in

Contact met Dokter Bob.

Nadat ik tijdens een ondertussen verbroken relatie wat had geëxperimenteerd met klemmetjes, blinddoek etc. Ontstond er bij mij het verlangen om daar eens wat verder mee te experimenteren en kreeg ik diverse fantasieën. Hierdoor kwam ik op de chatbox terecht waar Dokter Bob mij aansprak. Na wat gechat te hebben waarin ik mijn twijfels en angst had uitgelegd en ook vertelt hoe groen en onervaren ik was, werd ik door Dokter Bob uitgenodigd om een vrijblijvende, onschuldige wandeling te maken en een hapje te eten.

Vol met spanning, maar ook vol vertrouwen dat deze wandeling echt alleen een kennismakingswandeling zou zijn ging ik naar de afspraak. Precies op tijd verscheen Dokter Bob dan ook. Na elkaar de hand geschud te hebben gingen we een eindje lopen en al gauw vroeg Dokter Bob of ik een voorbeeld wilde. Er vanuit gaande dat ik een mondeling voorbeeld. zou krijgen, zij ik hier ja op. Wat bleek; dit was het begin van kleine opdrachtjes die ik tijdens de wandeling moest uitvoeren. Op zich allemaal heel onschuldig, maar ja daar sta je dan in een druk wandelgebied, met je ogen dicht en voorbij gaande mensen. Zo wordt het allemaal wel heel spannend en indrukwekkend. Het werd een heerlijke wandeling en een gezellig etentje. Opgewonden en enthousiast kwam ik daarna thuis, niet wetend dat het de dag erna een vervolg zou krijgen.

De ochtend daarop werd ik via MSN weer aangesproken door Dokter Bob. Hij vroeg naar mijn gevoel na gisteravond. Ja, daar kan ik toch echt niets anders op zeggen dat ik er van genoten had, maar ja twijfel over een dokterspel was gebleven; ik was nog zo groen. Is het wel wat voor mij? Doe ik hier wel goed aan? Is hij wel te vertrouwen? Ben ik niet te onbekend hiermee? Al die dingen spookten er door mijn hoofd.
Toch liet ik me overrompelen en zei JA. De dokter stelde voor om naar me toe te komen, in de buurt een hotelletje te boeken en daar wat voorzichtige spelletjes te spelen. In die 1,5 uur daarna dat ik moest wachten op zijn komst heb ik me zelf verafschuwd. Waarom zei ik ja? Toch was er ook dat verlangen en stapte ik uiteindelijk anderhalf uur later bij Dokter Bob in de auto richting het hotel. Wat daar gebeurde was voor mij een belevenis die ik amper kan omschrijven.

In de kamer aangekomen, moest ik gelijk gaan staan met mijn benen wijdt en kreeg ik direct een blinddoek voor en werden mijn armen met een soort van boeien op mijn rug gehouden, waardoor ik niets anders kon dan mij direct overgeven. De spanning gierde door mijn lichaam. Waar was ik aan begonnen? Wat was hij van plan? Steeds hoorde ik hem wat uit zijn tas pakken, waardoor de spanning nog steeds meer toenam. Niet alleen de spanning, maar ook de opwinding! Af en toe werd ik geconfronteerd met hoe nat ik was. Oh wat schaamde ik me dan, maar wat vond ik het ook fijn. Ik kon er niets aan doen.

Eerst volledig gekleed, later raakte ik steeds meer kledingstukken kwijt. Daar stond ik nog steeds. En dan, het moment dat Dokter Bob met een scherp voorwerp mijn clitoris kietelde terwijl ik op mijn rug, armen en benen wijdt op mijn rug op bed lag. Ik wist niet waar ik het moest zoeken, deed het pijn of leverde het alleen genot? Ik wist het niet meer en moest mijn best doen om niet al te veel te bewegen. Ik kon me ook niet stil houden, maar wat schaamde ik me voor mijn “oeh” en “ahs” maar het was zo gemeen wat hij deed, maar ook zo fijn!

En zo vonden er meerdere dingen plaats, moest ik me laten scheren, omdat Dokter Bob vond dat dit zeer onvoldoende gebeurd was. Ik kreeg ik een dildo in mijn kutje en kreeg ik twee klemmen op mijn tepels te voorduren en werd ik vooral getest op mijn gevoeligheid.
Wat was het moeilijk om me volledig over te geven. Wat was het eng en spannend, maar vooral een fijne spanning. De sensatie en opwinding (jammer genoeg nog niet voldoende voor opwekken van orgasme, maar wie weet een volgende keer) waren van onvergetelijke klasse.
Een weekend om nooit te vergeten! Wat een belevenis! Mijn eerste aanraking met SM, maar hopelijk niet de laatste!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een verslag van mijn eerste sessie bij Dokter Bob

Vrij zijn….