In deze tijd is iedereen op zoek naar een manier om makkelijk geld te verdienen. En wat is er nou mooier om veel geld te verdienen, En ook nog eens je eigen uren in te vullen? Als je hebt besloten om als webcam model aan de slag te gaan kun je erg snel en erg veel geld verdienen. Zeker wanneer je als webcam model een vaste klantenkring opbouwt.

Voor niets gaat de zon op natuurlijk, je moet er wel wat voor doen. Maar je bepaalt nog altijd zelf wat je wel en niet wilt doen! Als je goede verdiensten als webcam model wilt hebben, dan moet je zeer regelmatig aan het cammen zijn, anders heeft het namelijk geen nut. En regelmaat zorgt voor vaste bezoekers en hierdoor zullen je inkomsten uiteindelijk gaan stijgen.

Wat verdien je als webcam model?

We nemen een voorbeeld van IsLive, aangezien dit een vooraanstaand en gerenommeerd bedrijf is als het om webcammen gaat en al sinds 2003 veilig en betrouwbaar. Stel je begint morgenochtend met je eerste werkdag, dan wil je natuurlijk ook weten wat je uiteindelijk kunt gaan verdienen. Hieronder hebben wij een voorbeeld gemaakt van wat je zou kunnen gaan verdienen:

De hieronder vermelde opbrengsten zijn opbrengsten per bezoeker per minuut. Dus als je met 10 bezoekers tegelijk chat of camt op het platform, dan kun je deze bedragen met 10 vermenigvuldigen. We bieden de bezoekers daarnaast nog een aantal functies waaraan jij flink extra kunt verdienen. Dit kan dus flink oplopen!

Opbrengst per bezoeker per minuut: € 0,20
Per 60 credits die een bezoeker met jou wil cammen krijg jij 0.20 eurocent uitbetaald.

Opbrengst per ontvangen bericht: € 0,20
Via deze manier kun je dus buiten het chatten om, ook persoonlijke berichten ontvangen en versturen.

Extra Verdienmogelijkheden:

Je verdient niet alleen aan bezoekers die met je chatten op ons platform, maar we bieden de bezoekers daarnaast nog een aantal andere functies waaraan jij flink extra kunt verdienen.

  • Tips & Cybertoy tips: minimaal € 0,20 per stuk
    Bezoekers kunnen je tips of cybertoy tips geven. Deze moet je zien als fooitje omdat ze jou leuk vinden en of je interactieve speeltje willen bedienen. Bezoekers mogen je zoveel tips geven als ze willen. Dus als een bezoeker jou in 1 keer 600 credits tipt, dan verdien jij binnen 1 seconde € 2,- extra! Bezoekers hebben 3 mogelijkheden om te tippen: 60 cr = €0,20, 300 cr = €1,- en 600cr = €2,-.
  • 1 op 1 VIP: € 0,80 per minuut
    De 1 op 1 VIP chat kun jij tijdens het cammen aan of uit zetten. Staat je VIP functie aan dan kunnen bezoekers een VIP chat bij je aanvragen. In een VIP chat verdien je minimaal het 4-voudige dan je normaal verdient, namelijk €0.80 per minuut! Dat kan dus heel snel oplopen!
  • Promotie: € 0,29 per minuut
    Promoten is reclame maken voor jouw profiel. Hiermee laat je nieuwe bezoekers weten dat ze met jou of anderen op ons platform kunnen chatten. Het meeste succes boeken performers via een eigen Twitter pagina, een persoonlijke Facebook pagina, Skype, aan de hand van mailings of het maken van een leuke eigen website / blog. Kortom: overal waar een hoop mensen komen, is het verstandig om je URL te plaatsen. Als een nieuwe bezoeker via jouw link betaalt, krijg jij een extra bonus/provisie van maar liefst € 0.29 per minuut. Dit is ongeacht of een bezoeker met jou chat of met iemand anders!

Zoals je ziet kan het te verdienen bedrag oplopen naar duizenden euro’s per maand. Wil je nu zelf gaan webcammen om veel geld te verdienen? Meld je dan aan via deze link of gebruik het onderstaande aanmeld formulier.