in

De geile moeder van mijn vriend

De geile moeder van mijn vriend. Ik zal jullie eerst eens vertellen waarom zij zo ontzettend geil is. Alleen de heerlijke parfum die zij op hoofd doet, doet menig mannen het hart sneller kloppen. Dan heb ik het nog geen eens over haar perfecte lichaam. Met haar grote tieten die ze altijd wel een beetje laat zien en haar grote volle ronde kont is zijn echt een geile moeder.

Vrijdag avond na het werk pakken we altijd een biertje bij mij  vriend thuis. Gezellig even na het harde werk. Als we dan een paar biertjes hebben gedaan komt zijn moeder binnen. Alleen de blik die zij in haar ogen heeft vraagt al om zaad. Als ze dan even voor over bukt om drie zoenen te geven kan ik precies in haar bloesje kijken.

De geile moeder roep vanaf boven.

Mijn vriend moet nog even wat op halen voor zijn vriendin. Dat kan even gaan duren en hij vraagt of ik op hem wil wachten. Doe net of je thuis bent. Hij gooit de afstandsbediening naar mij toe en zet nog een biertje neer. Zo kom je wel even een uurtje door toch? Ik klik mijn biertje open neem en slok en zeg dat dat zo wel gaat lukken.

Ik hoor de deur achter mij dicht slaan. Daar zit ik dan . Zijn moeder is boven aan het douchen dus ik kan rustig ongestoord mijn biertje op drinken. Dan hoor ik haar roepen van boven af. Is hij de spullen al halen voor zijn vriendin? Ja hij is net weg.

Daar hoor ik haar de trap aflopen en richting de keuken gaan.  Wil jij nog een biertje ? Ja natuurlijk. Ik zet het lege blikje op tafel neer en zap nog even naar een ander programma. Dan komt ze binnen lopen. Zonder haar aan te kijken pak ik het blikje bier aan en bedank haar. Kijk jij nooit iemand aan als je iets zegt? Ik draai mij om. Ze staat daar alleen met een handdoek om.

Alleen een handdoek bij zijn moeder.

Als Ik haar bedank laat ze haar handdoek vallen. Je kleed mij toch al uit met je ogen nu kan je het goed bekijken. Ik leun achter over in mijn stoel en bekijk haar lichaam van top tot teen. Het ziet er allemaal nog beter uit dan als ze kleren aan heeft. Haar grote tieten zijn mooi rond en hebben heerlijke roze tepels. Mag ik alleen maar kijken of is er nog een andere optie? Ze geeft totaal geen antwoord en loopt de trap op. Kom je nog? Snel loop ik eerst langs de deur om die op slot te draaien voor hij terug is. Dan neem ik een sprintje naar de trap.

Daar ligt ze met haar benen wijd op bed.

Ik kan niets anders doen dan er gelijk tussen kruipen. Mijn tong laat Ik over haar klitje gaan. Als ik een paar minuten aan het beffen ben groeit er langzaam iets in mij  broek. Ik wordt steeds geiler van dit allemaal. Voorzichtig steek ik mijn vingers in haar kutje en ga ik langzaam door met likken. Haar lichaam begint te kronkelen en als ik mijn vingers wat verder naar voren buig wordt het steeds heviger.

Langzaam verhoog ik het tempo en maak haar steeds geiler en geiler. Mijn vingers voel ik steeds meer soppen. Ik zie dat ze begin te knijpen in haar dekbed en al schokkend komt ze klaar. Al haar geile kut vocht spuit langs mijn vingers en er ligt een aardige plas onder haar kont. Als ze omhoog komt schrikt ze dat ze zo een plas achter heeft gelaten. Ik heb nog nooit gespoten maar jou lukt het. Ze zakt door haar knieën . Hebben we nog tijd over ? Ik kijk op de klok. Hangt er vanaf hoe snel jij het kan.

Mijn broek maakt ze gretig open en haalt mijn dikke paal uit mijn broek. Gelijk begint ze aan mijn eikel te likken om hem vervolgens helemaal in haar mond te nemen. Mijn ballen glijden door haar handen terwijl ze mij aan het pijpen is. Als het zo door gaat dan zal ik er niet lang over doen. Mijn pik gaat steeds dieper in de geile moeder haar mondje. Het speeksel loopt langs haar mond als die elke keer bij haar naar binnen gaat.

Met haar zaad vragende ogen kijkt ze mij aan!

Als ze mij zo geil aankijkt kan ik het niet meer houden. Ze neemt hem nog een keer diep in haar mondje en ik spuit heel haar keeltje vol. Ze slikt alles door en zuigt nog eens goed aan mijn eikel die al kloppend het laatste beetje zaad eruit gooit. We kleden ons allebei terug aan. Als ze aangekleed is loopt ze naar beneden en steekt zij een sigaret aan. Ik loop achter haar aan en ga op de andere bank zitten. We zeggen een aantal minuten helemaal niets.

Oh shit het slot zit er nog van binnen uit op. Snel rent zijn geile moeder naar de deur toe . Voor dat ze open doet fatsoeneert ze nog even haar haar. Sorry , de wasmachine wilde weer eens niet van slot en omdat we allebei via achter waren gelopen heb ik de deur even op slot gedaan. Zij ze snel toen ze weer richting de woonkamer liep. Het wordt ook gewoon tijd voor een nieuwe wasmachine ma. Elke keer is er wat met dat ding. Ben benieuwd hoelang het nu weer duurt voordat er weer wat aan de hand is.

Hij loopt naar de keuken. Zo nog trek in een biertje? Ja hoor doe mij er nog maar eentje. Heb ik wel verdiend na dat harde werk. Zijn moeder begint te lachen en stapt op mij af. De volgende keer maken we het af. Neuk je mij dan ook lekker hard? Ik laat mijn vingers langs haar bloesje glijden over haar tepels die nog hard zijn. Dat ga je de volgende keer zeker voelen.

Wat vind je ervan?

Voorbehoedsmiddelen

Wanneer een vurige fantasie werkelijkheid wordt