in

De hele dag elkaar gek maken en dan…

Tijdens mijn pauze op het werk open ik mijn telefoon om te kijken of ik een appje heb gekregen van mijn vriend. Ondanks dat ik hem elke dag zie vind ik het altijd fijn om iets te lezen van hem. Zeker als hij stuurt dat hij mij mist en van mij houdt. Ik had een appje van hem zie ik en nietsvermoedend open ik die. Een foto laad en zijn harde lul verschijnt op mijn scherm. Ik wil je schrijft hij erbij. Hmm ik krijg gelijk een gevoel van spanning in mijn lichaam. Wetend dat hij een foto graag terug ziet duik ik de wc in en trek mijn trui omhoog. Ik speel met mijn tepel en maak er een foto van die ik terug stuur naar hem zonder tekst. Lekker stuurt hij terug als antwoord met een ondeugend kijkende smiley erbij.

Mijn pauze is afgelopen en ik ga naar mijn volgende cliënt toe. Terwijl ik daar ben hoor ik mijn telefoon zachtjes een piepje maken wetend dat ik een appje heb ontvangen. Zal die van mijn vriend zijn denk ik. Stiekem kijk ik op mijn telefoon en zie dat het inderdaad weer een appje van mijn vriend is. Openen doe ik nog niet want ik ben niet alleen en ik wil niet dat iemand aan mijn gezicht kan zien dat er iets is hahahah. Terwijl de cliënt in de keuken aan de slag gaat ga ik naar het toilet toe. Ik open het appje en zie een foto van hoe mijn vriend zijn harde lul vasthoudt.

Ik begin nu toch wel wat geiler te worden door hem en stuur stouterd terug naar hem. Ik doe snel mijn broek naar beneden en ga wijdbeens op de toilet zitten en spreid mijn kutje. Ik maak er snel een foto van en stuur die naar mijn vriend toe met de tekst erbij dat ik honger krijg. Ik kleed mij snel aan en ga mijn cliënt verder helpen in het huishouden. Wanneer ik bijna klaar ben hoor ik mijn telefoon weer zachtjes gaan. Maar ik heb nu geen tijd om te kijken. Zometeen bij de volgende cliënt denk ik bij mijzelf. Ongeveer een kwartiertje later ben ik bij de volgende cliënt waar ik help om de administratie op orde te maken en houden aangezien deze cliënt nogal een wanorde ervan kan maken. Terwijl de cliënt een bakje thee zet ga ik weer naar het toilet toe. Snel pak ik mijn telefoon om te kijken wat mijn vriend mij heeft terug gestuurd.

Bedenk eens hoe mijn tong likkend over je klitje voelt stuurt hij mij. Ik heb totaal geen moeite om mij dat voor te stellen aangezien ik een vriend heb die er gek van is om mij te likken. Ik maak mijn vinger nat en laat hem over mijn klitje heen gaan en diep in mijn kutje. Ik maak er een foto van en zie dat mijn kutje al lekker nat begint te worden. Ik stuur de foto terug naar mijn vriend met de tekst eronder dat hij me al lekker nat aan het maken is. Snel ga ik van het toilet af voordat mijn cliënt zich af begint te vragen waar ik blijf. Ik voel de tintelingen tussen mijn benen en de vochtigheid. Ik kan mij niet meer echt concentreren op mijn cliënt omdat mijn gedachten steeds afdwalen naar mijn vriend en zijn berichtjes. Ik hoop zo dat mijn cliënt niets op mijn gezicht leest want ik heb het idee dat het op mijn voorhoofd geschreven staat hoe geil ik ben door mijn vriend. Nog één cliënt denk ik bij mijzelf en dan kan ik naar huis toe.

Ik hoor mijn telefoon weer gaan maar ik kan nu niet kijken. Na tien minuten ben ik op weg naar mijn volgende cliënt. Terwijl ik in de lift sta pak ik mijn telefoon om te zien wat ik terug heb gekregen van mijn vriend. Een filmpje dit keer zie ik. Ga ik die nu kijken of niet denk ik bij mijzelf maar ik ben te nieuwsgierig om het niet te doen. Ik start het filmpje en zie hoe mijn vriend zijn harde lul in zijn hand heeft en die zachtjes streelt. Ik voel dat ik nu echt kletsnat aan het worden ben en in stilte vervloek ik mijn vriend omdat hij me zo maakt terwijl ik nog op mijn werk ben, maar stiekem vind ik het waanzinnig geil omdat ik weet dat hij niet stopt als ik klaar ben met werken. Mijn vriend stuurt nog een appje met de vraag waar ik zijn lul wil hebben.

Diep in mijn kutje nadat ik hem eerst lekker gezogen heb stuur ik terug. Aangekomen bij mijn laatste cliënt van de dag ga ik weer eerst de wc in. Ik spreid mijn benen en zet mijn voeten tegen de w.c. deur aan, spreid mijn kutje zover mogelijk en maak een foto van hoe nat mijn kutje nu is en stuur die naar mijn vriend toe met de tekst dat ik niet kan wachten dat hij mij nog natter maakt. Ik ga snel van het toilet af en help mijn cliënt waar nodig met ondertussen de hele tijd mijn vriend in gedachten. Dat mensje zal ook wel gedacht hebben dat ik zo afwezig was hahaha.

Eindelijk klaar ga ik onderweg naar de bus om naar huis te gaan. Terwijl ik bij de halte sta app ik mijn vriend dat ik eraan kom. Mooi stuurt hij terug, ik kan niet wachten tot je er bent. Pfff de spanning in mijn lichaam is bijna niet meer te harden zo vol verwachting ben ik met wat ik thuis aan ga treffen. Bij de overstap app ik mijn vriend dat de bus over vier minuten komt en dat ik dus over ongeveer vijftien minuten thuis ben. Tot zo lekker geil ding stuurt hij naar mij terug.

Eindelijk ben ik bij mij thuis en open de deur. Wat gaat er gebeuren denk ik bij mijzelf. Ik hang mijn jas op en leg mijn tas weg. Ik doe mijn schoenen uit en loop de woonkamer in. En daar staat mijn vriend. Hmm die ondeugende geile blik in zijn ogen maken mijn knieën zwak en zorgt ervoor dat de tintelingen tussen mijn benen nog erger worden. Hij loopt op mijn af en begint me te zoenen. Ik voel zijn handen mijn heupen beetpakken om mij dochter tegen hem aan te trekken en ik voel hoe hard hij is. Zachtjes kreun ik als hij zachtjes in mijn lip bijt, ik vind dat zo geil als hij dat doet.

Zijn handen glijden onder mijn trui en maakt de sluiting van mijn BH los en hij pakt mijn borsten beet, en begint mijn tepels te strelen. Hij draait mij om zodat ik met mijn rug tegen zijn buik aansta en hij trekt mijn trui over mijn hoofd heen uit samen met mijn BH. Ik voel hoe hij mijn nek kust en ik overal kippenvel krijg. Spelend met mijn borsten en tepels bijt hij zachtjes in mijn nek. Oh ja denk ik bij mijzelf en voordat ik het kon vragen beet hij mij wat harder. Tering daar wordt ik zo geil van als hij dat doet. Hij laat één hand zo mijn broek in glijden en vind mijn kutje. Hmm je bent echt al lekker nat zegt hij. Ja gek he met dat geplaag de hele dag van jou zeg ik hem. Ik grijp naar achter en ik laat mijn hand zijn broek in glijden en zeg hem dat ik niet de enige ben die geil is aangezien hij echt hard is. Ik knijp zachtjes in zijn lul en ik hoor hem kreunen. Ik wil je voelen zeg ik hem, ik wil je lul diep in mijn kutje hebben.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij trekt mijn broek naar beneden en voor ik eruit kon stappen duwt hij mij voorover over de eettafel heen. Trekt één been omhoog en ik voel zijn lul tegen mijn kutje aanduwen. Ik duw mijn kont naar achteren ik heb geen zin om te wachten ik wil die harde lul nu diep in mijn kutje voelen. Ik hoef gelukkig niet lang te wachten want hij schuift zijn lul hard en diep in mijn kutje. Ik voel hoe hij diep in mij stoot en ik kan niets anders doen dan mij aan de tafel vasthouden en ervan genieten. Steeds harder en sneller laat hij zijn lul mijn kutje in gaan. Ineens stopt hij en draait mij om. Hmm ja denk ik bij mijzelf ik wil je zien, ik wil je gezicht zien, in je ogen kijken als je jezelf laat gaan. Ik zit op het randje van de tafel terwijl hij mijn benen beetpakt. Speel met jezelf zegt hij terwijl hij zijn lul weer diep in mij laat glijden. Ik zie hoe hij kijkt hoe ik met mijn klitje speel, hoe zijn lul nat is van mijn geil.

Ik voel dat ik ga komen maar hij laat mij nog niet. Zachtjes laat hij alleen zijn eikel in mijn kutje glijden. Dit doet hij een paar keer om ineens weer diep te gaan. Een paar keer brengt hij mij op het randje. Dit maakt mij zo gefrustreerd en dat weet hij. Maar hij kickt op die macht die hij uitoefent op mij. Dat hij bepaalt hoe en wanneer ik ga komen. Maar hijzelf zit er ook dichtbij. Dat merk ik omdat hij steeds sneller moet stoppen als hij diep in mij stoot. Dus ik weet dat hij mij niet heel lang meer laat wachten. Ik streel mijn klitje met het nat wat hij veroorzaakt. Ik voel hoe mijn vinger lekker erover heen glijdt. Weer voel ik dat ik ga komen. Hij hoort het aan mijn kreunen en dit keer stoot hij harder en dieper.

Terwijl ik klaarkom voel en hoor ik mijn vriend klaarkomen wat het nog eens extra versterkt voor mij. Ik voel de schokjes door mijn lichaam heen gaan zo lekker vind ik het. Langzaam ontspannen we ons en laat hij mij rechtop zitten. Ik ga rechtop staan en trek mijn broek omhoog en doe mijn trui weer aan. Ik ga even douchen, ga je mee vraag ik hem. Ja hoor zegt hij waarop ik zeg dat het nu mijn beurt is waarop ik hem zachtjes hoor grinniken.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Elkaar helemaal gek maken

Mijn Herontmaagding………..