel gepaard met wat drankjes en een praatje over en weer. Wat verleidende blikken om dan uiteindelijk iemand mee naar huis te nemen. Maar nu in nog geen 5 minuten zit Jasmijn aan mijn tafeltje. Heeft haar hand al in mijn broekje gehad. Heb mijn rosé achterover gegooid en loop binnen het kwartier achter haar aan, een totale vreemde. En ik vind het geil, ik vind het spannend en terwijl ik achter haar aanloop. Neem ik haar in me op.

Ze heeft prachtig lange benen, een goeie kont en mooi lang blond haar. Ze kijkt me lachend aan terwijl ze omkijkt. Loop ik te snel voor je, vraagt ze me en pakt gelijk mijn tassen van me over. Haar hand raakt de mijne en de aanraking maakt weer dat ik mijn kutje nat voel worden. Wat doet deze vrouw met me? Een kleine 5 minuten later staat ze stil voor de deur van een bovenwoning. Ze pakt haar sleutels en opent de deur.

Kom zegt ze terwijl ze naar binnen stapt en voor de trap op me wacht en mijn tassen neerzet.

Ik stap naar binnen, het is smal en wanneer ze de deur achter me sluit draait ze zich om en kust me direct in mijn nek. Niet even wat drinken of iets, vraag ik haar nog voorzichtig. “Zonde van de tijd, kan altijd straks nog als je wilt, maar nu wil ik alleen jou drinken”, zegt Jasmijn nog steeds mijn nek kussend terwijl haar handen mijn billen bevoelen en mijn blouse al begint los te knopen. Ik weet niet wat me overkomt. De snelheid waarmee alles gebeurd overvalt me. Maar ik besluit het allemaal over me heen te laten komen.

Mijn blouse staat open, m’n b.h. was ook snel los en Jasmijn kust me overal mijn nek, schouders en buik. Haar tong draait cirkeltjes om m’n hard geworden tepels. Ik kreun zachtjes wanneer ik voel dat haar hand richting mijn slipje gaat en haar warme hand zachtjes over de stof wrijft. Ik hoor haar zeggen “wat ben je lekker nat” en duwt me zachtjes tegen de trap. Probeer wat te liggen zegt ze en terwijl ik de tredes tegen mijn rug aanvoel schuift ze mijn rok langs mijn benen. Ik schuif wat hoger de trap op zodat ze de rok verder kan trekken en schudt mij blouse en b.h van mijn armen.

Alles moet uit want wat heb ik het heet. Zij moet mijn hete kutje likken.

Ze kust me overal haar handen glijden door mijn haar langs mijn hand. Ze kust en likt mijn borsten en laat haar tong over mijn buik glijden. Dan komt ze bij mijn kutje. Nat van geiligheid en ik voel haar tong mijn klitje raken heel kort en voel een tinteling door heel mijn lijf. Mijn geiligheid lijkt in stromen te vloeien en Jasmijn’s tong schuift naar binnen. Ik hijg pak haar bij haar hoofd vast en druk haar hard tegen mijn kut. O, zuig me .

Me en doe wat je wilt.  Mijn kutje likken voelt heerlijk. Je maakt me zo gek kreun ik. Haar handen pakken me bij mijn middel en zachtjes wieg ik mee op de bewegingen van haar mond en tong en sneller als ooit kom ik klaar.Als warme lava lijkt mijn geiligheid te stromen mijn kutje is nat. Terwijl ik mezelf overal voel gloeien steekt Jasmijn twee vingers in mijn kutje .

Krijg dus geen tijd om even op adem te komen te gaan verliggen of wat dan ook.

Ik voel haar vingers diep in me stootten en ze drukt haar bovenlijf tegen me aan, bijt me zachtjes in mijn nek en zoent me hard. Onderwijl voel ik haar vingers in me. Ze stoot ze draait en het voelt heerlijk. Jasmijn blijft me zoenen. Ze zoent heerlijk hard en vol wellust.

Gek maakt ze me alleen al met haar zoenen, maar nog gekker met haar hand, op en neer gaand in mijn kutje die natter dan ooit lijkt. Wanneer ik voel dat ze een derde vinger in mijn kutje steekt, kreun ik hard en voel mijn kut samentrekken . Ik voel haar vingers stoppen en mijn kutje omsluit haar vingers. Zachtjes beweegt Jasmijn met haar andere hand over mijn klitje en stoot met de drie vingers hard op en neer dieper en dieper.

Ik kreun en hijg .

Ik adem diep ben duizelig en lijk Jasmijn’s handen overal te voelen. In me op me achter me overal voel ik haar. Ze kust me bijt me, vingert me en ze maakt me gek! Dan voel ik dat ze haar vingers zachtjes uit me haalt. Schuift haar hoofd naar beneden en zuigt zachtjes aan mijn klitje. Ze likt mijn kutje, steekt haar tong in en uit mijn kutje en weer kom ik klaar.

De warmte gloeit door mijn lijf ik pak haar vast en druk haar hijgend tegen me aan. Ik fluister Dank je het was heerlijk ze glimlacht en wil wat zeggen. Maar bovenaan de trap hoor ik een stem roepen “Jasmijn ben jij dat? Neem je de post mee naar boven?” Jasmijn drukt haar mond hard tegen de mijne. Kust me en legt dan een vinger op mijn lippen. Zachtjes fluistert ze “ Da’s mijn moeder ze weet van niks en ik woon nog thuis. Kleed je je aan en doe je zachtjes met de deur?

Ze stapt met haar lange benen langs mee heen en loopt naar boven draait zich om en zegt zachtjes: het was fijn moeten we nog eens doen. Ik staar haar na en voor ze de deur doorgaat denk ik, god wat wil ik haar kutje likken. Ik kleed me aan, pak mijn tassen bij elkaar en doe zachtjes de deur dicht. God, wat was dat lekker!

Wat vind je ervan?

Mijn avontuur met een vreemde

Sex met de oma van mijn beste vriend.