in

De gymleraar van mijn zusje

De gymleraar. Marcha zit bij het raam van haar slaapkamer naar buiten te kijken. Wat een triest weer, regen en nog wind er ook bij, terwijl ze om 19:30 op het feest van het jaar moet zijn, haar zusje wordt 16 en heeft haar schooldiploma gehaald, iets wat haar niet gelukt is omdat ze jongens belangrijker vond. Maar nu is ze 23 en niks omhanden. De paar vriendjes die ze heeft gehad dachten alleen aan zichzelf en liepen steeds slecht af, dus voor nu heeft ze de mannen even op de zijlijn gezet, ze moet iets van haar leven gaan maken.

Eerst maar even douche en kleding uitzoeken, morgen weer een dag om te piekeren. Nu is het feest! Nadat Marcha gedoucht heeft kijkt ze in haar kast, of de zijde lange zwarte jurk of dat leuke korte lila rokje met een leuke blouse? Marcha kiest voor het laatste en voor ze het weet is ze klaar om naar haar ouderlijk huis te gaan. Zal wel veel familie zijn, zit ze niet echt op te wachten, maar haar oude vrienden zouden er ook zijn, want haar vrienden zijn ook de vrienden van haar broer, ze is een tweeling met haar broer Marco.

Door de regen en wind op de fiets, komt ze helemaal nat en koud bij haar zusje aan. Na een handdoek en knuffel is ze weer opgeknapt en stapt binnen. Wat een drukte, veel kinderen van haar zusjes leeftijd, haar broer is nergens te bekennen. Ze loopt naar haar moeder en hoort dat haar broer die avond een dartwedstrijd heeft en dus niet kon blijven. Dat is nou jammer, ze had zich er zo op verheugd.

Vanuit de woonkamer hoort ze alle top 40 muziek die je kan bedenken en als ze de woonkamer binnenloopt staan alle jongeren te dansen. De ouderen zitten er op stoelen omheen. He, wie is dat? denkt Marcha bij zichzelf. Ze ziet een man, van gemiddelde leeftijd in een hoekje zitten. Ze kent deze gymleraar helemaal niet, bij wie hoort hij? Marcha, kan je even komen helpen? roept haar moeder vanuit de keuken. Zo wordt ze weer terug geroepen tot de werkelijkheid.

In de keuken vraagt ze haar moeder naar de onbekende, waar haar moeder op aangeeft dat het de gymleraar van haar zusje is, op elk feest komt een docent. Leuk opgezet, denkt Marcha. Als haar moeder en zij de taart naar binnen dragen gaat iedereen opzij en kan haar zusje erbij. Na taart gegeten te hebben en van de gezelligheid te hebben genoten, stapt Marcha rond 21:00 weer op. Ze loopt naar buiten, waar het nog altijd regent. De gymleraar van haar zusjhe staat ook buiten, een sigaartje te roken, bah.

Marcha loopt langs hem naar haar fiets die kletsnat is. Marcha loopt weer naar binnen om een handdoek voor haar zadel te halen. Maar weer eenmaal buiten stortregent het en zal die handdoek ook weinig zin hebben. Wat nu?, denkt Marcha. Ze ziet dat de gymleraar zijn sigaar uitmaakt en dat hij weg loopt naar zijn auto. Zal ze zo brutaal durven zijn, het is wel een docent bij haar zusje op school, maar ze wilt niet door dit weer op de fiets.

Brutaal loopt ze op de man af en stelt zich eerst netjes voor. Dan vraagt ze welke kant hij op gaat en als blijkt dat hij haar kant op moet trekt ze de stoute schoenen aan en vraagt om een lift. De man kijkt haar verwonderend aan en glimlacht. Geen enkel probleem zegt de gymleraar en samen lopen ze naar zijn auto.

In de auto hebben ze het over van alles en nog wat. Dan vraagt hij haar wat ze zou willen doen met haar leven waarop Marcha aangeeft dat ze heel graag iets met sport had willen doen, maar dat dat helaas nooit gebeurd is. Daar weet de leraar van haar zusje wel iets mee. In plaats van Marcha naar huis te brengen rijdt hij door naar school.

Zo lang geleden dat ze daar voor het laatst is geweest, zeker 8 jaar. Ze stappen uit en Guus ( daar is ze in de auto achter gekomen) haalt het alarm van de school. Als ze binnen zijn lopen ze door naar de gymzaal. Guus legt de matten neer, laat de ringen zakken en zet de bok neer. Marcha staat het allemaal te aanschouwen en weet niet wat ze ervan moet denken, maar les krijgen van zo’n leuke vent kan geen kwaad, doet ze nog wat nuttigs met haar avond..

Hij geeft haar een pakketje kleding, die ze achterin kan aandoen. Als ze terugkomt in haar korte broek en t-shirt kijkt hij haar lachend aan. ”Wat ziet ze er lekker uit” denkt hij, maar dat is iets voor later, hahaha. Hij vraagt haar naar de dingen die ze al geleerd heeft en ze laat hem een aantal verbluffende handstands zien, een flikflak en met de ringen kan ze alle kanten uit, hij is onder de indruk.

Met een verlegen lachje neemt ze de complimenten aan. Dan laat Guus een paar van zijn acrobatische actie’s zien en Marcha weet niet waar ze kijken moet, zo lenig, zo gespierd en zo vriendelijk, waar vind je dat nog in een man, denkt ze. Dan wilt hij haar op de bik zien, wat kan ze daar, niets!

Hij legt haar uit dat voor je de bok raakt je handen er al op moeten liggen en dat je dan heel hoog of heel ver kan komen en hij demonstreert een aantal bewegingen. Nu moet Marcha en alles gaat goed, de mat, de ringen, tot ze dus bij die ellendige bok komen. Daar lukt haar niks, en hoe Guus ook helpt, elke keer komt ze op de bok terecht, in plaats van ervoor of erachter. Guus wilt haar helpen maar Marcha roept eigenwijs dat ze het zelf wilt kunnen, en doet nog een poging, maar deze gaat niet goed, ze komt met haar doos recht op de bok terecht. Het is dat ze geen vent is maar het is toch goed gevoelig.

Guus kan de humor wel ervan inzien en lacht aan de zijlijn. Marcha kijkt hem boos aan en loopt weg. Guus komt haar achterna en bied netjes zijn excuses aan en vraagt haar weer mee naar de mat te komen. Ze gaan zitten op de mat en daar komen de vonken, nu ze mekaar eens goed kunnen bekijken. Wat een lekkere vent is het eigenlijk. Ze staat op en loopt naar de ringen. Guus volgt haar op de voet. De klimt in de ringen en door elke ring doet ze een been en begint te schommelen. Guus houdt wel van dit speelse en gaat haar op een afstandje voor haar staan bekijken .

Marcha krijgt al een idee welke kant dit op gaat maar dat was helemaal de bedoeling niet, ai. Maar ja, voor 1 keertje kan het toch geen kwaad? Uitdagend kijkt ze Guus vanuit de ringen aan en schommelt al behoorlijk hoog. Guus stapt op en komt naar haar toe gelopen. hij moet uitkijken dat hij geen schop tegen z’n kop krijgt.

Hij weet haar benen te pakken te krijgen en brengt haar tot stilstand. Met zijn lichte ogen kijkt hij haar ondeugend aan en vraagt : wat keek jij net uit de hoogte ondeugend. Marcha bloost maar laat zich niet kennen. Dat ze stil hangt betekend niet dat ze niks meer kan en begint te duikelen ”niet schrikken” zegt Guus en gaat pal voor haar staan, ze kan nu niet meer omhoog en vraagt zich af wat zijn bedoeling is. Al weet ze dat wel als ze naar de aftekening in zijn short kijkt.

Van haar enkels, via haar knieholtes naar het randje van de short. Gelukkig heeft ze haar benen geklemd in de ringen anders had ze languit op de mat gelegen. Hij laat zijn vinger achter het elastiek verdwijnen en Marcha’s ademhaling begint te stokken. Wat gebeurt hier, denkt ze. Guus heeft vol uitzicht op alles wat hij wilt en neemt.

Met zijn vinger achter het elastiek streelt hij zacht haar liezen en haar heuveltje. Marcha vergeet de plek waar ze is en kantelt haar bekken. Hier wilt ze meer van! Guus laat zijn handen op haar welgevormde billen liggen en begint ze zachtjes te kneden. Marcha begint guus z’n benen naar boven te volgen en al snel heeft ze haar hand in zijn broek.

Guus vind dit niks, d’r broekje an niet uit en dat elastiek zit in de weg. Marcha heeft dat probleem niet en trekt zonder wat te zeggen zijn broek tot op zijn enkels. Wat een genot ziet ze voor zich. Ze neemt voorzichtig zijn ballen in haar hand en kneed er zachtjes in terwijl ze tussendoor de ander likt en dat doet ze wisselt, eerst de een en dan de ander. Ze neemt ze helemaal in haar mond en zuigt ze tot ze op knappen staan. Guus kan niks dan genieten. Wat doet die meid dat lekker!!

Ze geeft zachte kusjes in zijn liezen waardoor zijn lust alleen maar toeneemt. Terwijl ze zijn ballen zachtjes streelt neemt ze zijn lans iu haar mond en zuigt zachtjes, Steeds een stukje dieper in haar mond en steeds een stukje krachtiger zuigt ze. Zijn lans gaat alle kanten op, zo heet is hij. Met haar tonh trekt ze een spoor van zijn ballen naar het puntje van zijn eikel en neemt dan plots zijn hele lans in haar mond en zuigt alsof haar leven ervan af hangt.

Steeds dieper komt de gymleraar in haar mond, langzaam steeds vaker haar keeltje in. Oh hij houdt het niet meer, maar Marcha heeft daar geen boodschap aan en gaat verheerlijkt verder. Dan neemt ze weer even zijn ballen in haar mond, zuigt, sabbelt en dan met haar tong weer omhoog en dan houdt hij het niet meer en explodeert klaar, half in haar mond en half in haar gezicht. Z’n zaad zit overal, en met haar lippen likt ze het van haar gezicht, zover ze kan.

Dit had hij niet in gedacht en niet bedoelt. Hij tilt Marcha uit de ringen en zet haar op de bok. Met vochtige ogen van lust kijkt ze hem aan en trekt ,hem blijven aankijken ,haar broekje en truitje uit. Hij loopt naar haar toe en geeft haar een vurige zoen, hard en eisend. Ze slaat haar armen om hem heen en slaat haar benen om hem.

Ze wilt dat hij haar neemt, nu en hier. Guus stapt achteruit en ziet de teleurstelling op haar gezicht. Maar dan bukt hij, opent haar natte doos en blaast zachtjes tegen haar lipjes aan. Ze pakt hem bij zijn haar en begint te kronkelen. Hij laat zijn tong langs haar lipjes gaan, haar liezen en uiteindelijk komt hij bij haar klit, laat hij zijn tong snel op en neer gaan. Marcha kreunt het uit. Hij legt zijn handen onder haar billen en duwt haar doos zijn gezicht in, slurpt , likt, zuigt en maakt haar helemaal gek. Zijn gezicht is helemaal nat van haar sappen als hij omhoog komt en over haar heen komt.

Ze zoent de gymleraar vol hartstocht en op dat moment stoot hij zijn lans haar kletsnatte doos in. Ze opent haar benen zover ze kan en zet haar nagels in zijn heerlijke kont. Zijn lans schuift soppend haar doos in en er weer uit. Marcha gaat mee op het ritme, zich helemaal overgevend aan al het genot. Haar tepels neemt hij tussen zijn vingers en bij elke stoot knijpt hij er zachtjes in , wat haar helemaal wild maakt. Ze komt steeds dichter bij haar climax en neemt hem met haar mee. Ze spant haar door aan en kreunend, zwetend komt ze aan haar hoogtepunt, soppend hijgend en voldaan.

Guus komt bijna tegelijkertijd en samen laten ze zich op de matten vallen, badens in zweet van genot.

Dit is een ervaring die Marcha niet had verwacht en smaakt naar meer, maar het is de meester van haar zusje, dus kan het wel?

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De vreemdeling

De laatste bus gemist