in

De harige kut van lerares schouten.

Hogere school Rotterdam daar gaan zo veel verhalen over maar eentje is echt wel heel erg spannend. Het gaat over een lerares die Duits zou geven en een harige kut heeft. Haar naam is schouten alleen zij is niet bekend om haar goede manier van les geven. Zij is bekend van iets heel anders.  Iets waar van mijn oren alles willen horen en de rest van mijn lichaam alleen maar zin in krijgt.

Ik kreeg het verhaal te horen toen ik mij pas net had ingeschreven op de school en al te horen had gekregen dat ik aangenomen was. Gelijk een goed begin van mij nieuwe start voor de toekomst.

Harige kut verhaal voor dat het zover was.

Vorig jaar net voor de zomer vakantie was een dag die begon als alle andere dagen op de hogere school Rotterdam. Iedereen was klaar voor de vakantie die er aan zat te komen en de laatste spullen moesten ingeleverd worden zodat het jaar netjes afgesloten kon worden. Mike waar het hele verhaal om draait levert ook zijn laatste spullen in en ruimt zijn locker op.

Daar komt lerares schouten aangelopen . Alle hoofden draaien als zij binnen komt. Een vrouw met klasse en ze is ook gewoon beeldschoon. Met haar lange zwarte krullende haar en haar strenge blik achter haar brilletje zegt zij iedereen gedag en tikt Mike op zijn schouders. Goedemorgen Mike,  vergeet jij straks je werkstuk niet in te leveren? Ze zet een stapje dichterbij en fluistert iets in Mike zijn oor.

Wij weten allemaal niet wat er gezegd wordt en zien Mike alleen maar met een knik reageren waarna hij gelijk weer door gaat met het opruimen van zijn locker. Na dat hij de laatste dingen weg gooit pakt hij zijn tas in en loopt hij richting de lift. Drukt op twee en de letters sluiten.

Als hij aangekomen is bij het lokaal kijkt hij voor dat hij open doet rond zich heen en stapt dan naar binnen. Snel zag je mevrouw schouten achter haar bureau zitten maar meer was er niet te zien voor dat de deur dicht viel.

De kut is goed te zien.

Mike gaat zitten achter zijn tafeltje en legt het werkstuk op tafel. Zo Mike, is alles klaar? Dan schuiven haar benen uit elkaar onder haar bureau en komt haar harige kut tevoorschijn. Je ziet Mike kijken maar hij reageert er verder nog niet op. Het lijkt wel of hij dit al vaker heeft gezien. Mevrouw schouten alles is klaar zoals je wilde.

Haar hand glijd naar beneden en onder haar bureau kan je zien hoe lerares schouten met zichzelf begint te spelen.  Haar behaarde kutje is al zo nat dat je hem zit glimmen als zij haar lippen van elkaar afduwt. Haar klitje glimt van al het nut vocht en ze is al zo geil. Dan zie je een paars stukje uit haar kutje steken. Ze heeft en speeltje in en Mike pakt de afstandbediening uit zijn jas zak.

Dit is voor hun niet de eerste keer.

Mike drukt op de afstandbediening. Lerares  schouten begint te kronkelen op haar stoel en ze kan zich niet meer inhouden. Als Mike nog een keer op de afstandbediening drukt wordt haar geluid alleen maar harder en het vocht loopt uit haar harige kut.

Dan staat hij ineens op en loopt op haar af. Voor dat hij bij haar aan komt zakt hij door haar knieën en kruipt onder het bureau . Daar begint hij mevrouw schouten te beffen. Zijn gezicht wordt nat van haar vocht en mevrouw schouten klampt zich vast aan haar bureau. Mike begint niet rustig en likt  er gelijk oplos. Het speeltje hoor je nog trillen dus ze heeft dubbel genot.

Haar gekreun wordt harder en harder en ze grijpt haar borsten beet. Je ziet haar tepels door haar witte blouse steken . Ze knijpt in haar tepels terwijl Mike haar nog aan het beffen is. Dan pakt Mike het speeltje weer uit zijn zak en zet hem uit. Hij stopt met beffen en duwt haar stoel van het bureau weg.

Die harige kut moeten we natter neuken.

Lerares schouten trekt het speeltje uit haar kutje en legt hem op tafel. Ze draait zich om en bukt gewillig voorover. Mike gaat achter haar staan en drukt haar verder naar beneden. Als hij zo achter haar staat laat hij zijn broek zakken. Ik zal je eens hard neuken! Zegt hij en hij stopt zijn pik in haar harige kut.

Ze beginnen rustig maar Mike kan dat niet al te lang vol houden. Hij wil zijn warme zaad in haar kutje spuiten en gaat er voor. Hij bouwt het tempo dan ook op en de spullen die op het bureau staan beginnen te schuiven over het bureau en er vallen papieren op de grond.

Als hij nog een paar keer hard stoot haalt hij zijn pik uit haar kutje en draait lerares schouten zich om. Ze gaat op haar knieën zitten en begint zijn pik nog even goed te zuigen. Zijn lichaam zie je genieten en na een paar keer diep in haar mond komt ze dan ook klaar. Al Het zaad spuit Mike in haar gezicht en in haar mondje.

Lerares schouten haalt haar vingers langs haar gezicht en het zaad wat niet in haar mondje terecht is gekomen likt ze van haar vingers af. Aan zijn pik hangt nog een druppel en die likt ze ook netjes schoon.

Lerares schouten is een geile dame.

Mike trekt zijn broek omhoog en loopt terug naar zijn tafel. Hij pakt zijn werkstuk en loopt naar haar bureau toe.lerares schouten die alles netjes aan het doen is en de spullen van de grond aan het rapen is kijkt hem aan. Ze geeft hem snel een kus op zijn mond en pakt het werkstuk aan. Zo nou dit wordt zeker een hoog cijfer.

Mike loopt glimlachend het klas lokaal uit. Tot na de vakantie lerares schouten. Of kan je zo lang niet zonder mij? Ze krijgt een grote glimlach op haar gezicht en begint te blozen. Ik app je vanmiddag nog wel even. Mike doet zijn rugzak goed en sluit de deur.

Wat vind je ervan?

Bejaarden sex is oma’s geheim.

Seks op een advocatenkantoor.